Már elnézést a képhibáért, de villámgyorsan KOPIZOLTAM!
N A P L Ó.
Napló lapozása: |<< << < [1246/1246] > >> >>|
Szakács Béla
2009. 04. 08. szerda, 15:40:26 óra
Kedves Naplóm!
A Nagyfőnök komoly díjat kapott amit Budapesten vett át, és ez valamiféle sikeres szakember az Európai Unióban díj. Hát nem győztünk tapsolni. És szinte meghatódottság. Mégiscsak a mi Nagyfőnökünk. Csak el ne vigye az Európai Unió külföldre. Ezt már Esztike mondta, mert bárhogy is nézzük, ha valami nagy foci van, akkor mindig sok a szabadidőnk hála a Nagyfőnöknek és kisfőnöknek. Nodeha netalán egy focit nem szerető személy lesz a főnök, akkor meggebedünk a munkától. Ma még igazából hét eleji lazitós munkanapő volt, illetve lélekben már a húsvétre koncentrálódunk, ami hétvégén lesz plusz hétfő. Még átgondolom , hogy milyen locsolási útvonalat állítsak össze, mert pl. Dalnokiné Esztikéék a hegyekbe utaznak, ráadásul valószínüleg. Úgyhogy oda hiába megyek, maximum a zárt ajtókkal találkozom. Ha minden kolléganőről lesz lakhelyi információm, utánna osztok-szorzok, hova menjek.
Gömbtársnők mit fognak főzni a húsvétünnep tiszteletére? (/pillanat annyira kultiválnék egy kis tejfeles töltött káposztát, kolbásszal és puha fehér kenyérszelettel)
szerintem se tegye a gömbtársnő. én múlt szombaton takarítottam, de ablakpucolás nem fért bele. pedig most, hogy áramlik be az erkélyajtón a nap, nagyon látszik rajta a mocsok. de az esti híradóban azt mondta az időjárásjelentő géphölgy, hogy vasárnap felejtsük el a nagytakarítást (szó szerint ezt mondta!), és inkább menjünk ki a természetbe. én ez szerint jártam el, és inkább a Margitszigeten tollasoztam.
szerintem a függöny meg az ablak apszolutt nem tuggya hogy Húsvét lessz, igy megse sértödnek ha nem lesznek kipucoválva. a zemberek a maguk megnyugtatása céljábol vágják rendbe a környezetüket ugyismint lakás meg kert, meg ótó, meg ijenek. aszt kell megcsináni ami belefér a zelfáradás szempontyábol. ami nem az majd meglessz a zünep után. attol még meegtartyák idén is a husvétot. ha nincs is kimosva a függöny.
Napfényhős szép napot! Jómagam sem fogom túlzásba vinni a takarítási tevékenységet: csak ahol a papok táncolnak, ahogy a frappáns közmondás tartja. A macskahölgyeket elzárom, nehogy a porszívó beszívja őket.
Legalább lesz valaki személy, aki szintén nem mos nyílászárókat és függönyöket húsvéti ünnepségek tiszteletére. Nekem speciel 1 napom sincs a húsvéti cirkuszesemények előtt, pénteken is ugyanúgy este 6-ra érek haza, mint egyébkor. Szombaton örülök, ha ételek beszerzési szempontjából valahogy utolérem a húsvétot, aztán max porszívózás.
Ezen szép napon kérdezném nőihölgy Gömbtársakat, nagy pofátlanság-é, ha nekem nincs momentán kedvem ablakot pocolni, függönyt mosni, dacára a húsvét vészes közeledtére???
Ezen a "hóbermberből" szón, a naplóban, ezen még nem tértem napirendre. Ebben benne van a hóember, a december, a Berber ember, a tavasz, a nyár, a Fedák Sári, a Ponlivec és Hejzer. Szerintem.
Nahát, mekkora meglepetés ereje! Gé is oda c járt? Még arról is híres a Béla ucca, hogy itt van egy jáccótér, ahova feszt c jártunk, plusz itt rendezték a körzet eboltás elnevezésű programját. Könyököltem az ablakban és élénken striguloáztuk öcsémmel az ott elkutyagoló kutyákat szín és nagyság szerint.