Szeptember környékén 1-2 barátommal Bordeaux-ba látogatnánk, kirándulni, de akár szüretelni is. Ottani helyismerettel rendelkező emberektől érdeklődnék, hogy hogyan a legolcsóbb kijutni, pl. mely légitársaság, mely reptérre, vagy esetleg Párizsba és onnan vonattal, ebben az esetben milyen vonatjeggyel/bérlettel éri meg utazni.
Szerintem is. Lyonban is majd'minden nap hùzzàk a csikokat. :( Föltûnt, h minden kertben a vadbabér bokrok pusztulnak. Tele vannak lyukakkal, elszàradnak és lepotyognak. Màs növényen nem làttam még ilyen elvàltozàst. Kivéve egy màsik örökzöld bokorfajtàt, azokon meg fehér pöttyök vannak. Nem lehet lemosni.
Szia! En Lyonban (Villeurbanne) lakom. Sajnos munkàt nem tudok, csak azt ajànlhatom (neked is), hogy a facebook-on probàlkozz inkàbb. Van sok fiatal és összetartanak. Az egyik csoport neve: "Mardis hongrois de Lyon", de vannak olyanok is: franciaorszàgi magyarok, MON - magyarok Franciaorszàgban, stb.
Sziasztok, Lyon és Saint Etienne környékén szeretnék munkát vállalni. A barátnőm miatt szeretnék kiköltözni, mert ő ott él. 20 éves vagyok, érettségim van. Angolul és németül beszélek, franciául sajnos nem, de gyorstalpalón már kezdem is. Tudna valaki segíteni? Szociális szférában van tapasztalaom, illetve eladóként. A szakmámat tekintve zenész vagyok, Magyarországon ebből élek. Bármilyen munka érdekelne elsőnek. Előre is Köszönöm mindenkinek