Uraim akinél van jégzselé azt holnapra hozzák el és adják majd nekem . de a gyengébbek kedvéért természetesen BEHŰTVE hozzák el . radis azt egy nálad is maradt igaz?
Kérdés: A férjem hármasban akarja a legjobb barátnőmmel és velem.
Válasz: Természetesen a férjed nem tud eleget kapni belőled! Tudván, hogy csak egy van belőled, ezért kénytelen beérni a második legjobbal, a legjobb barátnőddel. Kétségkívül ez csak közelebb tud hozni titeket egymáshoz. Miért nem hívod meg néhány régi kollégiumi szobatársnődet is? Ha még egy kicsit félénk volnál, talán egyedül hagyhatnád őt a legjobb barátnőiddel. Ha még bizonytalan vagy, csak részesítsed orális szexben és süss neki valami finomat amíg gondolkozol ezen.
Kérdés: A férjem folyamatosan arra kér, hogy részesítsem orális szexben.
Válasz: Tedd azt. Az ondó nagyszerű kisugárzást ad a bőrödnek. Érdekes módon a férfiak tudják ezt. Az ő felajánlása, hogy orális szexben részesítsed őt teljesen önzetlen. Azt mutatja, hogy szeret téged. A legjobb módja, hogy megköszönjed neki: részesítsed őt ebben naponta kétszer, utána süss neki egy klassz ételt.
Kérdés: A férjem túl sokszor marad ki a barátaival éjszakára.
Válasz: Ez tökéletesen természetes szokás és ezt támogatnod kellene. A férfi egy vadász és a rátermettségét másik férfiak előtt bizonyítania kell. Egy szingli lányok üldözésével kint eltöltött éjszaka remek stresszoldó és elősegíti a békésebb és nyugalmasabb otthonn megteremtését. Emlékezz, semmi más nem tudja úgy felizzítani a kapcsolatot mint az amikor a férj egy-két nap után hazatér a szilárd otthonába (és ez egy nagyszerű alkalom arra is, hogy kitakarítsd a házat). A legjobb amit te és a barátnőd tehet, hogy amikor hazajön orális szexben részesítitek őt. Azután főzz neki egy jó kis ételt.
Kérdés: A férjem nem tudja hol van a csiklóm.
Válasz: A csiklód nem tartozik a férjedre. Ha bajlódni akarsz vele tedd azt a saját szabadidődben vagy kérd a legjobb barátnőd segítségét. Kívánságodra készíthetsz egy videokazettát magadnak amíg ezt teszed, és odaadhatod a férjednek szülinapi ajándéknak. Hogy enyhíts a te önző bűnödön, részesítsd őt orális szexben és főzz neki valami ízletes ételt.
Kérdés: A férjem nem tanúsít érdeklődést az előjáték iránt.
Válasz: Te egy rossz személyiség vagy hogy felhozod ezt és egy érzékenységi tréning után kéne nézned. Az előjáték a férfi számára nagyon stresszes és időigényes dolog. A szexnek a férjed kívánságára kellene történnie és nem holmi idegesítő, előjátékkal való követelőzés alapján. Ami azt jelenti, hogy nem szereted a férjedet kellőképen; neki soha sem kellene keményen dolgoznia ahhoz, hogy hangulatba hozzon téged. Álljál le az önzősködéssel. Talán helyrehozhatod a dolgot azzal, hogy orális szexben részesíted őt és fozöl valami jó ételt.
Kérdés: A férjem orgazmus után mindig elfordul tőlem és elalszik, anélkül, hogy megadná nekem azt. Válasz: Nem vagyok benne biztos, hogy értem a problémádat. Talán elfelejtettél neki egy jó kis ételt főzni.
Hy akadt egy újabb problémám...Geri fel foglak hívni olyan 10 felé...vagy lehet Csontit hívom..majd meglátom..elég fontos...és elég megoldhatatlannak tűnő probléma ami összefüggésben van azzal ,hogy játszhatok e a hétvégén!
Azért lehetséges mert mikor elrugják a labdát akkor élő lesz tehát bárki megszerezheti és haladhat vele.A csapat megszerzi és amíg halott nem lesz( kimegy a pályáról,lezúzzák a labdást, stb.) addig mehet a play az időtől függetlenül.Akár időn túl is.Ez nem olyan mint a ICE HOKEY.
Ez nagyon szép csak azt nem értem ha 4 mp van még a meccsből a kick off előtt akkor h fér bele a rúgás alatt el telt idő a passzolgatás és a futás.... 19 mp telik el az elkapástól Akkor itt valami nem világos nekem...... / vagy tényleg hülye vok? :D /
Köszönöm a grtaulációt :-) igazán rászolgáltam bár ha jobban belegondolok majdnem sikerült a 3 bukás és akkor kaptam volna egy labdát Bélától :-)
A fősuli miatt van hogy csak harmadjára sikerült,ha eltörlik a 2 UV lehetőségét akkor menni fog elsőre is :-) ja és mi ennek a "siker történetnek" a tanúsága?: ne másoljatok Béláról :-)
Ezúton szeretnék gratulálni Pötyi #56-nak a sikeres szabályismereti vizsgájához (29 pont). Látjátok, hogy egy kis akarattal és kitartással mire viheti az ember. Ne írigykedjen senki, 3jára bárki összehozott volna egy ilyen szép eredményt. :)