Napokon belül kiderül, hogy a kormány ígéretéhez híven valóban mindenki jól jár-e az adórendszer változásaival. Mindenki szembesülhet az igazsággal, a lelkes fülkeforradalmárok és a 2/3-os felhatalmazásból részt nem vállaló maradék 2/3 is! Szóval ? Mindenki jól járt?
egyrészt amire hivatkoztam, régi cikk, másrészt meg különösebben nem érdekel Szijjártó.
harmadrészt semmi nem akadályozta a munkáltatókat abban, hogy kb. 3%-kal emeljék a béreket (mint ahogy a közalkalmazottak akpnak kompenzációt, így nem lehet kevesebb a bérük, mint eddig). akkor senki se kapna kevesebbet. ja, és a kevesebb nettó a szoci szuperbruttó következménye, amit fokozatosan vezetnek ki.
van még kérdésed?
jut eszembe: nem emlékszem, hogy akkor is így sírt volna a sok balos (köztük te is), amikor a szoci döntések következtében lett pont sok nagycsaládosnak havi több tízezerrel kevesebb a fizetése az adójóváírás és a lakáshitel utáni adókedvezmény megszűntekor.
Azt gondolom, hogy le.arom, hogy mit engedsz meg magadnak - a hozzád hasonlókkal annyira érdemes beszélgetni, mint egy vízipókkal megtárgyalni Németh László drámáit.
Sziasztok! A következőképpen jártam. A fizum a tavalyi minimálbér (73500 Ft) fölött volt valamivel, de nem érte el az idei minimálbért, de sajnos nem lett megemelve legalább az idei minimálbér összegére. Ilyenkor mit lehet csinálni? Lehet, hogy a könyvelő hibázott? Lehet, hogy én lennék az egyedüli az országban, akinek nem emelték a fizetését a mindenkori minimálbérre az előző évi minimálbérnél valamivel magasabb Összegről? Ha igen, akkor összesxrom Magam. Üdv
Az utóbbi kb. 50 hozzászólást elolvasva, megdöbbentő számomra, hogy sokan nem tudják mi a kapitalismus és a szocializmus közötti különbség, mert sokan nem irnának ilyen hülyeségeket, mint amit irnak!
Javaslom, mindenki vegye elő a felsőfokú jegyzeteit vagy egyéb könyveit és tanulmányozza át!
Rá fog jönni arra, hogy most már 20 év után, talán el kellene dönteni mit is akar igazán!!!
Persze lehet esetleg ötvözni a kettöt, de erre sehol sincs példa!
Mért túloznék? 149 - 199, 199 - 229, 270 - 310 ezek száraz tények, 3 olyan cucc amit majdnem napi szinten vásárolunk. Számolgatok és még mindig jobb így mintha elvonatozok/buszozok pár faluval odébb az olcsóbb boltért ha van ott olyan egyáltalán.