Édesapja a Diósgyőri Vasgyár mérnöke volt, majd politikai okok miatt elbocsátották állásából, és a család Budapestre költözött 1951-ben. Édesapja minisztériumi állást kapott.
Aha .... akkor talán van némi remény , ha a dögök amnéziásak lesznek .
Egyébként azért kérdeztem amire nem válaszoltál (nem szemrehányás ... megértem) , hogy kérdezni akartam ismered-e a Mesosilvert ? (nekem ez segített legyőzni a dögöket , miután a László kórházban harmadszorra se )
Maradjunk annyiban hogy van ralatasom belülről , az utóbbi években mint "passzív" részese is az egezsegugynek. És mint elszenvedője ismerve a viszonyokat nem annyira rossz mint ahogy itt egyesek lefestik.
Ideje is volt, mivel nyilvánvaló, hogy a rákot a "megbolondult" sejtek okozzák, amelyek csak osztódni hajlandóak, daganatokat képezve. S az sem ma derült ki, hogy hajlam is kell hozzá, meg a hajlamot beinditó külső/belső ingerhatás is.
Nem látok a gyógyszercégek fejébe, de most nagyon rafekudtek a rákok biológiai terápiára. Most érték be az alapkutatasok. És most ez a legnagyobb üzlet.
Amúgy az a Szerencse, hogy a szerencsere bizonyos szempontból" hülyék" aabacik, egy nem használt régi antibiotikum rezisztenciat elfelejtik. Vagyis egy konzekvens antibiotikum politika( ajánlások betartása), és a régebbi antibiotikumok újra jók lehetnek.
Elvileg nem. Himlo, pestis elég nagy pusztítását vegzett pedig ellenük a középkorban nem tudták védekezni, de nekünk is van immun rendszerunk, ami véd ellenük, nem mindenki halt meg akkor sem, aki megkapta a betegséget.
Az orvoslás fejlődésével azonban pont elérjük azt hogy kitolva a kort, illetve a kronikus betegségeket ( beleértve lassan a rákot is) egyre jobban kezelve, saját magunk turbozzuk fel a Microbak ellenállását. Új Antibiotikumot meg egyre nehezebben találnak, vagy nem éri meg a befektetés?
Mivel ők a világ legrégebbi élőlényei és halhatatlanak, ha csak nem pusztítják el őket külső hatások! Ugyanis osztódással szaporodnak, ergo a régi tovább megy az újba!
Ja, sajnos sokan vannak, akik az észt és a kreativitást szorgalommal pótolják s ezt magasabb rendűnek is érzik! Ez a korunk iskoláinak is az átka, a szorgalom legyőzi az észt! Semmi bajom a szorgalommal, szükséges, de az csak út az ész csiszolása felé s nem öncél!
Életemben nem ettem meg összesen egy marék antibigyót , de egy hónapig lebzseltem a sebészeten annó.... nyomták belém, a bigyókat , ez a dög meg lesben állt .
Csodálom az orvostudományt .... cserélgetik a szívet/májat/vesét bennünk , lassan már az agyunkat is , ezekkel a mikroizékkel meg nem tudnak mit kezdeni .
Sporas baci, evekig tunetmentesen ott van , aztan legyengult immunrendszer+ ab kura es kesz a fertozes. Arrol nem is beszelve hogy a evek alatt szedett antibiotikumok miatt elso korhazi bentfekveskor mar polyrezisztens is lehet.
Ha nincs, nem tudják használni. Plakátokon hirdette Kásler a kézfertőtlenítési programot, de egy fabatkával se kaptak több pénzt a kórházak takarításra és fertőtlenítő szerekre