Mindenki feltöltheti a képét annak az órának amit éppen visel. Nem az óra értéke a fontos, hanem a megjelenése. Külön érdekes lehet egy-egy érdekes, az eredetitől eltérő szíj, vagy valami más (eredetitől eltérő mutatókészlet), a többit a fantáziátokra bízom ...
Koppintásnak azért nem neveztem és javítottam is, hogy inkább PO vonások rémlenek fel a láttán, bár bevallom, hogy a vaterás fotó (nem az, amit beszúrtam) alapján elsőként egy Roller klónra aszociáltam.
Nekem viszont egy ilyen koppintás nem kéne. Mondjuk az eredeti is csak a neve miatt, meg hogy kikémlelhessen a járáskultúráját. Viszont egyelőre pénzem se lenne rá. Mármint az eredetire.
Jut eszembe Potyoro barátom! (tudom gyanús mostanában, ha valaki lebarátoz téged)
A minap láttam a Vaterán egy Revue Thommen Divert, amolyan Sub-fazont. Cesttintettem is egyet a nyelvemmel, hogy végre egy Sub koppintás, ami nem a nekem nem tetsző Rolex-pöttyökkel és nyamvadt "merci-mutatóval" készül. Elfogadtam volna ajándékba no.
Gyorsan meg is vették jó drágán. Érdekes volt, mert annyiért már akár újat is lehet kapni.