Kérdezted, miért állítom, hogy nem növekszik a hazai Amway termékforgalmazók száma, ha azt állítom, hogy hétpecsétes titok.
Mondhatnám, hogy olvasgasd vissza az erről szóló sok száz hozzászólásomat, de ez durva lenne. Írtam már nyílt levelet az Amway Hungária ügyvezetőjének, és bár kedves, de semmitmondó, terelő választ adott rá. Kérdezgettem régi gyémántokat ez ügyben, akik ma már nem is foglalkoznak az üzlettel, és nem is keresnek belőle egy fillért sem, ők se tudtak adatokat.
Helyben toporgás alatt azt értem, hogy Magyarországon 20-25 éve nem növekszik az Amway hazai termékforgalmazóinak taglétszáma. Pedig ez egy hálózatszervező üzlet. Jó esetben annyi ember lép be évente, amennyi lemorzsolódik vagy kilép. Pedig a marketing tervben arról szól a példa, hogy ha mindenki csak két embert léptet be havonta.... stb. mekkora hálózat épülhet ki néhány hónap alatt.
Szerintem azt a hálózatot lehet fejlődő hálózatnak hívni, amelyben évről évre növekszik az egy országon belül mért aktív termékforgalmazók száma.
"De hogy a kriptovaluták az életünk részei lesznek, az egész biztos, csak még el sem tudjuk képzelni azt a dimenziót, ami vár ránk e téren. Tekintsük szerencsének, hogy ez az 1,3 millió fős kis ország nekünk is kikísérletezi a jövőt." Jön a kriptovaluta? http://ujszo.com/online/velemeny-es-hatter/2017/09/12/jon-a-kriptovaluta
Ne keverd már a szezont a fazonnal és az üzleti költségeket/kiadásokat összemosni a privát kiadásaiddal. Ha ezt a logikát követném, akkor a 200 ezres passziv jövedelmedből az adók, költségek stb. után a maradékból vagy kaját vennél vagy a rezsidet fizetnéd ki, mert a kettő együtt már nem menne.
Nevezheted akárhogy a "passziv" jövedelmedet, az akkor is bruttó költség.
Az ő logikája alapján ha lenne a bankban 1MD forintom és csak a kamataiból élnék, az sem lehet passzív jövedelemnek hívni, mert vennem kell kaját, piát, tisztálkodni kell, ruha, rezsi, stb stb. És mivel ezekre költenem kell hogy élhessek, hát máris nem lehet passzív jövedelemről beszélni.
Miért gondolod, hogy nem értem? Miért irod ezt? Az elöbb is írtam, hogy nem azon van a hangsúly, hogy mi a feltétele a kifizetésnek, hanem az a lényeg, hogy mennyi marad a zsebben.Ti forszirozzátok a passzív jövedelmet, mintha abból minden a zsebetekben maradna. Attól függetlenül, hogy a kifizetésnek nem feltétele
a rendezvényre járás, te mégis megteszed, mégis veszel cédét, kommunikációs tréningekre jársz, fizeted az adókat, könyvelőt, bankszámlát stb, kötelező fogyasztás, új emberek becserkészése.
Ha elmegy moziba, akkor azt is felrovod neki? Elmegy rendezvényre, mert kedve van, találkozik az ismerőseivel, a partnereivel, a vásárlóival; egyszóval jó társaságban van! Nem kötelező, mégis elmegy, tehát jól érzi magát ott!!
Megismétlem neked (sokadszor): Nem kell rendezvényre mennem vagy cédét vennem ahhoz, sőt, toboroznom sem kell, hogy ebben a hónapban is annyi vásárlóm és csoportforgalmam legyen, mint múlt hónapban, vagy az azt megelőző hónapban. Sőt a csoportom úgy is tud növekedni és úgy is tudok egyre több és több pénzt keresni, ha az égvilágon semmit nem teszek, a havi csomagom megvételén kívül.
Itt nem a kifizetés feltételein van a hangsúly, miért ezt erőlteted? A hangsúly azon van, hogy mennyi marad a zsebben. Tudod bruttó meg nettó, gondolom erről hallottál már valamikor az életben.