Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Elvtárs!
Osztozunk Japán és a Demokratikus világ gyászában.
A Párt, A Nép, és az Elvtársak, hogy tisztelegjenek a nemzetközi munkásmozgalom e kiválló élharcosa és dolgozója előtt 400%os normatúlteljesítést vállaltak.
Én Ivan Gorcsok komisszár elvtárs részemről már ki is hallgattam 38 elvtársat és minden kétség nélkül megállapítottam bűnösségüket a normatúlteljesítés szabotálásában, hiszen dologtalanul ücsörögtek a belügyi őrszoba 2személyes zárkájában.
Elvtárs! Minket bizony félrevezettek az imperialista kémek és aljas ügynökök. A Vlagyivoszibirszkben május 7.én szívrohamban elhunyt 4.567 dolgozó közt szereplő tizenegy elvtárs nem azonos a keresett tizenegy elvtársal. mindenesetre kiterjesztem a nyomozást.
a kihalgatások nálunk rendben folynak. a meghalgatások során influenzában elhalálozott 177 elvtárs hamvasztásáról gondoskodtam.
Nekem mar akkor gyanus volt Vaszilij Nyikanova elvtarsno, amikor megpillantottam partvaginajat, ugyanis keresztbe allt rajta a res.
Gyanumat azzal terelte el, hogy ez csak az imperialistak elkabitasara valo, igy en az elottem allo partfeladatot jozanul vegeztem tovabb!
Ivan Elvtars! termeszetesen kommunista szerenysegem tiltja, hogy atvegyem a Lenin-rendet addig, amig a 11 eltunt nepellenseg elvtars meg nem kerult. A felkutatasukra tett erofesziteseink eddig mar 12345 aldozatot (ez csak a hosi halottak szama) koveteltek. A kivegzettek szama ennel termeszetesen joval tobb!
Elvtarsi udvozlettel:
Nagy Oktober, Moszkva-Kolima
Dorogije Tovaris Stirlitz!
Gyászol a nemzetközi kommunista mozgalom! Hosszú szenvedés után, imperialista fogvatartóinak hosszadalmas kínzásai (napi 3-szori étkezés, coca-cola, stb...) után tegnap hajnalban, börtönében elhűnyt a japán kommunista mozgalom alapítója, Hudegeci Kommunicsi. Hudegeci Kommunicsi felejthetetlen szolgálatokat tett Népünk és Pártunk érdekében. A vlagyivosztoki Gyilkosev féle imperialista összeesküvés után - melynek leleplezésében aktívan közreműködött, került az osakai börtönbe.
Kommunicsit Pártunk a saját halottjának tekinti, holttestének kiadatása és temetése ügyében megtettem a megfelelő intézkedéseket, itt a Vlagyivosztoki körzetben egy hónapos gyászt hirdettem ki!
Éljen a Világproletárság, vesszenek az árulók!
Üdvözlettel
totola
Tovaris Gorcsok!
Hozzám is eljutott az áruló elvtársnő híre! Egy pár imperialista nejlonyharisnyáért képes volt elárulni az egész kommunista mozgalmat! Mély megvetés sújtsa örökre ügyünk elárulóit! Kérlek, hogy tájékoztass az ügy további fejleményeiről!
Üdvözlettel
totola elvtársad
tárgy: a 11ek bandája kiv.ügy.ir.
kelt: helyi időben
kommiszár: Ivan Gorcsok elvtárs
ikt.sz.: 2564 84kl-65ii
ut.sz.: 222KK
ügy.ir.sz.:65714-NNN
kolimafogadno.:36555kkk-5á
egyéb iktatási számok:6588ll, 344k.-ééé34, fagRoks65555l-ll
tárgya részl.:
jelentés a tizeneggyek bandája ügyében
Áldozatos és kemény munkánk eredményeként deportáltuk kolimába az előző jelentésben már jelentett tizenháromezreket. További letartóztatásokat foganatosítottunk a kolimai bővítés tárgyában. Az áldozatos és népi demokráciánkért végzett munkára 3642 önkéntes jelentkezett akik kímélendő népünk áldozatos munkával épített vasutait gyalog válalták a nehéz és áldozatokkal terhelt utat kolimába. továbbiakban bebizonyosodott, hogy a tizenegyek álnok módon megbújtak egy Vlagyivoszibirszki munkatáborban. ahol az imperialista kapcsolatuk felbujtása okán mindnyájan elhunytak szívrohamban ezzel akarván gyengíteni népi demokráciánk édes testét. De ezen aljas tervük nem sikerült, mivel az így kieső munkaerőt azonnal és sokszorosan pótoltuk. Továbbiakban felhívnám a központi elvtársak figyelmét egy kiválló szovjet emberre:
Nagy Október elvtársra aki áldozatos munkájával elősegítette a népi igazságszolgátatás munkáját.
Ivan Elvtars!
A 13.572 letartoztatott fogadasara at kell epiteni es kiboviteni a Kolimai bazist.
Ezert a surgos atepitesekre valo tekintettel tovabbi 3642 szemely letartoztatasat foganatositottam, akiket utolagosan jovahagyott nepbirosagi itelettel kenyszermunkara deportalunk.
A központi utsításra indított szükséges és lehetséges bizottsági meghallgatásokon kihalgattunk 13.572 szovjet elvtársat. mindnyájan beismerték:
-imperialista kémek
-egyenként és csoportosan is szabotázsokat hajtottak végre a Transzinbériai vasútvonal ellen (13.572 egyéni +3655 csoportos szabotázs)
-márt évtizedek óta pártunk és a nép áldozatos munkája ellen fejtik ki felforgató tevékenységüket.
Ezért szükségesnek és végrehajthatónak tartottam a gyalogos útnakindításukat a Kolimai VIII/b munkatelepre.
Kolima, Sziberia, 2001. február 10. szombat - Elvira. Internet idő: @993
Daragijje Tavaris Totola !
Partunk es nepunk igazsagtevo kulonleges bizottsaga kivizsgalta az eltunt nepellensegek ugyet. A tavaris vonatparancsnok es a vonatszerelvenyt kisero fobakterologiai kiseroosztag tagjait kihallgattuk es megallapitottuk, hogy kollaboransok.
Termeszetesen igazsagerzetunk nem hagyhatta buntetlenul ezt a megmozdulast, es beutaltuk az egesz szerelvenyt sztradat epiteni. Eppen kezenfekvo volt ez a kisebb incidens, mivel uresedes tortent az uthenger brigadnal.
A kaposztaleves receptjet elarulo hazaarulo noszemlyeket beosztottuk a fakitermelo brigadba, es lelkesedesukben az elso napon 300%-al tulteljesittek a kitermelesi normat. Ez szerencsejukre volt, mivel a tavaris taborparancsnok kutyai mar nagyon ehesek voltak, es igy meg kellett, hogy elegedjenek az uthenger brigadnal leselejtezett szimulansokkal.
Vlagyivosztokba kuldjuk az erositest, ballisztikus raketapostaval fogjuk az elso csomagokat eljuttattni.
Mivel partunk es nepunk aterzi a megprobaltatasokat, amelyek a hos csapataink katonait erinti, igy kuldunk 100,000 darab kepeslapot.
A kulonbizoccsag eddigi megallapitasai szerint a 11 db eltunt nepellenseg elvtars az alsokolhoznyicai palyaudvar restijeben tartozkodott, amikor a vonatot allomasfonoknek oltozott alruhas imperialista berencek elinditottak, a vonatrol lemaradt nepellenseg elvtarsakat pedig egyszeruen leitattak. Tovabbi sorsuk egyelore ismeretlen, de mind a 142 kollegammal dolgozunk az ugyon. Forro nyomon vagyunk: a vodkaszagot mar erezzuk!
Elvtarsi udvozlettel: Nagy Oktober
(az alsokolhoznyicai kibovitett restibol)
Elvtársak! Azér kültek ide engemet, hogy kivizsgáljam a tizenegy szovjet dolgozó elrablása körölütti anomáliákat! Én a Moszkvai NKVD központ Belügyi Eseteket Vizsgáló Felderítő-Alosztályának Nyomozati Részlegén dolgozom. A továbbiakban: BEViF-ANYoR. A feletteseimben erős gyanú él a felől, hogy itt imperialista szabotázs történt.
Dorogije Tovaris Velikij Oktyabr!
Ez is bizonyítja ideologiánk fölényét! Az imperializmus talpnyalói is ellopták tőlünk a titikos káposztaleves technológiai receptjét! Mindenesetre kérlek, Kedves Elvtárs, hogy tedd meg a szükséges intézkedésket arra, hogy a "káposztaleves hús nélkül" nagy vívmányunk leírásához a kapitalizmus kémei és ügynökei véletlenül se férjenek hozzá! Kérj erősítést a titkos központ őrzésére Tovaris Stirlitztől, Kolimából!
Tovarisi üdvözlettel
totola
Dorogije Tovaris Nec!
Ezúton kell jóindulatúan figyelmeztetnem téged, hogy ellenséges, imperialista kémek próbálnak megkörnyékezni. Ezért óvakodj mindenkitől, aki a környezetedben az alábbiakkal hívja fel magára a figyelmet:
- Hangzatos címszavakban mutatja baloldali érzelmeit, közben imperialista coca-colával fertőzi magát!
- Holmi nyolvan százalékos vodkácskánktól kihánja a belét!
- A kölnivizet nem issza meg, hanem magára fecskendezi!
- Nem szereti a káposztalevest! Ennek többször hangot ad!
- Nyilvános helyeken nem rágja a bagót a szájában!
A többit rád bízom elvtárs!
Az a gyanús, aki nem gyanús! Ne feledd!
Ha Kolimában jársz, ne feledd átadni üdvözletemet Ljuba nénémnek! Ajánlom a káposztalevesét megkóstólni!
Tovarisi üdvözlettel
totola elvtárs
Dorogije Tovaris Nec!
Tovaris Pernahajder mindenütt ott van és mig sincs sehol! Tovaris Pernahajder most titkos küldetést teljesít, miszerint a Valgyivosztokban eltűnt kolimai beutaltak, és egyéb népellenségek nyomába szegődött!
Tekintettel az ügy bizalmasságára, kérem az elvtársat ez információt is bizalmasan kezelni!
Éljen dicső Pártunk és vesszen minden áruló!
üdvözlettel
tovaris Tototola
Dorogije Tovaris Velikíj Oktyabr!
Az elfogott ellenséges kémek vallomásai alapján egy bizonyos ellentovaris PuPu áll a szervezkedés hátterében! Néhány héttel volt már vele dolgom, de akkor sajnálatos módon kicsúszott a kezeim közül (bár a tankjukat megsemmisítem). Ugyancsak a vallomásokból tűnik számomra egyértelművé, hogy ez a PuPu, cimboráival Kolima felé tart, hogy további ellenségeket szabadítson ki jól megérdemelt "kollektív üdülésükből". Kérlek, hogy Kolimába érkezésed után értesíts Tovaris Stirlitzet az ügyről, és gondoskodjatok az ellenség méltó fogadásáról. Ne felejtsd átadni üdvözletemet Ljuba nénémnek! Mond meg légyszíves neki, hogy itt Vlagyivosztokban is az ő káposztalevesének illata érződik orromban!
Le a nép és a Párt ellenségeivel!
Tovarisi üdvözlettel
Totola
Elvtarsaim! Partunk az emberi joggokra nagy hangsujjt fektet, ezert nem engedhetjuk meg, hogy a 7621 nepellensegbol 11 fo csak ugy eltunjon.
Az SZKP KB hatarozatot hozott, hogy a 11 fo eltunesenek kivizsgalasara kulonbizottsagot hoz letre, amelynek koltsegvetesere masfel millio rubelt kulonitett el. A bizottsagot magam vezetem, es azonnal Kolimaba utazom kulonrepulogeppel. Reszkessetek Elvtarsak!!!
Dorogije Tovaris Stirlitz!
Meglepedten vettem tudomásul, hogy az első útnak indított transzportból 7621 népellenségből csak 3566 érkezett meg hozzátok Kolimába! Az esetet rögvest kivizsgáltam! A nép ellenségei még egymáshoz is olyan ellenségek, hogy a vonaton agyonnyomták egymást szörnyű önzőségükben. 11 fő megszökött, akiknek szökését a vlagyivosztoki vasútállomás parancsnoka készítette elő imperialista cimboráival. Úgy tűnik, hogy itt a Távol-Keleten fokozódik a helyzet. Kérek személyi és technikai erősítést!
Ljuba néném, ha még él, csókoltatom!
Elvtársi üdvözlettel!
Totola
Kolima, Sziberia, 2001. február 8. csütörtök - Aranka. Internet idő: @645
Daragije VamPierre, galambocskam !
Persze, hogy a Marsra visszuk a kommunizmus legyozhetetlen eszmejet !
Voros bolygora , voros ideologia !
Majd mi felszabadiccsuk az elnyomott marsi tavarisokat a rabigabol !
Kolima, Sziberia, 2001. február 8. csütörtök - Aranka. Internet idő: @631
Daragije Tavaris Totola !
Tegnap megerkezett 3566 ember Vlagyivosztokbol abbol az utrainditott 10112 emberbol akik nem akartak onkent felvallalni a kommunizmus dicso eszmejet. A helyiek meglepetesszeru jatekos fogadtatast rendeztek nekik, hogy megtortjon a jeg az ujak es a regiek kozt. Mivel nyem volt eleg jeg az ujoncokon, igy meglocsoltak oket egy kis vizzel az ortoronybol a minusz 45 fokos idoben.
Ljuba neniked udvozletet kuldi innen a taborbol, es szeretettel gondol rad - valamint a regi szep idokre. A kaposztalevest most a tavaris taborparancsnoknak (es a parancsnoki karnak) fozogeti, mivel megerkezesekor az elso pillantasra megkedveltek egymast es ugy dontottek, hogy kozelebbrol megismerkednek egymassal.
Tavaris udvozlettel,
Tavaris Stirlitz (a nagy nyugati partraszallo hadmuvelet fokonspiratora)