A cseh és a szlovák kormány nem óhajtjakockáztatni jó viszonyát Nyugat-Európával azzal, hogy követi a lengyel és a magyar vezetés "kulturális ellenforradalmát" - fejtegette a lengyel sajtóban egy szlovák politikus. Sem Budapest, sem Varsó nem képviseltek sohasem alternatívát, noha volt erre esélyük, például a szeptemberi pozsonyi csúcson
Azótacseh oldalrólis jelezték, hogy a visegrádi négyes (V4) valójában 2+2, cseh-szlovák és lengyel-magyar szövetségre oszlik.
Tegnap elkezdtem nézni a Wayward Pines 2. évadát és miközben néztem az abikat, róluk a Strangihoz hasonló beteg lelkű gyűlölködők jutottak eszembe. Pont úgy hergelik magukat :)
Pontosan ez a véleményem nekem is,a kiszfiú ellopta a fiatalságomat és már hangosan zokogva sírom vissza a Kádár rendszert és nem csak én hanem több millióan..
Nem veszik észre, hogy az indulat és gyűlölet erősen csökkenti az IQ-t. Annyira erősen, hogy szellemileg lesüllyednek akár az ovodás szintig, ahol a kiscsoportban még dívik a nevekkel való gúnyolódás.
A sűrű, vagy folyamatos gyűlölködés tartósan és visszafordíthatatlanul hülyíti el a gyűlölködő embert.
Remélem akkor abban egyet tudunk érteni, hogy az a ballib oldal ami 2010-ig vezette az országot, az soha nem kerülhet hatalomra. Ez a polgárosodás alapja.
Ez a szöveg a ballib önhergelésen és önbecsapáson kívül semmire nem jó.
Illetve de.
Arra egészen biztosan jó, hogy még 4 évig gondolkozzatok törpe ellenzékben arról, hogy érdemes-e tovább hazudozni. Ha nem értitek meg, hogy ez amit csináltok ez totálisan rossz és haszontalan, akkor kaptok még 4 évet, meg még 4 évet. Egészen addig míg meg nem tanuljátok a leckét.