Hát ez nagyon szuper, így hónap végén. Hogyan fordulhat elő ilyen a "nagy" Paypal-nál? Mintahogy 2x levonta a withdraw-os "hibás" számlaszámos kezelési költséget, majd ugyanarra a számlaszámra simán visszautalta. Nálam tegnap este a PayPal eléggé visszaesett a megbízhatósági listán. Hogy merjek nagyobb összegért vásárolni, ha kisebbeknél már ilyen gikszerek vannak? Vagy mi van, ha nincs más fizetési lehetőség, és kapok egy negatívot? Már lassan kezdem megérteni a németeket miélrt utálják a PayPalt, csak az utalás meg elég lassú.
Zárolt tételek közé került a magyar bankodnál....1 hónapos kb a zárolás. Ha a paypalon nincs a historyban akkor nem fogja a paypal a zárolási időn belül lekérni a bankszámládról tehát ha a zárolás letelik visszakerül az egyenlegedre a folyószámládon.
urak premier accom van és a kérdés a köv: mennyi a havi vásárlási limit dollárban? eddig 3000 dollárnál tartok és most lenne egy megint egy 1700 dolláros vásárlásom csak kérdés hogy kitudom e majd fizetni, mert ha nem akkor nem evszem meg! köszi
Ilyenkor mi van??? Vettem egy cuccot, Payment requireddel, azaz, csak akkor az enyém, ha kifizetem. Még ilyen soha nem volt, rámentem, Pay Now, majd átvitt a PayPal-ra, ott Pay gomb. Majd az jött be, hogy az oldalt nem találja. A cucc NEM lett az enyém, de a pénzt leemelte! A PayPal tranzakciók között sincs! Ilyenkor mit lehet csinálni? Hová lett a pénz? Visszakapom valammikor?
Ma végre megkaptam a 4 jegyű megerősítési kódot, be akarok lépni a paypal-ba, hogy megadjam erre valami új rendszer bevetéséről hadovál és hülye adatokat kér, mint pl social security number, anyán neve, kártyám pin-kódja!
Sziasztok.Azért voltam unverified mert,2 kártyát adtam hozzá.És az expuse számot nem az internetkártyához számolták el,hanem a dombornyomott kártyához,a bankszámlakivonaton.Amivel fizettem is.De a paypal oldalon az internetkártyához kérték az expuse számot.De annak a kivonatán ilyen nem szerepel.Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi, írok, aztán beszámolok, mit válaszoltak. Egyébként igazatok volt, egy magyar bankszámláról érkezett a pénz, 109-essel kezdődik, tehát Unicredit.
Na erre varrjatok gombot! Miután már az összes pénzemet elvitte a felesleges próbálkozás, az 1500 Ft, minden mindegy alapon újra withdraw-oltam a maradék kis pénzt. A banki adatokon semmit nem változtattam, és az OTP-re megérkezett a pénz. Na ha ezt valaki megfejti......
Nem baj csak az hogy te a 2. kártyát azért adtad hozzá mert az elsővel már nem tudtál fizetni mert nem írtad be a 4jegyűt. A kártya törlésével várj mert ha törlöd nem adhatod hozzá ugyanazt mégegyszer a paypalhoz.
Megvárom, amg holkongban felkel a nap, és az eladó ránéz az emailjára. Gondolom csak reklamál, ha nincs meg a lóvéja, mert emailban jeleztem neki, hogy fizettem.
Ha belépsz a PayPal-ba, a főoldalon van egy olyan, hogy "My Account Overview". megkeresed ezt az unclaimed tételt, és ott kell, hogy legyen mellette a Cancel, vagy valami hasonló elnevezésű link. Na arra kell kattintani, és ha az a helyzet, amire én gondolok, onnan értelemszerű lesz.
Nálam volt ilyen. Az eladó elírta a PayPal-os címét, és amikor fizettem, unclaimed volt a státusza. Nyomtam rá egy cancelt, visszajött a pénz, majd élesben a jó címre küldtem, és jó lett. Valami az e-mail címmel lehet.
MInden stimmelt. Enyémek a számlaszámok ezer éve, mindakettő. Ráadásul netbankból COPY-Paste-ztam mindakettőt, hogy még az elgépelés veszélye sem lehet. A nevemen van, ezeken bonyolítok mindent. Nincs elírva semmi. Itt valami más gebasz lehet, de nem jövök rá mi. Valójában ezt most tanulópénznek veszem, de én szeretnék árulni folyamatosan az Ebay-en, de így nehézkes lesz.
Mi történhetett, akkor amikor az eBay-es tranzakció után azonnal fizettem paypal-lal, a pénzt levette a számlámról, majd az emailt el is küldte a fizetésről, de a paypalnál UNCLAIMED lett a fizetés státusza. Vagyis tőlem elment, de az eladó felé a pénz állapota unclaimed. Az eBay-nél a státusz az euró jel helyett egy homokóra látható.
Most akkor mi van? Ilyet még nem csinált. Aggódjak or not?
az 1500-at akkor vonják ha helytelenül adtad meg a számlaadataid. Én nem állítom hogy nem jól adtad meg csak akkor vonják az 1500-as eljárási díjat. Fontos még hogy csak a paypalon lévő személy nevén lévő folyószámlára kérheted ki a pénzt. Tehét ha xy-vagy zu-nak a számlájára nem kérheted ki.
Ha az összes tranzakciót nézem, akkor "Reversed", ha belemegyek a részletekbe, akkor az látszik, hogy november 9-én a withdraw-- > completed, le is vonták rá a 250 forintot, majd november 12-én cancelled, le is vonta rá a PayPal az 1500 Ft-ot. Nem volt szívbajos, az szent.