Keresés

Részletes keresés

1ibolya Creative Commons License 2009.03.21 0 0 221
AKenyai trombitafa narancssárga színű.A datura olyan mint a képen van.Nem tudtam mikor kell vetni,csak próbálkoztam és akkor volt szabad helyem.Gyorsan kikelt,úgy megörültem neki,hogy azóta is folyamatosan csíráztatom.Nagyon gyorsan nő.
Előzmény: pianta (215)
vircike Creative Commons License 2009.03.21 0 0 220
Szia Ibolya! Engem érdekelne 1 banán csemete és az éjjel nyiló jázmin:) Irj mailt,hogy mit szeretnél érte:)
Előzmény: 1ibolya (213)
1ibolya Creative Commons License 2009.03.21 0 0 219
Az orgona érdekelne,ha dupla.Szimplám már van.Merre laksz?
Előzmény: Boné.Kriszta (214)
hannabori Creative Commons License 2009.03.21 0 0 218

Ha a magról nevelt lila daturálól van szó, azt január közepén kell ültetni hogy virágozzon, 5 éve vetem magról, nagyon ritka ha március végén ültetik és virágzik is,

amilyen szárazok a nyarak mostanában szinte 97% hogy ha most vetik már nem fog virágozni. Ha palánta, akkor igen, de a tulajdonosa sem véletlen vetette korábban.

Arra gondolsz ami itt a képemen a háttérben van?

Mert ez már elkésett a vetéssel.

Előzmény: agicza (217)
agicza Creative Commons License 2009.03.21 0 0 217
Tavaly(előtt?) ilyentájt vetettem, július végére nyílt ki, ha a Datura-ról és nem vmelyik Brugmansiáról beszélünk... szerintem még időben van vele.
Előzmény: hannabori (216)
hannabori Creative Commons License 2009.03.21 0 0 216

Lila datura?

Azt január közepén kell vetni, ha most vetsz idén már nem virágzik, elkéstél vele.

Előzmény: Boné.Kriszta (214)
pianta Creative Commons License 2009.03.21 0 0 215
A kenyai trombita milyen színű?
Boné.Kriszta Creative Commons License 2009.03.20 0 0 214
Szia! Engem érdekelne a lila datura mag,csemete és a kenyai trombitafa.
Amit tudok ajánlani: lilaakác mag,japánbirs,aranyvessző,orgona, hortenzia ágacskák.
1ibolya Creative Commons License 2009.03.20 0 0 213

Sziasztok!Cserélni szeretném:dupla fehér leánder csemete 2db.

banán csemete 3db.nana(azt hiszem)

fehér kála csemete nem hagymás

aloe-vera csemete

lila datura mag vagy10cm csemete

pozsgafa csemete

eleven szülű pozsgás csemete

kanna gumó piros

szeméremvirág palánta

datolya pálma 10cm

éjjel nyíló jázmin csemete(rappaitól)

aloe(de inkább mint1kaktusz)csemete

Tudok gyökereztetni ha valakit érdekel:kenyai trombitafa

kefevirág

hibiszkusz(benti)piros dupla virágú

vizipálma

kalapács cserje

Bármilyen golgota csemetére

banán csemetére

trópusi virág csemetére

kerti virágzó bokorra(kicsi is jó)

bármire:-)

Jana bá Creative Commons License 2009.03.19 0 0 212

Szia Szalmaszál!

A cana rizómák érdekelnének. Valószínűleg jövő pénteken megyek Pestre, ha már tudok pontosat mailban jelentkezem.

Előzmény: szalmaszál (205)
vircike Creative Commons License 2009.03.19 0 0 211
Sziasztok! Cserére ajánlanám a következőket: vegyes szinben frézia hagymákat,sárga és bordó leander magocskákat, piros amarillisz hagymát,hóvirág hagymát,fehér cékla magocskát. Érdekelne: banán csemete,nyári orgona(nem lila),mocsári hibiszkus(nem mag),akácia,kála,kanna,sárga tavirózsa.....
CBNora Creative Commons License 2009.03.18 0 0 210
Május elsején szoktuk ültetni a krumplit, addig még ki lehet találni.
Előzmény: szalmaszál (209)
szalmaszál Creative Commons License 2009.03.18 0 0 209
Szia Nóra' :-)

Nagyon jó lenne, ki kell találnom hogy jusson el.
Holnap kitalálom!
Előzmény: CBNora (206)
Jamooo Creative Commons License 2009.03.18 0 0 208

Szia 2 db ceruzánál vastagabb 2-3 éves tövek (magról szaporítva) kb 1méteres hajtásokkal.Sajnos képet nem tudok most küldeni és hát nem is érdemes mivel nyugalmi állapotban egy összevissza futó száraz kórónál többet nem nagy>kapijani@freemail.hu -ra.

Előzmény: 5w (197)
Jamooo Creative Commons License 2009.03.18 0 0 207

Szia 2 db ceruzánál vastagabb 2-3 éves tövek (magról szaporítva) kb 1méteres hajtásokkal.

Sajnos képet nem tudok most küldeni és hát nem is érdemes mivel nyugalmi állapotban egy összevissza futó száraz kórónál többet nem nagy>kapijani@freemail.hu -ra.

CBNora Creative Commons License 2009.03.18 0 0 206
Bársonyos kakukkszegfűm pirosban van. Növény és tavalyelőtti mag. A tavalyi magok már elfogytak. Nem tudom, a kiásott tövek hogy bírnák a postát. Pedig párat ki kell ásni, mert a krumpli helyén vannak. Gödöllőn. Ugyanitt , a leendő krumpliágyásban egy tő Heliopsis scabra.
Előzmény: szalmaszál (203)
szalmaszál Creative Commons License 2009.03.18 0 0 205
Jajj de örülök! :-)

Postázva lenne jó, mert bp-i vagyok, a részleteket egyeztessük emailen.
Miket szeretnél cserébe?
Előzmény: Jana bá (204)
Jana bá Creative Commons License 2009.03.18 0 0 204

Szia Szalmaszál!

Nekünk van sokminden, amit kértél. Medvecsnkesz, sziklakerti lila, fehét virágú növénykék. Hogyan tudom eljuttatni? Merre laksz? Mi Csongrád megyeiek vagyunk.

Előzmény: szalmaszál (203)
szalmaszál Creative Commons License 2009.03.18 0 0 203
Sziasztok!

Medvecsenkeszt keresek ha volna valakinek cserére.

Keresek még lychnis coronaria vagyis bársonyos kakukkszekfű növényt vagy magját, piros és fehér színben.

Keresek sziklakerti párnás virágú évelőt, a lila árnyalataiban, sárgában, fehérben.

Cserébe tudok adni sárga virágú zöld levelű kána magoncokat, bordó levelű piros virágú kána rizómát, zöld levelű piros virágú kána rizómát, nyuszifület, fehér dália gumót, encián gyökeres dugványt.
szalmaszál Creative Commons License 2009.03.18 0 0 202
Szia!

Örülök! :)

A kicsiket 1-2 hétig ne bolygasd. Óvatosan öntözd, csak akkor ha ránézésre kiszáradt a talaj már.
1-2 hét múlva is inkább így egyben rakd át egy nagyobb cserépbe, trágyás földbe.
Onnan már a szabad talajba kerülhetnek májusban, akkor szedd szét őket.

Lila akácom köszönöm szépen már van! :)
Előzmény: Boné.Kriszta (196)
gumikacsa1984 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 201
Sziasztok,
termő bodza 5db, virágzó barka 30tő, 10tő virágzó lila orgona, cserélni szeretném!
lizi333 Creative Commons License 2009.03.18 0 0 200

Sziasztok.

Megláttam a topic címét, és gondoltam, megpróbálok beszerezni egy-két dolgot. Sajnos nem sok mindent tudok felajánlani, de szívesen kifizetek bármit, ugyanis tavaly kezdtem az ugar gyomhalmazból keretet csinálni, nincs mit továbbadnom, mindent csak elnyelek.

Szükségem lenne a következő magokra, vagy palántákra. Ha tudtok, légyszi segítsetek.

vad kakukkfű (thymus serpillum)

alacsony, futó encián (Gentiana sino ornatu) - sziklakerti kis futó, nem a nagy bazi bokor

rózsaszínes szappanfű (saponaria ocymoides)

kaukázusi ikravirág (arabis caucasia)

prérimályva (sidalcea oregana partygirl)

Sem kertészetben, sem boltban nem láttam őket. Láttak a bakker-en, de annyira drága, hogy a fenti rendelés 12.000.- forintba jönne ki. Szóval légyszi segítsetek, ha tudtok.

Itt egy e-mail cím is: passport@t-online.hu Köszi.

5w Creative Commons License 2009.03.18 0 0 199

csere növényeim::::borsos varjuháj, kaukázusi varjuháj, acélkék szinü diszfü, kismeténg , selyemakác mag, lila és rózsaszin öszirózsamag, legényvirágmag, tamariska dugvány aranyvessző dugvány, labdarózsa dugvány, kinti hibifa , korallbokor mag, mocsári hibimag, kék iringo gyökeres, körömvirág mag, julia borbolya dugvány, sétányrózsamag, dália mag

évelők érdekelnek.

5w Creative Commons License 2009.03.18 0 0 198
teljesen télálló és bőretmő beérő füge. sieberzben lett rendelve 10 éve
5w Creative Commons License 2009.03.18 0 0 197

Szia milyen nagyságú a lila akácod??????

képet tudnál küldeni? nekem van fügém vagyis ismerősömnek van nagybokra abbol tudnák adni gyökeres fügét.

Előzmény: Jamooo (192)
Boné.Kriszta Creative Commons License 2009.03.18 0 0 196
Megkaptam a csomagot, köszönöm szépen! Nagyon jól vannak a növények. A rizómákat elültettem, a kicsiket viszont nem tudom,hogy nem kellene szétültetni,vagy ráér még?
Előzmény: Boné.Kriszta (194)
Boné.Kriszta Creative Commons License 2009.03.18 0 0 195
Sziasztok! Szeretnék cserélni valamilyen más növényre,vagy amiben megegyezünk,datura magot, brugmansia dugványt. Szimpla sárga kivételével,bármelyik érdekel.
Boné.Kriszta Creative Commons License 2009.03.17 0 0 194
Szia! Ha szeretnél még a meténgből szívesen veszek ki belőle,mert nekem egy 3x3-as területen uralkodnak és mindig kell ritkítanom,hogy ne terjedjen nagyon el. Van még talajtakaró növényem aminek nem tudom a nevét,de küldök most privátba neked róla képet ,nagyon aranyos kis növény,bordó levele van és kék virága. Aztán metszettem a lila akácot és voltak rajta magok,ha szeretnél vele kísérletezni abból is szívesen küldök.
Előzmény: szalmaszál (193)
szalmaszál Creative Commons License 2009.03.16 0 0 193
Jártam egy kertészetben, és vettem egy egy kicsi meténget a Tied mellé, hogy ne legyen egyedül, más színű a virága. :)

A kis csomagot ma este sikerült összekészíteni, holnap megy a postára, holnapután már Nálad lesz.:-)
Előzmény: Boné.Kriszta (187)
Jamooo Creative Commons License 2009.03.14 0 0 192

Termő nagyságú kivire vagy/és fügére cserélnék közepes méretű Lila akácot (Wisteria sinensis), Fehér és Rózsaszín virágú semlyemmályvát (Hibiscus syriacus), dupla, tömött virágú Fehér orgonát (Syringa vulgaris), Különböző szőlővesszőket (oportó, otelló, zöld delavári, hárs levelű).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!