Sajnos ez van, de kora estétől újra működik a metnet, és a tettest nem lehet elfogni, mert ezek okosabbak annál, ip elrejtő és ip hamisító programokat használnak, így nem lehet megtudni ki volt, ha ügy is van az ilyenekből akkor a rendőrségen a bejelentés után a nyomozást lezárják tettes hiányában..
Áfony! Írtam mailt, én pedig lassan megyek aludni , mert mindjárt kelnem kell 4:00-kor.
Azért ez egy őrület, borzasztó világban élünk. Van egy csomó ember, aki azért képzi magát, avval tölti dejét, hogy más-, jóakaratú emberek munkáját tönkretegye. Én ezeket nagyon elítélném, elmenne a kedvük tőle! Persze nem könnyű őket megfogni.
A metnet.hu időjárási honlap történelmében másodszor feltörték a szervert és semmisítették az ott található adatokat ma hajnali 4 órakor! Az utolsó biztonsági mentés csütrötök volt, így az elmúlt 3nap adata elveszett. Ma egész nap a helyreállításon dolgoznak, a szerver újra élesztése folyamatban.
Itt ma egész nap viharos volt a szél, mellette +14fok! Mostanra teljesen legyengült a ddk-i szél és 10fok van.
Ijj bocsika, akkor hiába várom a mait, pedig régebben azthittem bepipáltam a publikusságot, sose szoktam elhallgatni az elérhetőségeket. Tehát a cím: gyferenc@vipmail.hu erre küld el mégegyszer. De megnézem a freemailost is, de lehet már nem is létezik. Itt ma nagyon jó idő volt +12fok max T, még most is 8.5 van, de nagy szél volt(d,ddk) egész nap még most is, lassan csillapodik. Ezért ez hozta az enyheséget, míg nyugaton 0 fok körül volt a T és nagy hó.. nem semmi.
Lassan vége a tél első támadásának. Ha a folytatás is ilyen lesz, akkor lesz mit lapátolni! Téli gumikat sem hiában raktam fel, épp még időben.
MetNet-en micsoda veszekedés! Nagy kár, hogy egyesek primitív módon "észlelnek", azt a kiváló találmányt személyeskedésre használják. Sajnálatos, mert az ötlet fantasztikus, és sok jó szakértő is észlel, de mára felhigult eléggé a csapat.