Nekem is vennem/szereznem kell hozzá valamit, nem állapot hogy a kezemben cipelem minden alkalommal. Mondtam már? Nem mondtam... 2 héten belül meglesz a Canon 50mm F1.4 USM. Egy csodálatos 50-es fix obi.
Köszi! Van bizony ,szütyő! Párnázott hordtáska van hozzá vállszíjjal,plusz még külön egy vállszíj is . Ez is hozzájárult ahhoz ,hogy ő legyen a megfelelő . Ennyi súly meg különben is kell egy kis túrához :-)
Igen régi "kapcsolat" más a miénk. ;)) Mi újság, remélem jól vagy? Nem is tudtam, hogy te is fotózol. Vagyis De! Tényleg, nemrég tengerszem említett téged. Kicsi ez a város.
Nekem a gömbfej kezelése valamiért nehézkesebb - vagy csak nagyon megszoktam 15 év alatt a 3D fejeket - nekem elég egyszerre egy/két szabadsági fok. Legutóbb gömbfejjel kellett panorámaképet készíteni. Vért izzadtam, mire egyenes lett... (Igazából nem is lett)
Így most az egész állványszett Giottos lesz . Bár nem lesz olcsó / nekem :-) / de ez jó minőségű "cucc" . /szerintem/ . Most már csak jó fotókat kell csinálni :-)