Elvtárs, zárt területen jársz! Belépési engedélyért a Központi Bizottsághoz folyamodhatsz, ha a káderlapodat leadod a személyzeti osztály iketagfelveteli@index.hu címén. Ha szerencsés vagy, bölcs döntéséről értesít a Párt. Ha nem, akkor az Államvédelem.
Rosszul tudod Stiglic!
A képen a belovai van, - most kapta meg a nyugdíját az USA kormányától, - örömében ugrott ilyen magasra...
Felhívom a figyelmed a fülvédőjére, - a ravaszul stilizált önkényuralmi jelkép alatt csúcstechnika lapul: a füle, amelyikbe Aczél-Acsádi belesúgta az imprilistákoktól gyüjtött tikokat. Az ábrázattya meg azért ilyen búskomor, mert elég lassan halad a szenttéavatása, - pedig már megvette a glóriát is...
:O)))))
Wyoming, USA, 2001. március 8. csütörtök - Zoltán. Internet idő: @916
Daragije Tavarisok!
Partunk es nepunk utasitasara ma megerkeztem Wyomingba, Tavaris Lenin muveit terjeszteni.
Az alabbi kepen, Illiniwek nagyfonokot lehet latni, aki Tavaris Lenin 52. kotetenek elolvasa utan transzba esett, es elkezdett levitalni 3 meter magassagban.
Leicester Square, London, 2001. március 7. szerda - Tamás. Internet idő: @930
Daragije Tavaris bgabor1 !
Szerencsere egyik beepitett ugynokunk eppen a helyszinen tartozkodott (a Swiss Center elott pantominosnak oltozve) , es a rejtett kamerajaval sikerult felvetelt keszitnie a provokatorrol amint az a helyszinrol elmenekult! A kepet elkuldtem analizisre a partkozpont archivumaba, ahol tavaris Dokumentjeszty egyeztetni fogja az ismert ellenseges ugynokok kepeivel!
Addig is osszetartas !
Itt kozlom a kepet, hatha a tavarisok kozul valaki raismer!
Ismet arulo van koztunk. Epp most jottem vissza a talalkozorol a Leicester Square-i foldalatti allomasrol, amit a titkos uzenetedben kertel.
A megbeszeltek szerint bealltam a WCben a velt osszekoto melle es voros csillagot vizeltem a falra. Erre az arulo bevonult egy WC fulkebe es alapos gyanum van ra, hogy hordozhato telefonkeszuleken az impristak elharitasat akarta ertesiteni!
Elegansan egy kezigranatatot guritottam be a fulkejebe az also resen keresztul, majd angolosan tavoztam.
Kerem elvtarsam vizsgalja ki a korulmenyeket!
Becm-3nd elvtars
Dorogije Tovaris!
Jelentésedet nagy megkönnyebbüléssel fogadtam, melyet azonnal továbbítottam Főtitkár elvtársunknak! Ő azonban még délutáni sziesztáját tölti, így várhatóan Főtitkárhelyettes elvtárs csak vacsora előtt tudja közölni velel a jó hírt!
tovarisi üdvözlettel
totola
Paddington Station, 2001. március 6. kedd - Leonóra, Inez. Internet idő: @680
Daragije Tavaris bgabor1 1
Tavarisi koszonettel veszem segitsegedet, a beszivargo hongkongi illetve taiwani ugynokok felderitesere! Mivel a Lomonoszov egyetemen illetve a Nemzetkozi Kapcsolatok Intezeteben perfektul megtanultam az osszes kinai nyelvjarast, jelentos meglepetest szereztem az altalad ajanlott leleplezo kijelentessel. Tobben megertoen bologattak - ezeket elengedtem, masok duhodten raztak az okluket az orrom iranyaba - ezeket a maxim geppuskaval inteztem el.
Vigyazzon elvtarsam a kinai elvtarsakkal!
Sok koztuk a beszivargott hongkongi imperialista ugynok!
Elvtars es arulo ugy hasonlit egymasra mint ket tojas a Micsurin kolhoz nyulketreceben.
Javaslom, hogy elvtarsam vigye magaval a ballonkabatja alatt a kedvenc Maxim geppuskajat, vonuljon felre egyenkent minden kinai elvtarssal es mondja neki azt, hogy fakingjeloep!
Amelyiknek a szeme is rebben, azonnal lojje agyon.
Nem baj, ha lesz egy-ket artatlan, aki veletlenul roszkor pislog, kinai elvtars viszonylatban boseges utanpotlasunk van.
tárgy: bgabor1 elvtárs szovjetbiztonsági kockázatfelderítése
kelt: helyi időben
kommiszár: Ivan Gorcsok elvtárs
ikt.sz.: 35455-6454-kl65
ut.sz.: 6555KKL
ügy.ir.sz.:658888/5-NNN
kolimafogadno.:69888445-87k
egyéb iktatási számok:5454kl54 65, kamof-gar658 6555-4, fagRoks66584-30211
tárgya részl.:
a kockázatvizsgálati felderítő vizsgálat a következőket állapította meg:
neve: bgabor1
születési neve:-------------- ----- (felsőbb utasításra nincs neki)
születési éve:---- -- -- (felsőbb ut...)
születési helye:-------------- (felsőbb ut...)
bölcsödei fedőneve: algoritmus
óvódai fedőneve: csizma
ált. isk. fedőneve: főzelék
gimnáziumi fedőneve:------------ (felsőbb ut...)
kat. főisk. fedőneve: lencse
kat. főist. tov. tanf. fedőneve: iker
kat. szolg fedőneve:---------- (felsőbb ut...)
kat. előlépt. fedőneve:--- (a nyilvántartás innentől hozzáférhetetlen)
Az elvtárs gyermekkoráról a szokásos szolgálati életúttörténeten kívül semmit nem sikerült felderíteni.
Az elvtárs a pártnyilvántartásokban az:
19830212/ww5-36
19840212/qr3-12
19850301/ms5-96
19860304/kr9-91
19870301/ui5-69
19880305/jj6-34
19890305/iu6-65
19900465/ll6-65
19910312/éé5-78
19920508/lk6-47
19930518/rs9-64
19940630/kk6-54
19950405/rs2-18
19960514/jl6-25
19970514/kl2-31
19980513/kk6-34
19990514/kl5-23
20000513/rs3-21
20010524/ji6-48
as iktatási számokon szerepel a tagdíjfizetési regisztrációban a Voronyezsi járás MCCDVIII. as pártszervezetében.
Az elvtárs kiképzést kapott:
NKVD-RZS belügyi
NKVD-TT4 különleges
NKVD-RTA külügyi és a
VGVV-FF6 (ismeretlen)
kiképzési programok alapján.
Megbízhatósági fokozata: AAAADG-11111
Mint fentebb látható az elvtárs mindenkor minden gyanún felül áll! Külföldön szabadon tevékenykedhet, beszámolási kötelezettsége az: ANN-B kategóriába esik!
Greenham Common, 2001. március 6. kedd - Leonóra, Inez. Internet idő: @652
Sajnos az idopont nyem megfelelo, mivel 16:52-kor eppen a kinai tavarisok segitsegel konspirativ tevekenyseget folytatunk az imperialistak etrendjenek tovabbi zavarasara!
Ha helyette 16:53:14 megfelelne, akkor kerlek jelezd a #3-as kommunikacios jelzopozna nyugati oldalan, egy kretajel elhelyezesevel.
Operativ utasitasok a holnap esti talalkozora:
16:52-kor szalljon fel Golders Greenben a 266-os buszra.
A buszsofor lesz az osszekoto. Onnan fogja megismerni, hogy feher bore lesz.
A jelszo: vanpaundpliz!
Ebbol fogja tudni a buszsofor elvtars, hogy nem kovetik.
A tovabbi utasitasokat megtalalja a buszjegyen. Memorizalja, majd egye meg. Legyen az elvtarsnal eleg penz, ha jon az ellenor!
A nemzetkozi helyzet fokozodik!
London, Kensington Garden, 2001. március 6. kedd - Leonóra, Inez. Internet idő: @625
Daragije Tavaris Totola!
Partnk es nepunk neveben koszonjuk az erkolcsi elismerest! Termeszetesen az osszes dicsoseg Partunkat illeti, en csak a Partot es a nepet szolgalom a magam szereny modjan.
Ma kapitalista kizsakmanyolonak alcazva magam felderito utra indultam. Egyenesen a kapitalita ordogok fellegvaraba, a Sohoba indultam, ahol szemelyesen is meggyozodtem a rothado imperializmus fertojerol. Ellenoriztem tobb kocsmat es topless bart, valamint a jatektermeket. A barokban a telefonkonyveket kicsereltem Tavaris Lenin muveire (a kinai negyedben Tavaris Ceden Bal szemelvenyeit hagytam ott). Elemezesem szerint mar nincs sok hatra, hogy a vegso csapastol osszeroppanjon az europai kapitalistak fellegvara, csak folytatni kell az ideologiai megdolgozast !
Tavarisi udvozlettel,
Tavaris Stirlitz (a nagy nyugati-parti partraszallo hadmuvelet fokonspiratora)
London, 2001. március 6. kedd - Leonóra, Inez. Internet idő: @618
Partunk es nepunk utasitasara ma megerkeztem Londonba. A Kensington Garden allomas parancsnoka beszamolot tartott nekem az imperialistak elleni harc reszleteirol, es latom, hogy sikeres eloretores tortent a munkasosztaly javara. Termeszetesen nem szabad elbizni magunkat es tovabbra is teljes erovel rohamozni kell a kizsakmanyolokat!
Holnap 19:11:29-kor konspirativ talalkozo lesz a Marble Arch eszaki sarkan. A talalkozora mindenki viselje a konspiracios szabalyzat 311. oldalan levo 2-es szamu oltozeket es hozza magaval az eloirt kellekeket.
Jackgibson Elvtars! Miutan osszeszedtem es leporoltam magam - megfulladva a rohogestol - biztosithatlak, hogy illegalitasunk remkepe az "Atjelentkezes" gomb pipaja ott lebeg minden fold alatti megbizatast teljesito kommunista felett!!!
No, de hiaba minden, a jo kommunista sajnos nem felejt! Egy megoldas marad, hogy aki eszlelte a fatylad fellebbeneset kinyirjuk!
imperialista szabotázs folytán a fedőnevem került napvilágra! Ezt a párt érdekében tessék elfelejteni. Dehát mit is beszélek, hiszen nincs mit elfelejteni!
Totola elvtars jo elvtars, jo marxista vagy, ideologiailag helyes, amit mondasz. De ne hagyd, hogy a trockista provokatorok elhomalyositsak itelokepessegedet!
Lasd be, hogy a londoni rezidencia sikereit meg az imprista-komprador-burzsoa-hullarablo propagandagepezet sem tudja elhallgatni.
2 ev alatt elertuk, hogy a brit impristak vasuthalozata megbenult.
Foldalatti aknamunkank eredmenyekepp 3 hete sztrajk volt a londoni metron.
A parasztsag elkeseredese no a disznyojarvany okan.
A munkasosztaly lazong, mar nem akar a regi modon elni, az elnyomo osztalyok mar nem tudnak a regi modon uralkodni.
Es mar keszenletben all a titkos seregunk, ami 1 millio illegalis bevandorlo elvtarsat szamlal.
Oket a kovetseg onfelaldozo sofor elvtarsai csempesztek be a szigetre a kod leple alatt.
Ezek az elvtarsak kinabol, a nepi koreabol, vietnambol, irakbol, libiabol, romaniabol, albaniabol jottek. A szocializmus eszmeje melyen beoltva a szivukbe. Az impristak nyelvet nem beszelik, 10-20 fos sejtekben rejtoznek 50 negyzetmeteres lakasokban. Egesz nap csak Maot, Lenint, Kadhaffit olvasnak es olajozzak geppisztolyukat.
Meg 2 ev elvtarsak es az imprizmus europai fellegvara a mienk. A jenki kutyak habzo szajjal fognak csaholni az oceanon tulrol!
Eljen a part, a kommunizmus es Lenin!
Dorogije Tovaris Gorcsok!
Kérem jelentésedet, Kedves Elvtárs bgabor1 elvtárs ügyének, és a vélhető szabotázsnak a kivizsgálásáról! Remélem, csak tévedésből áll fenn a gyanúm bgabor1 elvtárssal kapcsolatban!
Amennyiben a gyanú beigazolódik kérem, hogy bgabor1 fiúgyermekeit a kolimai táborba, lánygyermekét pedig a novocserkasszki leánynevelőbe deportáld. Itt ismeretségeim révén tudok valamit kifejteni az érdekükben. Felesége pedig a vorkutai bányákban lehet hasznos munkaerő!
üdvözlettel
totola elvtárs!