hááát, biztos egy vesztes alkat vagyok, de én a márkakereskedőtől vettem meg a cuccost...utánanéztem egy másik helyen is az áraknak (csak "fizikai" boltok érdekelnek, mielőtt kifizetem az olajat szeretek +győződni a bontatlanságról, stb, meg így nincs postaköltség, hiába drágább pár százalékkal minden). Az olajon kb 400 Ft-ot nyertem volna, a szűrőből viszont csak utángyártott lett volna...igaz 1800 Ft-tal olcsóbban. Na, ezen a ponton veszítettem el az érdeklődésemet. A budaörsi kereskedés különben is nincs 1 km-re a munkahelyemtől, egyszerűen csak megállok hazafelé...így 13 eFt lett a számla. Nekem ajándék első olajcserét nem ígértek, meg aztán -nem tudom miért- szeretem bújni a Gépet. Ez van ;-)
Aha, szóval kezdetektől villogott, nem Te állítottál bármit is! Akkor mondom, mit tudtam meg a szerviztől, amikor rákérdeztem, hogy hogyan is 0,00 km-es a kocsim, amit nyilván nem a levegőbe emelve mozgatnak. Szóval azt mondták, hogy az óra által mutatott érték átadás előtt nullázható, amíg a kocsi nem tesz meg 200 km-t. Eddig villogva mutatja a futásteljesítményt, ha megvan 200 abbahagyja a villogást, és (hivatalos módon és eszközökkel) nem lehet többé nullázni. A kocsimat 0 km-es óraállással vettem át, de amikor rákérdeztem, megnézték a motorvezérlő chip memóriájában az addigi km-ek számát, ugyanis az az adat törölhetetlen.Tehát még vagy 150 km, és nem idegesít tovább Téged sem!
Közben, bibí :-) "lecserélődött" az olajam! Hát, nem egy leányálom ez a T-Jeten :-(((
Ha a szerviz kiszámláz rá 2 órát, szavunk nem lehet...kell hozzá 2,6, tehát 3 l Selenia K Pure Energy 5-W40 oil, egy szűrőbetét+tömítőgyűrű, meg 28-as dugókulcsfej, meg 6-os Torx, meg nem árt egy akna, vagy emelő, hogy a speciálisabbakat említsem...de készen van! :-)
Köszi a tanácsot! Írtam a GP-nek és megjött a válasz. Állítólag ez azért van, mert a szervízben történő mozgatások során a méterek mennek és, hogy 0 km-rel tudják átadni, ezért villog a mérő, de meg fog szünni. Aztán, ha nem akkor a szervíz rácsatlakozik és Ő fogja megszüntetni a villogást.
Ezt írták, én egyenlőre elfogadom, aztán ha sokáig villog akkor szervíz!
Esetleg, ha valamit bővebben, akár privátban megtudhatok Rólad, akkor rá tudunk kattanni, hogy honnét ismerhetjük egymást. IWIW? Keresőbe Mészi, település: Iharos. Egyébbként az adatlapotokon is közölhettek adatokat magatokról, ha nem titkosak.
Én abban bízok, hogy valamikor mindnyájatokkal összefutok egy találkozó alkalmával. Mészi
Tegnap láttam egy ilyen autót a lakótelepen nálunk - de nem te lehettél, tuti TJet volt, most jut eszembe (dupla, egyenes króm kipuff vég, és tuti 17-es felni) A rendszám KZ...., elefántcsont szín, a tag aki ült benne ismerős volt valahonnan...ja lett itt a környéken még egy fekete meg egy bordó is (a bordó már itt volt mikor nekünk eldőlt hogy megvesszük az autót)
Gratula a géphez(Prímo?). Csak tudnám honnan, de valahonnan ismerlek.:D
A menün keresztül "győzd" meg a km kijelzőt, mert lehet, bár amir a Bery javasolt, azzal sem teszel semmi kárt, sőt 10-15 perc után visszarakva telepíti az alapot.:))
...ezt néha egy-egy bekapott falls hibaüzi miatt is érdemes eljátszani, még ha van is esetleg Examineretek.:))