Mindenhova kell menni Spoli, és tény hogy ez sokkal olcsóbb Gold Coast és a csodás távoli Ausztrália.
Nekem szerencsém hogy sokfele dolgozóban jutottam kiéls nekem azért fizettek amiért mások akár milliókat is kiadnak, ha forintban nézném. Igy kerültem aztán én is ide.
Szerencsés eset, mert tudom a szemetesség nem igazán a szemetelőktől függ, hanem a tengeráramlásoktól és ezt Líbiában megtapasztaltam. Itt szemetelsz és a tengeráramlások ott, gyakran 1500 kilométerre arrébb teszik ki.
"Na, ez nem így megy, mert egy válasz, egy kép, és közben kopizom a kép linkjét is, az ImageShack-ról! :-D"
.
A kisképfelrakásos módot mindenki szereti, mert a leggyakoribb képernyőátmérő 45 centi és ha rákattintanak ez pontosan betölti és erre találták fel. A te képeidet is megnézi nagyban mindenki, meg abban a formában is ahogy fölteszed. Semmi ördögtől való nincs abban hogy fölnyomj ide pár képet csak úgy, takarékoskodva az időddel és semmi imageshack vagy más képfeltöltő program nem kell hozzá: mi szeretni fogjuk és értékelni.
. én is ezt teszem, amint látod és csak néha teszek fel egy egy nagyobb képet. Ahogy olvasom Spolinak sncs ellene semmi ellenvetése és icika is így csinálja.