Szia! Minap láttam, hogy az első csoportból valaki töröltette magát. Rögvest arra gondoltam, hogy nemsokára előkerül egy új tudós. de azért a miénket még nem éri el:)
Néha vannak időszakok, amikor valamelyik funkciója a gépnek meggondolja magát és bizonyos ideig sztrájkot hirdet. Én is jártam már így volt, hogy 2 napot tökölődtem, sikertelenül.Aztán egyszer csak magától visszaállt, és onnan működött. Ebből levonhatjuk a tanulságot: Mester furfangjainak nagy része előttünk még ismeretlen. Azért találja ki őket, hogy bennünket elkápráztasson asz ő végtelen nagy tudásával és jóindulatával:-)
Nem értem, nem küldte el a képeket, pedig sikerült beilleszteni. (:
Ti tudtok képeket feltölteni?
Tallózásból nem tudok, ahogy idáig, pedig megfelelő nagyságúak a képek, ezért másolással beillesztettem. Látszódott is, de mikor elküldtem, nem vitte magával a képeket. (:
Ahogy lehetőség adódott rá, futárom lóhalálban hozta a jégbe hűtött pezsgőt. Igyunk Időgép egészségére, és mindnyájunk egészségére, hogy sokáig játszhassunk még ezzel a kvízjátékkal szellemi képességeink szinten tartására!
Azt azért lovagiasan el kell ismernem, hogy ennyit trónszék elfoglalásáért még nem szenvedtem.
El kell ismerni azt is, hogy metroval és medvével szívesebben játszottam mint vele. Remélem nem egyhamar kerülünk ismét egy térbe zárva:-)
A fütyi átlagember számára lehetetlen kérdéseket válaszolt 3-6 másodperc alatt. Ezekre csak azok tudják a választ ennyi idő alatt, akik már találkoztak a kérdéssel. Egyetlen szerencse a dologban, hogy másokhoz hasonlóan nem mondható gyorsnak.Legtöbb válasza 3-4 másodperc volt, 7-nél hosszabb egyetlen sem. És a vívott csaták során egyetlen egy darab 2 másodpercese volt.
Hát így jártam, és most nyugalomba vonulok. Csillagfényest mindenkinek!