Az a baj hogy nekünk még tavasszal lesz tereprendezés, rézsű stb ..kb 1500nm2 és még most alig van árnyék eddig cserépben voltak a hortenziák lidl-ből való többsége ..ma 2db kiültettem próba képpen ..de nekem kellene vagy 20db ..csak nem tudom, hogy melyik tényleg télálló és szép a habitúsa mert a kép nem minden ..van bevállt fajtáról tapasztalat?? bocsi ha néha érthetetlenül írok itt harapdál a 10 hós kisfiam ..megyek is ...ne tanulja a netet ..
Igen ,én néztem,csak nincs webshop.Azt írja csomagküldés a Tündérkertjén keresztül.De náluk tényleg van választék!Sikerült megtalálni amit kerestél a Tündérkertjében ?
A borostyán kertészet fajtalistáját néztétek már? szintén hasonló mint a tündérkert csak nagyobb a kinálat ...régebben itt a fórumon többen összefogtak és rendeltek valami 1500 körül volt 1 nagy tő....webshop sajnos nincs ..hozzánk elég messze van ..a férjem már kivan, hogy a növényekért rohangálni 300km ..
Igen lehet.Engem is kellemes meglepetés ért amikor írtam nekik,érdeklődtem,hogy mikor lesz nagyobb hortenzia kínálat,azt írták most töltik fel a gépre a fajta listát,de ha olyasmit szeretnék ami nincs fent,megpróbálják beszerezni!Igaz,hogy két-három nap múlva írtak vissza,de telefonon amikor nem értem el őket,visszahívtak,szerintem nagyon korrekt cég!Hívd őket bátran!
Andi!! a Tündérkerttől rendeltél ..akkor olyat is lehet ami nincs ami webshopban?? én mág sásliliomokat is szeretnék és dr ragioneri leandert ...nehéz nálunk tényleg fajtaazonos növényeket értékesítő üzleteket találni....
Ami a fajtalistán rajta van azt meg is tudod rendelni. Most látom ott a Pink Annabell,1550ft. Bocsi ,tudtam ,hogy azt hajtod,de elkerülte a figyelmem. E-mailt nem érdemes írni nekik ,nehezen válaszolnak viszont telefonon nagyon készségesek .
Hát én is véletlenül kattintottam a balra -fajtalistáink-ra ott akadtam eme szépségekre. Én most rendeltem tőlük először,de nagyon szép töveket küldtek ,teljesen elégedett vagyok velük..
Nem megbízhatóak még a profi kertészetek sem. Vettem már olyant is ami egyértelműen nem az volt ,mint ami rá van írva , de megtetszett és megvettem .A nevét azóta sem tudom. Majd keresek képet róla.
Hasonlót láttam ,mint a rózsaszín annabell ,valamelyik webesnél ,de más volt a neve. Lehet ,hogy a Tündérkertjében ?