Én most rakom bele a napokban az új olajat, azzal majd bátrabban tolom neki, eddig 5000 fölé nem vittem. Így 6300 km után már szerintem le lehet nyelezni egy friss olajjal ( meg anélkül is azt hiszem ).
Egy munkatásram Honda-jában többet vagyok mint a sajátomban és
összekeveredtek az értékek. Iazából arra voltam kíváncsi, hogy a leszabályozást ki próbálta már ?
Más..
A bal oldalról hallható kis piszmogó hangról kérdezte már valaki a műhelyeket ? Kb 70-80 felett már hallani jó úton, zene nélkül, azután eltűnik vagy nem hallani .
Megnézem majd legközelebb, ha lesz rá alkalmam, rosszul emlékeznék ? Lehet. Nem tudom, hogy számít-e melyik fokozatban vagy éppen ? Az enyém 2006 első féléves gyártmány, lehet, hogy változtattak vmin ?
"Érdemes vinni saját olajat, vagy először hagyjam a szervíz álltal kínált olajat betölteni?..."
Mindkét lehetőség adott, ha magad viszed: bontatlan csomagolásban és számlával minden oké (megfelelő olajminőséggel), legfeljebb felszámolnak veszélyesanyag megsemmisítési díjat +ban.
3967 árak részletezve.
Ha előre max. 1 műhelyórában meg lehet állapodni kb. 6000-et spórolhatsz a ~12000-es munkadíjból! Az éves kötelező szervizperiódust és olajcserét -garanciaidő alatt- a közbenső olajcsere nem módosítja (ha Nálad nem így lenne, úgyis megírod). http://totalcar.hu/tanacsok/olajdoktor/
Én nem vagyok semmi rossznak az elrontója. Tőlem OK. :)
Más: Most 2 hónapos, 5200 Km van az "drágába", tipikus téma olajcsere. Érdemes vinni saját olajat, vagy először hagyjam a szervíz álltal kínált olajat betölteni?
Nekem oksi, a többieket + kéne szavaztatni. Mit szólnátok egyik hétvégén a komáromi Monostori erődhöz? Nagy hely van, fizetni sem kell, mindenki hoz kaját, piát, amit tud. Várom a szavazatokat. Nekem az eredetileg Siófokra tervezett találkozó ellen sincs kifogásom........Csak legyen.........
Végtelenül megértelek Littlejohn, hogy legszívesebben csak hajtanád napestig :o)
A hajtásról jut eszembe, remélem nem Én vagyok az egyedüli aki jópárszor hajtotta már a verdát 7000 felett (7500 -nél vége a dalnak) :o))
Valljatok színt :o) Mért már valaki 100 -as gyorsulást (1,6 sw)?
Más ....
Mi lenne, ha kiírnánk, hogy a fórum elköltözött , új címe : www.lacetti-klub.hu
Minden egyes új hozzászólónak újra kiírnánk. Itt végül is csak tagokat gyűjtenénk. Tudom, hogy egyikőtöknek nincs hozzáférése a tűzfal miatt az új helyhez de beszélt Ő már a rendszergazdájával ?
Tetszik amit Pusztazámor művel azzal az oldallal, ott lehetne adatokat is tárolni, képeket, témák szerinti hozzászólásokat és nem utolsó sorban rá lehetne tölteni az eddigi hozzászólásokat egy archív topicba (az Indexen lekérjük 500 hozzászólás/lappal és egyszerűen bemásoljuk mint egy szöveges adat.)
Csak elkezdeni nehéz, higyjétek el, igazából szerintem ez elég rossz már, sokszor rákérdeznek ugyanarra ami már volt 200 hozzászólással előbb, bolt eléréseket és beszerelő műhely címeket is kirakhatnánk külön, persze olyanokat ahol jó munkát végeznek, stb, stb.
Az én kicsikén 1 éves múlt de csak a vezetőoldali kilincsnél van egy nagyon kicsit lekopva. Nem igazán értem miért olyan nagy baj ez hiszem tényleg minimális, csak közelről nézve látszik, az is csak akkor, ha meghúzom a kilincset.
Megint egy fogyasztási adat. Azt hiszem ez beállt erre a szintre, ettől eltérő csak télen lesz.
Szóval. Mint már említettem kisvárosi használat.
Kizárólag városi forgalomban, klíma nélkül 2-4 személlyel reggel be melóhelyre (3 km, mire odaérek lesz üzemmeleg), du. haza. 52 liter benyával 583km= 8,92
Persze, úgy gondoltam én is, hogy a legközelebbi szervízig tudjak menni vele. Nyaralás lévén a csomi csurig lesz, nem biztos, hogy szívesen pakolnám ki, aztán a nagy kereket meg hova tegyem stb. stb.