Ez áram felvételi gond. Gyenge a kábelek áramellátás vacak. De ezt egy sima multiméterrel kideríthető h tényleg így van e . Sajnos nem tudom h szakszerűen lett e kiépítve a xenon. A xenonnak közvetlen táp kell az aksirol.
Tudna ötletelni? Tünetek: mindig indul a motor, néha tökéletesen megy fél óráig, utána meg mintha nem kapna üzemanyagot, dadog, esetlegesen leáll, majd rögtön újraindul és lehet megint megy 5 percet tehát rapszodikusan, dadog mintha nem kapna üzemanyagot. Alapjárat mindig tökéletes, de hiába húzom néha mintha elindulna, de nem...
A motor egy piaggio beverly 400i 2008.
Amit eddig tettem: gyertyacsere, benzimpumpa csere, kipróbáltam benzinsapka nélkül (vákum), kitakarítottam a benzinpumpa szűrőt (kompresszor), Bilincsek voltak a benzinpumpán, tehát a gyári hiba ezen már javítva van/Volt.
Scarabeo 125 Rotax-hoz keresek egy csavart, a vezermulanc feszito muanyag vezetot tartja. Behajtaskor eltort :( Sajna mar nem gyartjak, nem lehet rendelni. 4-es szamu a rajzon.
Ha nem spriralos a km orra akkor altalaban jelado kabele torik meg valahol azert rossz. De vomt mar rosszul osszeszerelt kerekmiat hibba meg jelado is lehet rossz.
Üdv Mindenkinek! Valakinek valamilyen tapasztalat van e 500 scarabeo km óráról. Ugyanis az enyém nem mér. Mi lehet a rossz, leggyakrabban mi romlik el? A jeladó vagya km óra? Van egy másik órám azt rá dugtám, de semmit nem csinál nincs gyújtás nem indul. Lehet az immobilizer le tilt. Ha valaki tud írni róla írja le. Köszönöm
sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy van egy aprilia scarabeo 50 2t most lett furva a henger van rajta egy sportkipufogó valamiért elégé füstöl most a napokba vettem eszre hogy a sztendernél csöpög egy kicsit az olaj mi lehet a baj?
Egyértelműen jobb lett, dinamikusabb, vidámabban megy az emelkedőn is, a fordulatszám jobban alkalmazkodik a terheléshez, szóval hasznos volt a rugócsere.
2005-ös Scarabeo 50 4t-hez keresek magyar nyelvű használati kézikönyvet és szerelési kézikönyvet, segédletet (ha van ilyen). Nem tudja valaki honnan tudnám letölteni, beszerezni? A válaszokat előre is köszönöm.
Amint már beszéltük szeretnélek megkeresni egy géppel, ha tudsz időt szakítani erre. Ha már látod a programod és tudsz egy időpontot mondani, írd meg légy szíves.