csakhogy ez volt az elmélet és most nézzük meg a gyakorlatot is.
zsidó vallásban is akad bőven erőszak.ez igaz,azonban a mostani mélyn vallásos zsidók még Izraelről is lemondanának mert valami szellemi izraelt emlegetnek,meg harcolni sem akarnak ellenük.
az iszlámban meg allah-akhbarozva elvágja valakinek a torkát stb
tehát te félreérted ezt a dolgot mert ez nem egy elméleti okfejtés volt részemről hanem egy gyakorlati megvilágitása a tényeknek.
mielőtt nem mentek oda a zsidók egy nagy büdös sivatag volt a terület nagy része.(nyilván Jeruzsálemre ez nem igaz)
nézzük meg hogyan bánnak a nőkkel a zsidók és hogyan a muszlimok.csak egy példa megint.nem tudom hogy csak nekem tünik egyfajta "kulturembernek" mig a másik csoport meg csak olyan mint az állat.(nyilván nem minden egyes tagja.konkrétan aki Gázai és probálna normálisabb lenni az is jobb ha csöndbe marad mert megölik)
Bocs, de ez egy laikus marhaság, akárki is terjeszti. A zsidó és a ráépülő keresztény vallás és könyvei sokkal erőszakosabbak. Az ezekre épülő iszlám ebből rengeteget kihagy.
Az izraeli propaganda így láttatja őket. Elég szomorú, hogy képesek vagytok ilyeneket elhinni."
vannak időszakaim mikor valamivel foglalkozom ha ráérek.utánnanéztem vagy beleástam magam az iszlám vallásba kicsit.ehhez semmiféle izraeli forrást nem használtam de na:
csak egy két gondolat:
-aki az iszlám vallást egyszer felvette és el akarja hagyni annak büntetése haéál.mind a négy fő musdzlim iskola tanitásában.
-"felülirás szabálya-(vagy valami hasonló a neve)-ha van két vers a koránban és ezek egymás ellentétei akkor ami előbb iródott az érvénytelen mert az azt követő vers ami későbbi felülirta és az van érvényben,és most kapaszkodj meg amikor Mohamed proféta átvette a hatalmat utánna már nyugodtan alkalmazott erőszakot és erre biztatta hiveit is.enek megfelelően a korábbi békülékeny hangulatú versek-takijja-felüliródott.ahogy a koránt kiadják az egy büdösnagy kamu mert a versek el vannak osztva szelid és erőszakos váltakozással de a valóság az az amit én irtam.
> Tehát aki örül az ellenség halálának az nem lehet "ártatlan gázai civil".
Egy háborúban emberek halnak meg. Mindkét oldalon. Katonáók, civilek, nők, gyerekek. Ez elkerülhetetlen, ez a háború. A meghalt (megölt) ellenséges katonáknak is kijár a tisztelet. Ami pl. abban nyílvánul meg, hogy a holttestüket nem hurcoljuk, vonszoljuk körbe a városban. Hogy egy huszonéves izraeli katonanőt nem vetkőztetünk meztelenre és nem tesszük ki egy teherautó platójára látványosságnak, ahol a civilek órákon át köpködik, dobálják ...