Segitséget szeretnék kérni! Vettem egy Nexus 500 at, de nem indul. Nincs szikra. Először volt kicsi, aztán nagy aztán semmi. Igy nem indul. Vettem új trafót, azzal sem. Hogytudom rávenni hogy kiirja a hibát?
Sziasztok! Malaguti Spidermax szelepállítást valaki végzett már? Érdekelme a folyamata! Nem azért,mert én akarom megcsinálni, csak hogy mennyire kell szétszedni hozzá
... akkor kérem szépen privátban megküldeni nekem a felhasználó neved ... vagy keress meg és jelölj ismerősnek ... 😆 ( főleg ez az esetben ajánlott ha nem nyilvános a profilod )
Képzeld, belélmállt a görcs, és legújabban CN250-eseket nézegetek. Annyira ronda, hogy minél többet nézem, annál szebb számomra, 250-es, és irdatlan fotel gép, elég nagy kasznival.
Mi a véleményed, lehet ebből még tisztességes, gyári gépeet kifogni, vagy csak rom mind? Én nem customizálnám, szigorúan használatra és honda technikával.
Nem rég vettem, egy 2008-as Spidermax rs 500. Tegnap menet közben leállt. A kijelzőn sárga lámpa világít benne(K) betű. Ma levettük a fesz szabályzót, es próbáljuk indítani, nem ég a sárga lámpa, valószínű ez a hiba. Kevés az idő nem kaptam sehol. Hétfőtől le van foglalva a szállás, de így nem tudunk gurulni! :( Tudom, h szinte lehetetlen de hátha tud valaki segíteni!!!