mégis minek nevezed azt h megbotránkozik a magát magyarnak valló újságíró attól h a magyar vérre éhes román csőcselékkel szemben Marosvásárhely lakossága megvédte magát??
nyilván eurokomformabbb viselkedés lett volna odaköszönni h "szervusztok tesvérek nyugodtan belezz ki a vasvilláddal"
1. van ugye 15 millió magyar, amiből x fő sokkal magyarabbnak hiszi magát. A magyargyűlölet az a paranoia, amit x érezni vél saját maga iránt a többi magyar felől.
2. sehogy, mert magyarok között ez csak paranoia
3. kincs, ami nincs. X-nek ugye van a sajátja a turullal meg a sumer-magyar okossággal. A többinek van valami más, de az sem egyforma. Böszme nagy széthúzás van az országban.
A háború után a magyarországi első cionista perek korábbiak, mint a nyilasperek.
1967 után az összes zsinagógát megfigyelték, az odajárókat (a feléledő zsidó öntudat megnyilvánulásait) zaklatták, a rabbikar nem egy tagját rendőri eljárásnak vetették alá...
Nem tudom, hogy "hátrányként" említhető-e a rendszerváltás után újra divattá váló nyílt antiszemitizmus, annak Csoóri és Csurka általi "hivatalos" szintre emelése. Lehet, hogy nem. Lehet, hogy ez egyenesen a zsidóság javát szolgálta.
Gondolom, a focimeccsek úri közönsége, a Bayer-félék publicisztikái, az ilyen fórumok undorító csahosai mind-mind érdektelenek ebből a szempontból...
2. "A magyarveréseknek úgy 99 %-áról derült ki, hogy helyi bűnözőcsoportok közötti elszámolási vitákról van szó."
na ezt eddig ált. Seseljéktől hallottam...de majd bebizonyíthatod h ha akarod h a magyar iskolákat már beszervezte a szerb maffia...
"Wass Albert a jelen törvények szerint háborús bűnös oszt jónapot. "
ezzel meg a Nagy Románia párt szokott kampányolni és Slota a benes dekrétumokkal is így érvel...
"A XII. kerületi punnyadt tyúk nem csak ronda, de jogtalanul és törvénytelenül mereszti ott a meresztenivalóját, mint erről a bíróság ítélete is tanúskodik. "
megint mintha csak Slota "hülye turuljait" hallanám, esetleg az ukrán nácik véleményét a munkácsi emlékműről..
"Szeretem, mikor ilyen pontosan bemutatják egyesek, mi is az, hogy üres, ostoba lózung."
elég sok magyar fogalmazta már meg ezt a "lózungot" akinek te még aseggéig sem érsz...
Na kedves barátom akkor miről is beszélünk? Amúgy Konrád György véleménye nem kötelező érvényű....van még néhány pár ezer éves kultúra a világon akik nem nyilasoznak le senkit ha kiejtik a nevüket...
amúgy tessék már példát mondani, hogy hátrány ért valakit azért Magyarországon a II. világháború után a zsidósága miatt...
nagymagyarország emlegetése sem fair, összekapcsolni olyan felületes ismereteket amelyek mélyreható tudása nélkül nem érdekes vagdalkozni, ezek csak klisék, megvezetett lelkek vergődései olyan válaszok amelyek ismétlik,klónozzák magukat
kereskedelmi tv szlogen:majdnem/!/ megismétlődött az olaszliszkai tragédia-nem ott nem ugyanúgy-csak majdnem -csúsztatás-majdenem nyilasok menetelnek-etc.
Akkor tartsd magad ahhoz. Az "árpádsávos zászló és a turul nagyon fontos a mondákban és a történelem leirásokban, én ezt olvastam. Hülyék most jelképrombolással akarnak baloldaliak lenni. A-nélkül is lehet. Jelképek felesleges ócsárlása nélkül. Na ezt gondold végig. Szélhámoskodás 1-2 magyar jelképet kiválasztani és becsmérelni és ezen hizlalni magát bárkinek
ez a nyilasozás már a könyökömön jön ki, semmi aktualítása, elmúlt fölötte az idő, vagy olyan mint a töltött káposzta, minnél többbet van melegítve annál jobb?
miért gondolod azt,hogy aki magyarozik azt antiszemita, egyébként is magyar érzelmű zsidó vallású emberekről is hallottál remélhetőleg-a kettő nem zárja ki egymást-aki ezt vitatja az a magyarságát gyűlölő.