Keresés

Részletes keresés

Anyóca99 Creative Commons License 2020.01.17 -1 3 6013

Nem . Nem így gondolom normáliséknál .

De ahol így viselkedik egy anya , ott ne keresd az apát ! Mer'  nagy valószínűséggel rosszabb még nálánál is .

Egyébként meg halál komolyan gondolom , hogy ha rám van bízva a gyerek , az én kizárólagos felelősségem .

Ha el kell nyargalnom bárhová is , az én dolgom , hogy mi lesz velük , ki vigyáz rájuk , stb.

Még ha egy tisztességes apáról lenne is szó , nem tudnám szíre-szóra leakasztgatni a szögről....

Előzmény: Törölt nick (6011)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.01.17 -8 4 6012

"Mintha egy hulye picsa idiotasaga rajuk is kihatna..."

Na ez az. A nők egy részében sajnos van egy ilyen feminista reflex, hogy nőkről nem lehet rosszat mondani, de még csak a felelősségüket sem szabad felvetni.

Ilyenkor jön a menetrendszerű "dehát hóvót azapaaaaa" óbégatás, ugyanezt kérdezte Püfi is a csecsemőgyilkos nők esetében, ugyanez kerül elő a gyermekeit egyedül (és lelkiismeretlenül) nevelő nő esetében is. A lényeg, hogy nehogy a nő felelősségéről legyen szó a továbbiakban :-/

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (5994)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -3 4 6011

Ja értem, ez ennyi. Ha apának nincs kedve a kölkeihez, akkor simán dobbant. Ha meg olyanja van felbukkan. Jogok ok, kötelességek semmi. Vágom. 

Előzmény: Anyóca99 (6009)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.01.17 -8 4 6010

"A hírből annyi derül ki , hogy az anyjuk nevelte a gyerekeket . Tök mindegy , hogy csak úgy rámaradtak , mer' apjuk(apáik) leléceltek , vagy meghaltak/elváltak és neki ítélték . A lényeg , hogy onnantól egyedül a nő felelőssége ."

Pontosan.

"De azért az ottani gyámügy (vagy mifenének hívják) is felelős"

A román cikk alatt van egy komment, az is arról ír, hogy az a környék egy bűnözőfészek, a legalja néppel, és szintén a gyermekvédelmi és szociális hatóságok felelősségét feszegeti, szerinte egyértelmű elhanyagolás esete volt, amit nem kezeltek megfelelően.

Előzmény: Anyóca99 (6007)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.01.17 -2 3 6009

Apát minek ?

Ha simán lelécelt , lemondott a gyerekeiről . További a nő felelőssége .

Ha váláskor a nőnek ítélték  őket , a nő felelőssége .

Ha meghalt , nincs miről beszélni .

Ezekkel minden egyedül nevelő , nemhülye' anyának tisztában kell lenni !

A drágaságos Hivatal .... az még felelős . Nem kicsit szerintem .

Előzmény: Törölt nick (6005)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -4 4 6008

Pontosan jeleztem ma is, hogy a férjed (akárkid) hogyan maszatol, beszél mellé, okolja a nőket úgy általában. Ma is csak azt hajtogatta ennek az ügynek a kapcsán, mikor azt kérdeztem, vajon az apa miért nem foglalkozik a gyerekeivel, ha ilyen szar anyjuk van. Mire ő, a nők folyton kibaszkodják a férjüket. Mi ez, ha nem maszatolás, mellébeszélés, fikciózás???? Semmit nem tud, de a férfit már felmentette, hogy biztos a nő miatt van az is, hogy nem tud (?) a gyerekei helyzetéről, vagy ha tud akkor nem tesz semmit. 

Szóval nem én hazudok, hanem ti, amikor a hazugság kártyát előrángatjátok. Nem hazudtam, abszolutigazság enyhén szólva is részrehajló, a saját elképzeléseit tényként kezeli. 

Előzmény: HalleLuisa (6006)
Anyóca99 Creative Commons License 2020.01.17 -1 3 6007

No de drágáim ! Mé' kerestek ott , ahol nincs ....?!

A hírből annyi derül ki , hogy az anyjuk nevelte a gyerekeket . Tök mindegy , hogy csak úgy rámaradtak , mer' apjuk(apáik) leléceltek , vagy meghaltak/elváltak és neki ítélték . A lényeg , hogy onnantól egyedül a nő felelőssége .

De azért az ottani gyámügy (vagy mifenének hívják) is felelős , mert hiába tettek idegenek bejelentést a nő ellen , hivatalosék semmit nem csináltak .

HalleLuisa Creative Commons License 2020.01.17 -3 2 6006

Olvasd újra, ha már a memóriád ennyire kurta: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153551485&t=9241826

Abszolút Igazság  2 napja -9 0 5828

Te állítottál valamit, tehát vagy bizonyítod, vagy maradsz hazugságban.

Most lett elegem abból, hogy egy páran nem a leírt szöveggel vitatkoznak, hanem azzal, amit csak ők képzelnek mögé. Ezentúl minden szalmabábozó orrát bele fogom tunkolni a hazugságába.

Stop Violence! :-)

Előzmény: jolikanéni (5820)

Előzmény: Törölt nick (6001)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -2 2 6005

De ki a f... mondta, hogy CSAK az apát???! Elsősorban az anyát, de kérdőre vonnám apát is. De ti csak őrjöngtök, hogy mentegetem az anyát, de én vagyok értetlen. o.O

Előzmény: Törölt nick (6002)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.01.17 -7 1 6004

Épp most olvastam egy cikket a száz évvel ezelőtt bevezetett amerikai alkoholtilalomról. Akkor is azt hitték a nők és nőszervezetek, hogy ha majd be lesz tiltva az alkohol, akkor egy csapásra megszűnik minden probléma. Az eredményt ismerjük...

Most a feminőcik az IE-től várják ugyanazt a csodát, mert azt csak ratifikálni kell és nem ölnek meg több nőt (legalább is ahogy azt móricka elképzeli).

Előzmény: Törölt nick (6000)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -2 0 6003

:-DDDDD

Előzmény: Abszolút Igazság (5996)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -3 2 6002

Ebben a kérdésemben nem általánosíthatsz, bármennyire is fáj.

Ha a szülők szarul nevelnek, te pedig bűnöző leszel, nem fogják anyuékat lecsukni. Értem??! Ezért vagy felnőtt ember.
(Más tészta, ha az anya állandóan  kóbászol valahol, és ezt senki sem jelentette sehova. De akkor SEM csak az apát kell vizsgálni.)

Előzmény: Törölt nick (5998)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -5 2 6001

És még te írsz az én szövegértési nehézségeimről... 

Előzmény: Abszolút Igazság (5993)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -2 3 6000

Igen, tehát be kell vezetni az IE-t hogy a mesebeli dolgok valóra váljanak. Írtam már. Együtt legel a zebra az oroszlánnal, ha végre a nők dönthetnek mindenben.

(Kedvencem volt anno mikor a femik arról nyilatkoztak, hogy a rockzene szar, csak a patriarchyt erősíti)

Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -3 3 5999

Mit is hazudtam? (már megint)

Előzmény: Abszolút Igazság (5990)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -4 2 5998

NEM terelem, Leírtam már, hogy ő az első számú felelős, csak zavar, hogy kizárólag ő a felelős, és ilyenkor nem számít az apa, hogy nyilvánvalóan ő sem törődött a gyerekekkel. Ő nincs ott, nem él velük, ezzel el is van intézve. 

Előzmény: HalleLuisa (5989)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.01.17 -2 2 5997

:DDDD

te hulye vagy vazze, majdnem megfulladtam a rohogestol :)

Előzmény: Abszolút Igazság (5996)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.01.17 -7 6 5996

"Betojok komolyan.

A nő egyedül neveli a gyerekeit.

(Ennyit tudunk relevánsan."

Deakkojisz, hol volt akkor az apaaaaaaaa? :-)

Előzmény: Törölt nick (5988)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 0 2 5995

Miért, nincs apa? :)

Előzmény: ásítósmacska (5987)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.01.17 -5 1 5994

Mintha egy hulye picsa idiotasaga rajuk is kihatna...

Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.01.17 -10 2 5993

Valószínűleg pont ez triggereli őket, a nő felelőssége. Amint ez szóba kerül, ezerrel el kell kezdeni terelni, az apáról óbégatni, szalmabábozni, személyes síkra terelni a vitát - bármit, csak nehogy a nő felelőssége legyen továbbra is a téma...

Előzmény: HalleLuisa (5989)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.01.17 -5 0 5992

és ha már a szomszédok is jelentgették a  nőt

hat jopar esetet lattam, ahol ilyen aprosagok (bizonyitek, tanuvallomasok, szakertoi velemeny) nem befolyasolta a birot (majd masodfokon a birokat)

volt olyan, hogy a kurva anyuka a nagyszobaban fogadta a kuncsaftokat, mig a gyerek meg a kisebbik szobaban volt. 

Előzmény: Törölt nick (5986)
HalleLuisa Creative Commons License 2020.01.17 -7 2 5991

Hagyd, nem AKARJÁK érteni, csak megy a szokásos terelés meg a szalmabáb-cséplés, business as usual.

Előzmény: Törölt nick (5988)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2020.01.17 -10 3 5990

Ugyan már, butaságokat beszéltél és még csak észre sem veszed.

Megmondtam, hogy bele fogom tunkolni az orrotokat minden ilyen hazugságba, ugye?

Elolvasod, amit írtam, értelmezed, és azzal vitatkozol. Ha nem értetted, kérdezel. Ha hülyeséget beszéltél, szépen zsebreteszed a körberöhögést. Mit nem értesz ezen?

Előzmény: Törölt nick (5982)
HalleLuisa Creative Commons License 2020.01.17 -5 1 5989

És te miért is rugózol folyamatosan a holazapa kérdéskörén, amikor folyamatosan terelni akarod a NŐ FELELŐSSÉGÉRŐL a kérdést, amiből a négy gyermek halála származott? 

Előzmény: Törölt nick (5982)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 -6 1 5988

Betojok komolyan.

A nő egyedül neveli a gyerekeit.

(Ennyit tudunk relevánsan. Valszeg ennyi gyerekkel, és ilyen körülmények között valami mélyszegény, aluledukált, stb. Úgy beszéltek itt róla, mintha egy pedagóguscsalád, vagy normál polgár családról lenne szó...de a nagy píszíben nem szabad kimondani,hogy a társadalom legalján van. Itt nincs morál, nincs erkölcs, rohadt farkastörvények vannak. Ilyen purgyék labdáznak levágott macskafejjel...kb.No de ha mégsem így van --->)

Elvált, különél, bármi.
Elment intézni a dolgát.Egy feltételezett polgári demokráciában az ellátórendszerrel együtt jár az, hogy meg kell határozni ki gyakorolja a szülői jogokat, ilyen esetben.
Erős, igen erős a valószínűsége, hogy az anya. Nem hinném, hogy Temesváron az EU-tagországokban épp csak éledező osztott vagy közös felügyelet lett volna.

Tehát az ő azaz az anya felelőssége az, hogy a kiskorúak ne gyújtsák fel magukat. Nem pedig a jóég tudja hol leledző apáé.
Mivel a nő NEM ÉL A GYEREKEK apjával.

Ha én elváltam a bíróság azt mondja, hogy a gyermek felügyeleti joga az anyáé, akkor nekem kapcsolattartási jogom van. Kereshetem a gyermeket az anyján keresztül (vagy az ellátó/támogatórendszeren) de AGYABETEG feltételezés az apát felelősségre vonni, mert nem tudott arról, hogy az adott időintervallumban mi is történik a gyerekével.

El sem hiszem, hogy ezt így le kell írni, mint a gyógyóban....

ásítósmacska Creative Commons License 2020.01.17 -4 3 5987

te is úgy beszélsz a feltételezett apáról, mintha tény lenne!

Előzmény: Törölt nick (5983)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 0 6 5986

Neem, nem csodálkoztam rá, és ha már a szomszédok is jelentgették a  nőt, akkor nem hinném, hogy ne tudott volna az apa lépni, ha akart volna. De egyelőre nem tudunk túl sokat. 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (5984)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 0 5 5985

Nem hiszem, hogy felvennél. Biztos azért nem voltak alkalmi partnereim, mert rút vagyok. ;)

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (5981)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2020.01.17 -3 1 5984

lehetetlen, hogy ne tudott volna róla, hogy a nő szaranya, mégis ráhagyta a kölyköket.

nagyon sok hulladekfos anyanak iteli a birosag a gyereket, nagyon alnaiv erre igy racsodalkozni...

Előzmény: Törölt nick (5972)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!