Keresés

Részletes keresés

Nagy Oktober Creative Commons License 2001.02.18 0 0 1133
Stirlitz Elvtars, ez mar vilagos beszed!
James Bonddal a Feher Hazzal szembeni Feher Cillag Kavezoban varunk, holnap feltizenegykor.
Roger Moore elvtarsat es engem egy asztalra helyezett Pravdarol ismerhetsz meg. (Fo a diszkrecio!)
Elvtarsi udvozlettel:
Nagy Oktober, Washington
Előzmény: Stirlitz2000 (1132)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.02.18 0 0 1132
M*&^&* , USA, 2001. február 18. vasárnap - Bernadett. Internet idő: @055

Daragije Tavaris Velikaja Oktyabr !

Szomoruan tapasztalom, hogy nyem olvastad el a kospiracios szabalyzat 36453/22/-2#11-es paragrafusat, amelyben Partunk es nepunk vilagosan rogziti az ilyen magas fontossaggal rendelkezo kuldetesek protokolljat.

Tartozkodasi helyememet/idejet az uzenet megirasakor nyem irhattam meg, hiszen akkor dekonspiraltam volna a titkos USA-beli talalkozohelyet! Most mar megirhatom, hogy az imperialist satanok fovarosaban tartozkodom, M*&^&* varos kozeleben (a pontos koordinatakat mar megadtam az elozo uzenyetben).

Udvozlettel , Tavaris Stirlitz

Előzmény: Nagy Oktober (1131)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.02.17 0 0 1131
Daragije Kedves 2000 Tavaris!

Mivel nem közölted taviratod elejen a szokasos kodot, illetve tartozkodasi es viszonyitasi helyedet és az internetidőt, ketsegeim tamadtak, hogy talan nem is te vagy az igazi Stirlitz.

Bocsass meg, de elfogatoparancsot kellett kiadnom ellened, amig nem tisztazod magad alatt a helyzetet. Addig is James Bond 017-el felvettem a kapcsolatot, aki hitelterdemloen tudta igazolni, hogy o Roger Moore elvtars.

Elvtarsi Tavaris: Nagy Oktober 017, Moszkva

Előzmény: Stirlitz2000 (1130)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.02.17 0 0 1130

Daragije Tavaris Velikaja Oktyabr !

Holnap 13:24:99-kor talalkozunk a 38.93847 N, 77.17701 W koordinacios ponton. A talalkozora viseld a konspiracios kezikonyv 938. oldalan lathato 14-es oltozetet!

Ujabb oromhirt kozolhetek ! Tavaris Dancig Baldajev a taborlakok elott kihirdette Tavaris Hudegeci Kommunicsi halalhiret. A taborlakok egyontetuen spontan felvonulast rendeztek, es koveteltek, hogy munkaversenyt nevezzenek el a megdicsoult Japan tavarisrol. Tavaris Baldajev termeszetesen tamogassa az otletet es felajanlotta, hogy 200 %-al tul fogja teljesiteni a tervet.

Előzmény: Nagy Oktober (1129)
Nagy Oktober Creative Commons License 2001.02.17 0 0 1129
""Tizenegy fo reszere luxuslakosztalyt keresunk. Ajanlatokat "belvarosi" jeligere a kiadoba varjuk.""

Elvtarsak, a felettebb gyanus hirdetest a Washington Post tegnapi szamanak aprohirdetesei kozott talalta a KGB. A hir kivizsgalasara termeszetesen azonnali kikuldetest kerek a rothado kapitalizmus fellegvaraba, ahol Stirlitz elvtarssal es az idokozben atallt James Bond 017 ugynokkel talalkozom. Remelhetoleg vege az itthoni verontasnak es fulon csiphetjuk a 11 eltunt nepellenseg elvtarsat!

Tavaris Nagy Oktober, Moszkva

Tavaris Stirlitz Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1128
Tottori Prefektura, Japan, 2001. február 16. péntek - Julianna, Lilla. Internet idő: @944

Daragije Tavaris Totola !

Atugrottam ide a japan tavarisokhoz szake palinka vizsgalatra. Tavaris Suwa Izumi azt javalsolja, hogy ha esetleg a pancelszekrenybe hegesztett szake elkallodna utkozben (tavaris Natasat kuldom csapaterositeskent !), akkor ok szivesen vallaljak Tavaris Hudegeci mumifikalasat.

A testet belehelyeznek ebbe a nagy ustbe, es 3 heten keresztul kuralnak a fenti kepen bemutatott szakeban.

Előzmény: totola (1126)
totola Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1127
Dorogije Ivan!
Engedd meg, hogy szívből gratuláljak eredményeidhez, és megköszönjem, hogy ily eredményesen biztosítod japán elvtársunk temetésének előkészületeit!
üdvözlettel
totola
Előzmény: Ivan Gorcsok (1123)
totola Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1126
Dorogije Tovaris Stirlitz!

Köszönöm, hogy visszahívtál piros telefonodon, és tisztáztad velem félreértésemet. Sajnos valami szabotázs miatt megszakadt a telefonösszeköttetés közöttünk beszélgetésünk végén. Ezért jelentkezem megint az elektronikus titkos gyorspostán. Szóval, hálával tartozom Neked és elvtársaidnak, hogy Hudegeci Kommunicsi emlékkoncertet szerveztetek Kolimában. Külön megköszönném, ha tolmácsolnád őszinte mély tiszeteletemet telefonkezelő titkárnőd felé, aki tett némi célzást arra, hogy szeretne velem megismerkedni! Megköszönném, ha a "szaki" mellé elküldenéd őt is a BAM-on nekem. Talán a páncélszekrényt felvigyázó csapat egyik tagjaként nem keltene feltűnést sem! Jól emlékszem a nevére, hogy Ő Natasa Kurvakova?

tovarisi üdvözlettel
totola

Előzmény: totola (1125)
totola Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1125

Engedd meg, hogy enyhe rosszalásomat fejezzem ki amiatt, hogy míg mi itt Szevasztopolban mély gyászban készítjük elő japán tavárisunk temetését, addig Ti Kolimában mulattok

tovarisi üdvözlettel
totola

Előzmény: Tavaris Stirlitz (1122)
Ivan Gorcsok Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1124
Jozef elvtárs!
a maga felforgató nyelvi eszméi megzavarhatják a hozzánk hasonló egyszerű szovjet emberek helyes és következetes gondolkodásmódját. Ezért javasoltam a moszkvai elvtársak egyetértésével, hogy biztosítsunk egy helyet önnek Stirlitz elvtárs kolimai vállalatkoglomerátumának Vlasivolénaburgi nyelvi táborába. A beutaló határozatlan időre szól, érezze jól magát Jozef elvtárs és ne engedjen az minden önhöz hasonlóan a nem szabad világgal kapcsolatot tartó értelmiségire leselkedő imperialista elhajlásnak!

baráti üdvözlettel:
Tovaris Ivan Gorcsok

Előzmény: josef (1118)
Ivan Gorcsok Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1123
Erőt Egészséget Stirlitz Elvtárs!

A Szovjet Honvédelmi Erők is kiveszi részét a világ demokratizálásáből. Ehhez legendásan jó afrikai kapcsolatainkat vesszük igénybe. Kadhafi elvtárs és a Khartúmi elvtársak biztosítottak róla támogatják a Honvédelmi erők afrika-segélyakcióját. Az önzetlen és internacionalista segítségnyújtás keretében az imperializmus igáját nyögő szomáliai és kongói testvéreink megsegítésére és a lelketlen kizsákmányolás álltal előidézett éhínség enyhítésére kongói és szomáliai elvtársainknak Mi-28as és Mi-19es mezőgazdasági helikoptereket, Rpg-9es ipari eszközöket, és BRDM-80as mezőgazdasági termelőeszközöket szállítunk a közeljövőben a Tavaris Hudegeci Kommunicsi - segélyprogram keretén belül.

Elvtársak hasonló baráti és internacionalista felajánlásaitokat vár el tőletek a dolgozó világ közvéleménye. Legyetek segítőkészek és hamarosan nemzetközivé lesz a világ!

elvtársi üdvözlettel:
Tavaris Ivan Gorcsok

Előzmény: Tavaris Stirlitz (1117)
Tavaris Stirlitz Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1122
Kolima, Sziberia, 2001. február 16. péntek - Julianna, Lilla. Internet idő: @666

Daragijje Tavaris Totola !

Tyegnap kulturalis estet szerveztunk a tabor megfaradt alkalmazottjainak szorakoztatasara.

A legnagyobb vastapsot, a "Oroszorsag szabad, gyonyoru orszag, Szovjet videk az en hazam..." cimu dal kapta, hiszen mindenki azonosulni tudott a mondanivalojaval.

Kerdezte is tolem Tavaris Barisnya mellettem, hogy " Honnet kerult ide ez a kis enekesno? Jol enekel a kis dog...", mire en monstam, hogy "A Leningradi szinhazbol, 58-as! Ivanovhoz vittek harom erdemes muveszt, nekem 5 noi eliteltet kellett adnom erte, 3 varronot, 1 konyvelot es 1 szakacsnot, aki odakint egy etteremben dolgozott. De igy most van sajat szinesznonk!" .

A Tavaris Hudegeci Kommunicsi bebalzsamozasara szant szake palinkat pancelszekrenybe heggesztve fogjuk elkuldeni a BAM-on hozzatok Szevasztopolba, a megerkezeset kerem visszajelezni az erre rendszeresitett piros telefonon.

Tavaris Stirlitz,
(az imperialista beszivargo berencek reme)

Előzmény: totola (1121)
totola Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1121
Szevasztopol 2001. február 16. - hideg reggel szép tenger, a felvonult csodálatos Fekete-tengeri flottával, fejünk fölött zúgnak csodás MIG-32-esink!

Köszönöm intézkedésedet a szake pálinkáról! Azonban félő, hogy valami imprerialista banda szabotázs akciója révén nem érkezik az meg időben, és nem tudjuk a balzsamozást megcselekedni a temetés napjáig! Kérlek intézkedj a szálítmány biztosításáról! Ez ügyben már fölvettem a kapcsolatot Tovaris Gorcsokkal, valamint tovaris Velikij Oktyabirral is!
Továbbá fogadd jelentésemet arról, hogy a katonai parádé előkészületei a legjobban haladnak! Úgy hiszem, hogy a déli határunkon felsorakozott ellenség elrettentése megfelelőképpen megtörtént a hadgyakorlatokkal!
Most vettem telex üzenetét indiai elvtársainknak, amelyben megköszönték a kiutalt T-90-es harckocsikat!
Előre a lenini úton!
tovaris totola

Előzmény: Tavaris Stirlitz (1117)
totola Creative Commons License 2001.02.16 0 0 1120
Dorogije Tovaris!
Kolimában a beutalt gyógyulóknak el kéne egy nyelvtanár! Kérlek, vedd fel a kapcsolatot ez ügyben tovaris Stirlitzzel!
Tovarisi üdvözlettel
totola
ui.: Ami a lehallgatást illeti, az nincs, nem is volt és nem is lesz. A többit az elvtársak Kolimában majd elmagyarázzák!
Előzmény: josef (1118)
josef Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1119
Tavariscsi , druzja .Örömmel tudatom , hogy a CseKa , NKVD , KGB legjobb magyar tanitványai komoly akciót hajtottak végre. Hősies munkával sikerült lehallgatniok az FVM kapcsolt vállalatait.Úgy emlékszem , az imperializmus fellegvárában , Washingtonba egy Nixon nevű figura valami ilyesmibe belebukott .Nálunk úgy-e ilyesmi nem fordulhat elő .Sz gorjacsim revoljucionnim privetom
josef Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1118
Dorogoj Totola .A dorogie többesszám , én pedig egyedül vagyok . . .Ani a beutalót illeti , volt már úgy , hogy az ápoló menekült sikítva . Amúgy jó szórakozást, csak meg kéne tanulni oroszul . .Jükai mondá : aki nem tud arabusul , ne beszéljen arabusul
Előzmény: totola (1114)
Tavaris Stirlitz Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1117
Kolima, Sziberia, 2001. február 15. csütörtök - Kolos, Georgina. Internet idő: @777

Daragije Tavaris Totola !

Partunk es nepunk termeszetesen legoszintebb fajdalmaval emlekezik meg Tavaris Hudegeci Kommunicsi munkasmozgalmi multjarol. Partunk mar intezkedett, hogy megfelelo mennyisegu szake palinkat importaljunk Japanbol, Tavaris Hudegeci Kommunicsi mumifikalasanak elokeszitesere.

Partunk es nepunk a mai nappal kiutalt 310 darab T-90 tipusu tankot az indiai tavarisok megsegitesere - ezzel megkezdven helyreallitani a regioban keletkezett eroegyensuly hianyt amlyet az imperialista satan beszivargo ugynokei okoztak.

Tavaris udvozlettel,
Tavaris Stirlitz

Előzmény: totola (1115)
Ivan Gorcsok Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1116
jozef elvtárs

Az általad terjesztett rémhírek Gyimóthy Géza a fasiszta népellenség pártjában beférkőzött hős kommunista elvtársunkról felforgató jellegük miatt szovjetellenes bűnügyi esetnek minősülnek.
ezért továbbítom neked ezt az idézést egy baráti beszélgetésre ami köztünk fog lezajlani a komisszár elvtársak jelenlétében. Mivel jelenleg hős japán elvtársunk temetésének hadászati biztosításával vagyok elfoglalva ezért a Novaljaatomszki rejtett városban kell megjelenned a titkos belűgyi parancsnokságon 24óra múlva.

tájékoztató:
az idézésen való nem megjelenés bűntette átnevelést von maga után munkával.
az idézésen való megjelenés helyes tette beutalót von maga után a szovjet népi demokrácia egyik építőtáborába

Előzmény: josef (1110)
totola Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1115
Köszönöm jelentésedet a Miaimi helyzetről! Ezúton tájékoztatlak, hogy ma estétől már Szevasztopolban leszek, hogy a nemrég elhunyt japán elvtársunk, Hudegeci Kommunicsi temetését méltó módon előkészítsem, valamint a nemzetközi és hazai delegációk fogadásáról megfelelőképpen gondoskodjam.
Tovarisi üdvözlettel
totola elvtárs
üi.: Kolimában, csókoltatom Ljuba nénémet!
Előzmény: Stirlitz2000 (1112)
totola Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1114
Dorogije Tovaris Josef!
Veszélyes dolgokat csinál az elvtárs azzal, hogy fő elvtársakról rémhíreket terjeszt! Ha megenged egy aprócska baráti jótanácsot, a kérdést tovább nem feszegeti, mert akkor beutalóhoz juthat Kolimába, ahol tovaris Stirlitz ápoló kezei között fog "gyógyulni".
Tovarisi üdvözlettel
totola
Előzmény: josef (1110)
totola Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1113
Dorogije Tovaris PuPu!
Eddigi bűneidet a kommunista mozgalom ellen csak részben sikerült jóvá tenned mozgalmi dalunk egyes részeinek helyes interpretálásával. Ezúton tájékoztatlak, hogy ellened, és áruló elvtársaid ellen az országos körözés még aktuális!
Népünk és Pártunk igazságtevő pallosa lesújt az árulókra!
Előzmény: PuPu (1109)
Stirlitz2000 Creative Commons License 2001.02.15 0 0 1112
Kolima, Sziberia, 2001. február 15. csütörtök - Kolos, Georgina. Internet idő: @131

Daragije Tavarisok ! Tavaris Totola ! Tavaris Velikaja Oktyabr !

Visszaterven a nagy imperialista satan birodalmabol (a tavaris munkasoroknek mar beszamoltam a miamiban tortent konspiracios tevekenysegemrol, Valentin napjan amikor a kapitalistak mit sem sejtettek - szabadjata engedtem a Myakka-2001 harci szornyet Miami villa negyedeben), kezhez kaptam ma Partunk es nepunk hivatalos vizsgalatanak eredmenyet az eltunt nep ellensegekrol. Hihetetlen modon, a beszivargo imperialista ugynokok megszabotaltak a BAM vasutvonalat, es a tajgaba beerve atallitottak a valtot es korforgalomba tereltek a szallitmanyt. Az eddig Kolimaba megerkezett emberek nyem a vart nepellensegek voltak, hanem a barati (utolag rehabilitalt) etnikai nemetek es krimi tatarok hazafele tarto szerelvenye!

Partunk es nepunk mely megrendulessel ertesiti a meg megmaradt hozzatartozokat, hogy a szerelveny osszes utasa hosi halalt halt a dicso Szovjet nep erdekeiert es a kommunizmus legyozhetetlen eszmejeert.

A kozben megkerult igazi nepellensegekbol allo (csecsen, ingus, eszt, litvan , ukran, kalmuk,...) szallitmanyt, Partunk es nepunk ujra elinditotta az eredeti iranyba, ide hozzank Kolimaba. Az inditas elott kitakaritottak a vagonokat a leselejtezodott allomanytol.

Tovabb a lenini uton ! Eljen a Part! Eljen a nep.

josef Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1110
Ha visszaértetek Kolimából a jelenbe , mit szóltok ehhez ? ( Nem kommunistáról van szó . Apropó , ismer valaki magyar kommunistát ?)Egy kérdést szeretnék feltenni Nektek .Ugy-e a közokirathamisítás bűncselekmény ? Aki elköveti , az bűnöző ? Gyimóthy Géza elismerte , hogy nem létező bizottság nem létező elnökeként okmányt bocsátott ki , alá is írta .Tehát kicsoda Gyimóthy Géza ?
Tehát parlamentümk egyik alelnöke bűncselekményt követett el és ezt be is vallotta .Nem lehetne helye a közéletben ! Te hogy látod ?
PuPu Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1109
Mi kommunista ifjak indulunk, mert
Bennünk apáink reménye...

Csak precízen.
:O)))

Előzmény: Ivan Gorcsok (1105)
totola Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1108
Dorogije Tovaris Ivan Gorcsok!
Kérésedet máris továbbítottam Kolimába Tovaris Stirlitznek, a tábor főfőfelügyelőjének! Ezúton kell megköszönnöm azt is Neked, hogy biztosítod a hős japán elvtársunk temetésének nyugalmát!
tovarisi üdvözlettel
totola
Ivan Gorcsok Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1107
elvtárs, csak úgy barátilag.
nézzetek már utánna nincs e valami magyar ott kolimában, ha már ennyien jönnek ne távozzanak üres kézzel.

elvtársi és baráti üdvözlettel:
Tovaris Ivan Gorcsok

Előzmény: totola (1106)
totola Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1106
A temetésre kölföldről eddig az alábbi elvtársak jelezték érkezésüket:

Marksisz Engelesz (Görögország)
Demszky Gábor (Magyarország)
Horn Gyula (Magyarország)
Kovács László (Magyarország)
Sztanko Dimitrev (Bulgária)
Philipe Communiten (Franciaország)
Mo Csing Csüng Csak (Kína)
Lenin Leao (Brazília)
Hermann Veren (Németország)
Stahan Novinszky (Lengyelország)
Paolo Maffioso (Olaszország)
Tom Lantos (Egyesült Államok)
Fidel Castro (Kuba)

Feltűnő a magyarok népes delegációja! Hiába, az igaz barát a bajban ismerszik meg!
Folyamatosan érekznek hozzám a táviratok, telefonok és a faxok. A további fejleményekről azonnali tájékoztatást adok!
Tovarisi üdvözlettel
Totola elvtárs

Ivan Gorcsok Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1105
Elvtársak!

A szovjet nép önfeláldozó munkájával létrehozott önvédelmi rakétacsapataink biztosítják a hős japán elvtárs temetésének nyugalmát.

elvtársak énekeljük el ezt a dalt dicső elvtársunk emlékére

A párttal, a néppel egy az utunk,
A jelszavunk munka és béke.
Mi kommunista szívvel indulunk,
És bennünk a népünk reménye.

Széttörte népe láncát, elmúlt idok homályát,
Ifjúi vére árán annyi vértanú.
Kövesd a példát, a párt szavát,
És gyozni fogsz, te büszke ifjúság!

Hajnali füst {erovel} ébred a hegyteton fel,
Most hajt csak serdülore népünk tavasza.
Országunk békéjét védjük bátran,
Apáik mellett küzd az ifjúság.

Hajnali füst {erovel} ébred a hegyteton fel,
Most hajt csak serdülore népünk tavasza.
Országunk békéjét védjük bátran,
Apáik mellett küzd az ifjúság.

totola Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1104
Ezúton tájékoztatom az elvtársakat, hogy elhúnyt japán harcostársunk, Hudegeci Kommunicsi temetése 2001 február 21-én 14.00-kor lesz Szevasztopolban a Kommunista Erőd kertjében. A temetés sikeres és zavartalan lebonyolítása érdekében megtettem a szükséges intézkedéseket. Továbbá intézkedtem arról, hogy a temetés után felvonuljon a teljes Fekete-tengeri flotta, és demonstratív repülőgépes hadgyakorlatot tartsunk közösen a légierő és a flotta részvételével, és intézkedtem arról, hogy a déli hadseregcsoport szárazföldi alakulatai országunk déli határai mentén teljes harckészültségben várják a temetés kapcsán várható esetleges imperialista provokáció elhárítására Ivan Gorcsev komiszár elvtárs parancsát. Elvárom, hogy a temetésen az index kommunistái egytől egyig jelenlétükkel tisztelegjenek. Ez alól a fokozódó kolimai helyzet miatt csak Stirltz és Velikij Oktyabir elvtársak, valamint a fokozódó nemzetközi helyzet, és a jelzett harckészültség miatt Ivan Gorcsev elvtársnak, valamint a Főtitkárhelyettes elvtárnak engedélyezett távollétet szeretett Főtitkár elvtársunk!
Index Kommunistái Egyesüljetek!
totola
totola Creative Commons License 2001.02.14 0 0 1103
A nyalókát Kolimában, Stirlitz elvtárs osztogatja...!
Előzmény: darab (1099)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!