Majd megzsarolok agy kecskemétit ,hogy vegye meg nekem a jegyet/amit persze utána neki kifizetek/. De most komolyan ha nem látják rajtad feltűnőnen hogy SZOLNOKI vagy akkor kötelességük adin egy ku*va jegyet.
Annyit módosítanék az előző hozzászólásomon, hogy nem Mérész, hanem Celej fog okozni kellemetlen meglepetéseket, és a dobott pontokra vonatkozó tippemet 22/15-re változtatom. :-)))
De attól hogy még nincs jegyem,az nem azt jelenti,hogy nem is leszek ott meccsen!!! Az ész,a Ráció :)))) Meg ha a kecskeméti ultra kemények :)) kedvet kapnak a hooligánkodáshoz,valakinek csak meg kell védenia a csöppnyi OLAJ tábort. :=))))))
Lesz mihez tartani magunkat!!Ennél alább nem adjuk :=)))
Ha korán elindulsz, sztem még lesz jegy... Beszámolók szerint az elővételes jegyekért nem állnak tömött sorok a jegypénztár előtt. Indulj el időben, és reggel vedd meg a jegyedet a kecskemétiek orra elől...:)
Reménykedem én, persze, hogy reménykedem, az a fajta szurkoló vagyok, aki a legszorultabb helyzetben is bizakodik meccs előtt, vagy az adott szituban meccs közben, de valahogy az a realitás érzet mindig ott motoszkál... Szépen is néznénk ki, ha úgy mennék ki meccsre, hogy úgyis kikapunk! Van egy olyan érzésem, hogy a szerencsétlenül járt Vaisvila helyére előlépő Mérész Csaba fog nekünk kellemetlen perceket okozni, én olyan 16/12-t tippelek neki. :-))
Nekem egyik ismerősöm azt mondta, h lehet kecsón is jegyet venni, mert felhívtak vki illetékest!De akkor meg miért küldtek volna jegyet?Na m1, én is remélem h jó sokan leszünk:) és igenis, reménykedni kell, h eredményben is meglesz!!!
Én csak 120-ról tudok... Remélem ettől függetlenül azért lesznek olyanok, akik Kecskemétről szerzik be a jegyet, és legalább 200-an tiszteletünket tesszük! Ha eredményben nem is, legalább hangulatban és létszámban közelítsük meg a tavalyit, már vágyom nagyon egy hasonló hangulatú meccsre, főleg, hogy a tv is közvetíti. MUTASSUK MEG!!! :-))
Még jó, hogy most akartam kimenni:)
Szerencsére mások is tudják, hogy ilyen jó képességű vannak, ezért figyelmeztettek. Probléma megoldva, de azért köszi!
....Kecskemét elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésen, amely 13 órakor kezdődik az ottani városi sportcsarnokban. Jegyeket ma és holnap 9-14 óráig az Olaj KK tiszaligeti irodájában - 56/420-988 - lehet megvásárolni, 1000 forintos egységáron.
Végtelen pesszimizmus vs Himuszok az igazi szurkoló mibenlétéről.
Nem mondjátok már, hogy nincs középút?! (Persze, tudom, van akinél van. Úgy hívják: bizakodás.)
Amúgy csak azt akartam kérdezni, hogy mi a pálya a jegyekkel?