Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
A francia The shield-nek mondják, és tényleg. Ugyanaz a séma, szerethetően rossz zsaruk, pörgés, sok akció, sáros zsruk. Nehezen szoktam meg a francia nyelv (és mentalitás) miatt, de 3 rész után kezdem megszeretni, messze kimagaslik a tucatsorozatokból.
Elméletileg lesz (lehet!) valami spinoff, de remélem, nem a nyálgyerekkel, mert akkor eleve kilőve nálam. Megint túl sok szálat kezdtek nyomatni, nyilván valami nagy durranásra készülnek, csak nehogy idő előtt durranjon el :P
Nem lehet az, hogy ezek egy spin-off ban gondolkodnak, ezzel a kis nyálas, fotós gyerekkel ?
Kicsit kezdett átmenni a klasszikus, Meghivás egy gyilkos vacsorára end-be...megjött a szőke nő, röhög, lehuzza a maszkot, hát a csaj az, akit valamelyik szezonban megmentett... az is röhög, hát nem a... etc., etc. :)
Kibaszarintott unalmas volt a legújabb rész, nem is értem a... háromnegyedét minek kell meglépni?! Nanny-szál? He? Quinn? Who cares? Ez az újgazdag, arconcsapnivaló büdös kölyök, ... ez már végképp a legalja. Ha elcseszik nekem ennek a sorozatnak a végét, a saját kezemmel nyírom ki Michael C. Hall-t.
Pedig érdemes folytatni, nem is emlékszem mikor röhögtem utoljára ennyit sorozaton. Ez a 6.rész például mindent vitt. Most rájöttek, hogy hamarosan elfogy a vizük, ennek hatására az emberkék akik eddig békésen sétálgattak, autózgattak a városban, most hirtelen dühöngő vademberekké változtak, akik akár ölni is képesek egy kis kajáért. Majd amikor elered az eső, mindenki abbahagyja a fosztogatást, dulakodást és mint egy nagy boldog család elkezdik lábosokba gyűjteni a vizet. És ha már esik az eső, úgy az igazán romantikus, ha Barbie-fiú és vöröske is összejönnek végre. Agyrém!
Sopranos, ötödik évad abszolválva- huh, keményedik a szitu :))) Az utolsó előtti rész momentán jobban ütött bizonyos szempontból, mint az évadzáró... de jó, na. Hiába. Szerencsétlen Gandolfini... mindig eszembe jut, hogyan halt meg... hátborzongató a párhuzam.
Újabb remek rész. Majd lerágtam a körmömet, hogy vajon túlélik-e szerencsétlenek a rakéta támadást, főleg hogy berendelték a második évadot is. Junior hátrébb szorult a személyes utálati ranglistámon, amelyet immár magabiztosan vezet a bunkerből frissiben kiszabadult cafka. Az egyetlen pozitívum, hogy ezúttal elmaradt a rángatózás. Az is valami.
Sose voltam ez bütykölős, olajszagot imádó, hippi életet élő vki, de ez a Haerly dolog bejött. Azóta már tudom hogy nem choppert akarok, hanem cruisert:-))))
Látom, többen SOA fanok lettek itt. Én annyira beleszerelmesedtem, hogy megfogadtam, hogy veszek egy olyan Harley-t, amivel járnak- Dyna Super Glyde Sport-, és ha nyerek a lottón, megteszem.:)
Belefogtam a Carnivale-be, régi adósságom, az 1. rész után nézős mindenképpen.
SOA s02e1-3 - Jax kurvakemeny. Megrendeltem a SAMCRO t-shirt-ot;) Gemma komoly kihivasok elott. Radobbenti az elet, hogy o is kaphat pofont. Henry Rollins rocks!
Richie Aprile és Ralph Cifaretto voltak a legunszimpatikusabbak nekem. Kíváncsi leszek majd a véleményedre az 5-6. évaddal kapcsolatban (és persze a befejezéssel kapcsolatban).
Luther. 2 rész ment le, nagyon furcsa a Sopranos után, viszont jó!