Egy hete fizettem be csekken (a teljes hk tartozást), de ez még mindig nem jelent meg az egyenlegben. :-) Bosszantó, hogy itt ez mennyire kiszámíthatatlan, tervezhetetlen.
erre én is gondoltam, mert a vásárlás nálam is amúgy aug. 31. volt, csak a könyvelés lett szeptemberi. de a két szeptember 4-én végzett vásárlásra sem jött visszatérítés, ha esetleg ez lett volna a probléma, és a netbankban ugyanúgy nincs "vásárlás utáni pénzvisszatérítés" sor
ez eddig akkor is ott volt, ha a keret már kimerült. kíváncsi leszek, mikor tudok majd élő emberrel beszélni, a 15-20 perces várakozásokra most nincs időm sajnos
Én vettem még 07.30-31 valami apróságot, gondolva, hogy úgyis augusztus lesz a könyvelés és 08.02 könyvelték, de nem kaptam rá visszatérítést. (A tranzakció ideje számít, nem a könyvelés?)
Viszont, most belegondolva x forinttal több volt 09.01 a kártyán, mint ahogy "hagytam", így simán lehet, hogy utólag korrigálták azt a tételt...
hát, elméletileg mindenre figyeltem az itteni leírások alapján. a költési ciklusok a naptár alapján adottak, de a visszatérítés meg elvileg naptári hónap alapú. az, amire nem jött visszatérítés, már ebben az aktuális ciklusban történt vásárlás, és a könyvelése is szeptemberben történt meg
írtam már egy panaszt, várom, hogy visszahívjanak majd valamikor
Back in time-ot még sosem használtam, DE volt már beragadt tranzakcióm, ami a szerződéses 30 napos határidő végéig zárolásban maradt. (előbb csak akkor oldják fel, ha a sikertelenség/visszatérítés bizonylatát elküldöd)
Hiányzó 7.000 forintra: Nem lehet, hogy rosszul "költöttél"?
Van egy havi limit, hó eleje és vége között, ez neked 7.000 forint.
Illetve van egy periódus limit, ami pedig 2 számlazárás között van.
Ezek között van átfedés
Ha veszel 700.000 forintért valamit szeptember 6-án, akkor azzal kimaxoltad a havi és a periódus limitet is, így szeptember 22 és 30 között, nem jár neked semmi a következő periódusban, csak október 1-től kapsz újra visszatérítést (a 7.000 forint erejéig)
illetve most kiszámoltam: 17 047 helyett 24 047 hiányzik az egyenlegből, az pont a hiányzó 7000 forint jóváírás. ugye olyan nem történhet meg, hogy jóváírás helyett levonják a visszatérítést? agyrém
hát csak megjegyzem, hogy nálunk valami rohadtul nem stimmel most, és ez kicsit aláássa a bizalmamat. az hagyján, hogy ugye elmaradt a visszatérítés, de most nézem, hogy hétvégén back in time-oltam két tételt 17e forint értékben, az egyenlegből pedig 25e tűnt el. ilyet még életemben nem láttam, és nem is nagyon szerettem volna
múlt hónapban én is felhívtam őket, ahogy tanácsoltátok, és kérdeztem, miért nem kaptam semmit: nem volt meg a hozzájárulás. kértem, hogy állítsa át - azóta sem kapok, hiába vártam új hónapot is.
hirdetmény szerint nem kell, de hiába mondtam ezt, ez csak elmélet. gyakorlatilag meg ott ült a vonal másik végén, és nem tudta úgy elmenteni a mindenbe beleegyezős nyilatkozatot, hogy nem volt kipipálva hozzá az sms. anélkül hibaüzenetet kapott
egyébként írtam is, hogy cserébe nem is vontak érte (egyelőre?) egyszer sem havi díjat
Én online nem tudom megnézni (ide asszony tud belépni), de ha már előző havi kimutatáson sem volt (mintha ezt írtad volna), akkor én nem várnék, magától nemigen jön helyre.
"A promócióbanrésztvevő ügyfél a Bank azon ügyfele (Kártyabirtokos), 2.1.aki a Bankkalkötött Hitelkártya szerződés alapján rendelkezik érvényes, a Bank által 2013.12.01. napját követően kibocsátott Cetelem MasterCard Standard hitelkártyával(továbbiakban Cetelem Klubkártya). 2.2.Nem tartozik a jelen Hirdetményhatálya alá a 2013. december 1. napját megelőzően a Bank által kibocsátott bármilyen típusú Hitelkártya, illetve a 2013. december 1. napját követően kibocsátott Mahagóni MasterCard PayPassHitelkártya, illetve Cetelem MasterCard Unembossed Hitelkártya. 2.3.aki hozzájárulást adott ahhoz, hogy a Bank adataitprofilozási célból felhasználja 2.4.aki a Bank számára érvényes e-mail címet adottmeg hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy azt a Bank belső adatbázisaiban tárolhassa 2.5.akihozzájárulást adottahhoz, hogyŐta Bank elektronikus üzenetben, postai úton, SMS-ben, illetve telefonon hirdetésicélból közvetlenül értesítéssel keressea Bank vagy harmadik személy termékeivel kapcsolatban 2.6.akirendelkezikaktív SMS szolgáltatással vagy érvényes Cetelem Netbank regisztrációval 2.7.akikneka Bank adatbázisa szerint:a.az 1%-os jóváíráshoz kapcsolódó tranzakciót megelőző 12 hónapon belül nem volt 5 napot meghaladó késedelmes tartozásaegyetlen a Bankkal kötött hitelszerződésén sem,b.a Bankkal kötött egyetlen hitelszerződésesem került felmondásra késedelmes tartozás miatt,c.a tranzakció elvégzésekor nincsen a jóváírást érintő Cetelem Klubkártya Hitelkártya számláján fizetési hátraléka. 2.8.akiaCetelem Klubkártya Főkártyához tartozó Társkártyával rendelkezik és a jelen Hirdetmény2. pontjában felsorolt valamennyi feltételnek megfelel."
Nálunk akkor ugrott, mikor hitelt vettünk fel és asszony azt jelölte be, hogy nem járul hozzá a reklámokhoz.
Illetve egyszer régebben is volt ilyen, mikor felhívta őket, ugyanez volt az ok. Mondta, hogy nem mondott le semmit, felvették a panaszt és később jóvá is írták.
én komolyan nem tudok eligazodni ezen a kártyán. új ciklus, új hónap, volt nagyobb költés, és egy fillér visszatérítés sem látszik a netbankban. meg se jelent a "vásárlás utáni visszatérítés" sor, ami korábban akkor is ott volt, ha konkrét visszatérítés a keret korábbi kimerülése miatt már nem volt. szóval nem tudom követni, mit is kéne már figyelni :/
Éjszaka nekem sem úgy a netes fizetés, hogy a Curve-t iktattam közbe. (Pedig Curve-vel egyszerűbb a Neten fizetni, mint a Cetelem klubkártyával.) Direktben (Curve közbeiktatása nélkül) már simán ment.
Akkor a saját kártyájukkal rá pár órára miért engedték elkölteni?
Lehet, hogy tényleg Curve megingás volt csak ... kiderül, ha az ígéret szerint megkeres a Cetelem ügyintézője.
Ha nem keresnek a Cetelemtől, akkor a Curve kap majd egy chip+PIN tranzakciót a jövő havi cetelemes kártyahasználat előtt és így talán kiderül, hogy mi volt a gond.
When we tried to process the transactions to your payment card ending XXXX, your bank sent us 'Do Not Honour' messages. This usually means that your bank is blocking transactions through Curve, although it can also mean that you don't have money available.
Cetelem még nem jelentkezett, viszont kíváncsi leszek, hogy mit mondanak.