Az izlandiak még mindent megtettek, hogy ezzel a fostalicska vedekezessel is legalább egy x-re jók legyünk. De nem, 3 labdát baszunk el kulcsszituban. Saját magunkat vertük meg.
Szita, pedig o is xar volt, konkretan nem sok jo megoldasa volt, 2-3 tamadasban is a szelso vedoje bent allt 2es poziban kifele siman megverhette volna, az hogy lott pár gólt, atlovotol nrm nagy dolog
Az természetes a kézilabdában, hogy 1-1 alkalommal leér a játékosok lába, de itt arról van szó, hogy a lábából 20 centi a vonalon volt. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
Összességében amúgy van mire továbbmenni, de nagyon sok ordító hiányosság kijött, amit már tavaszra javítanunk kell, ugyanis már a VB selejtezés is nagyon kemény lehet ezzel a szerepléssel. Ebből a szempontból most egy holland győzelem kellene, hogy legyünk 3. helyen a csoportban, de nem leszünk szerintem kiemeltek, vagyis akár ilyen Izland, Norvég ellenfél is lehet.
Egyértelmű! Végén mi a picsáért nem kértek időt? Kicsit lenyugtatni a játékosokat, be mondani egy figurát, és játszátok végig nyugodtan, a döntetlen simán meg lehetett volna. Nem is értem...
Na, legalább a "bezzeg a fiúk" mantráknak vége lesz egy időre, ez mindenképpen jó hír, nem csak azért, mert a lányokat jobban szeretem, hanem mert sosem volt igaz.
A 2020-as Eb kb olyan volt, mint a lányoknak a 2018-as Eb, nyomás nélkül jól teljesítettünk (amíg bírtuk, utána kipukkantunk).
A tavalyi vb meg csalóka volt, mert bizonyos ellenfelek ellen lehetett tartalékolni, okosan beosztani az erőt. Az Eb-n nagyon sűrű a mezőny és az első elrontott meccs után már lehetett tudni, hogy innentől nem lehet hibázni.
Végül is a holland meccsel szúrtuk el, utána már nyilván nagyon nehéz helyzetben voltunk.
A magasság és a testsúlykilogramm fontosabb kiválasztási szempont a tekintetes prof. úr szemében, ha jól tévedek.
(Egyébként valóban, a játékintelligenciabeli hiányosságok védekezésben és támadásban is szembeötlenek. Igazából korábbi világversenyeken is, de az elfuserált első meccs miatt most volt végzetes.)
Én. pl a folyamatos bírózást unom, illetve azt, hogy ezek a kedvencek bármit csinálhatnak, akkor is védettséget élveznek, mintha Nobel-díjas tudósokról lenne szó.
"...Az érdekelne, hogy mit rontottunk el tavalyelőtthöz és tavalyhoz képest...."
Első blikkre: tavaly és tavalyelőtt nem vot tét, senki nem várt el komoly eredményt. Most viszont mi rendeztük az EB-t, vadonatúj csili-vili stadionban, húszezer néző előtt....volt tét, volt para.
Ezen kívül a csapat lassú, visszarendeződés gyenge, a védekezés nem lett összerakva (vagy nem tudunk ezen a szinten védekezni). Ennyi jut eszembe hirtelen.