Azért az kemény, hogy a kérdésemet, feamiben azután érdeklődök, hogy a kis fenyegetőző izé erősnek tartja e magát, fellháborítónak tartod, de azt, amire írtam, azt nem.
Na, majd szólok a kollégáknak, hogy lábnál fogva húzzák be.. A pincébe:)
Erősködött ápoló kollegád.
Erre kérdeztem, szerintem elég jogosan, hogy erősnek tartja e magát, hogy a lábamnál fogva akar a pincébe behúzatni.
Szerinted ez minősítgetés.
Szerintem meg, akinek ez minősítgetés, az nem kéne annyit igyon.
Ezek a mai magyar liberáltak bár eszmeileg a tiszakálmáni szabdelvű párt örököseinek tekintik magukat, véletlenül sem azok, ezért nem érdemlik ki a libsi becenevet.
Ugye, hogy kiderül: Mióta nincs kétharmad? Ja, azt elfelejtetted. Arról meg nem tudsz, hogy már többször beleszaladtak a pofonfa törzsébe, és lehullott a termés.
Hamár, csak a jegyzőkönyv és a többi agyhalott tanulságára: Nem ballipsi, hanem ballibsi.
Persze, ehhez a szó jelentését és eredetét is ismerni kellene, de egy akadémistától nem elvárható!
Persze, a fejtörés kipipipálva, talán erre a választ megkapjuk:
No most akkor szépen, sorban felsorolod, hogy pontosan melyik civil szervezet hogyan menekült a fény elől. Mit titkoltak el saját magukról, a bevételeikről, kiadásaikról, programjaikról?
Érdekes, ma sok balliberális szerint anno fasza gyerek volt, de megváltozott. Érdekes, a TASZ, meg AI az meg ugyanolyan szent azóta is, nahát... minden hazugság amit róluk mondanak mi? :) SZENTEK! Bizony!
Az átláthatóság megteremtése nem az én dolgom:) Ötleteim nekem is vannak, de az is az igazsághoz tartozik, hogy sok helyen kezd kialakulni a szolgáltató jelleg. A végeken. Meglepetésemre a NAV-nál is normális hangnem, normális hozzáállást tapasztaltam. Az igaz, hogy vagy három éve jártam ott... Persze, tudom, csak a 2 % a bunkó, de mindig ők dolgoznak:)
A hiba többnyire az irányítói, minisztériumi szinten van. Na ott kellene szétcsapni. Fejátől bűzlik a hal. Mint a kufároknál a templomban.