Keresés

Részletes keresés

menroting Creative Commons License 2009.07.09 0 0 496
Milyen kép lehet hiteles számodra ?
Előzmény: Törölt nick (495)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.09 0 0 495
És akkor most szerinted ettől hitelesek?
Előzmény: Rejtélyvadász (493)
menroting Creative Commons License 2009.07.09 0 0 494
Érdekesek a második link alatt a hozzászólások is.
Előzmény: Rejtélyvadász (493)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.07.09 0 0 493
Előzmény: Törölt nick (492)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.09 0 0 492
Én legelőbb nem a készítés módján elmélkednék, hanem a fotók hitelességén.
Nyilván - óóó mily nyomorult a sors - már egyik "kör" sincs a megadott helyen, mivel learatták a gabonát...

8I
Előzmény: Rejtélyvadász (490)
joy Creative Commons License 2009.07.09 0 0 491

Hú, de batomi jók!

A fölső farkavége kicsit csáléra sikeredett, de jó.

Az alsó tényleg remekmű. Még a döntés irányára is igyekeztek ügyelni. Ez lesz az új irányzat?

Az a tollas fejdísz lükeség, kár volt mellé tenni, egyáltalán semmi köze nincs hozzá.

Ha már analógiát keresel, a valósághoz ennek több köze van.

Mintha valamelyik téli olimpiának lett volna az alsó babonakörhöz hasonlatos zászlóívvel díszített címere.

Előzmény: Rejtélyvadász (490)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2009.07.08 0 0 490
Azért csak jó lenne tudni, kik azok az ügyes gyerekek !

Legalább a technikát ellesnénk.

Az ábrát azték fejdíszhez
hasonlítják.

joy Creative Commons License 2009.07.06 0 0 489

Bocsi, a LNKet lekörözte a gabona.

http://www.mommo.hu/media/GABONAKOROK_5

Előzmény: joy (488)
joy Creative Commons License 2009.07.06 0 0 488

Néhány remekbe sikeredett ábra.

Nem keresekm hozzá jelentést, magyarázatot, 1*űen szépek!

/Azért megnézném titkon, mennyire nyúlik meg a gazda orra, amikor meglátja renekművet.../

:o.

joy Creative Commons License 2009.07.06 0 0 487
Lehet, hogy megberhelték őket a gabonakörző ufok és befelé nő a tüskéjük?
Előzmény: joy (485)
joy Creative Commons License 2009.07.04 0 0 485
Mi bajuk van a sünöknek?
Előzmény: menroting (483)
joy Creative Commons License 2009.07.04 0 0 484

Bocsi, de láttad a képeket?

Javarészt érőfélben levő zöldes szárakat döntenek le, amelyek, ha megtörik -nem eltörik- a tápcsatornáikat, nem érnek be sosem.

A éjjeli-hajnali harmatban a csaknem értett gabonaszálak is nedvesek annyira, hogy elhajlíthatóak, nem törik a szár, de belseje összepréselődik, soha többé nem egyenesedik föl. Így azután géppel nem, csak kaszával aratható le.

Ne próbáld ki, milyen a szegény rózsaszálnak a kertben, ha megtörik szárát.

:o/

Előzmény: menroting (482)
menroting Creative Commons License 2009.07.04 0 0 483
Annál inkább a sünöknek....Mint most is jelenleg...
Előzmény: menroting (482)
menroting Creative Commons License 2009.07.04 0 0 482
Egy ici-pici probléma azért evvel van.Csak szárazzal tudják csinálni .Ha még zöld állapotban csinálnák akkor nem is lenne annyira gond ez a gazdának.:-)
Előzmény: joy (474)
menroting Creative Commons License 2009.07.04 0 0 481
Előzmény: joy (480)
joy Creative Commons License 2009.07.04 0 0 480
joy Creative Commons License 2009.07.04 0 0 479
Szélávííííííííííí!
Előzmény: Szotyol (476)
Szotyol Creative Commons License 2009.07.04 0 0 478

A megfejtés tehát éppen ez : az AQUÁRIUS AIÓN specialitása,munkafeladata a hazugság megtapasztalása és elviselése.

Nesze neked emberiség .

Junior koromban lelkes okkultista,ezoterikus voltam.Jóslatok után rohangásztam. ÉN HÜLYE ! Ma már nevetek rajta : igy könnyebb kibirni.

joy Creative Commons License 2009.07.04 0 0 477

Már hiányoltalak.

Eszméletlen jók gyelmagyarázataid, istenieket gurulunk rajtuk!

:o)

474-eddel nem tudok mit kezdeni, ez van.

:o/

Vagy vakon hisz valaki képzelgésekben, vagy megkeresi azok okát.

/...Kártyaveszteség, anyós, hülye főnök, epegörcs.../

Előzmény: Szotyol (473)
Szotyol Creative Commons License 2009.07.04 0 0 476

Na és aztán a médiumizmus ! :)))))))))))) Legalább többezer személyen át ömlött  és folyik nap mint nap  állitólag  jézus,mária,atyaisten,mózes,elhuny nagynéném,ufonauta,angyal szövege iszonyatos beszédáradat. Ugyanaz a "szeressük egymást gyerekek jézus a szent vére által megmentett" mese,giccs,ömlengés,teszetosze jövendölések.Én már legalább 111 féle világvége históriárol tudósitva vagyok.A legutóbb előző életemből már van hatféle,csakhát mindegyik más:)))))

VIZÖNTŐ KORSZAK = H A Z U G S Á G általi gyötrelem ? Bennem igy összeáll.

Szotyol Creative Commons License 2009.07.04 0 0 475

Minderről Nosztradámusz jut eszembe ! Mondjon valaki csak egyetlen jóslatát amit ELÖTTE fejtettek meg és bekövetkezett ! Mert utólagos belemagyarázatok vannak persze. Ha pedig megfejthetetlen,talán nincs is mit megfejteni akkor ez egy szenvedést okozó  iromány ami sokszázmillió embert meggyötört.

Avagy a Biblia utolsó könyvecskéje JÁNOS : APOKALIPSZIS . Ennek már a cime is HAZUGSÁG hiszen az apokalipszis görög szó jelentése "közzététel" nem pedig Jelenések könyve:))))) Megfejtette valaki ,legalább egyetlen ember ? Talán...de ettől bolgogabb senki sem lett.

Szomoru vagyok !

joy Creative Commons License 2009.07.04 0 0 474

Nemmondod?

Kedvencz nyraló helyeink egyike a Szentek tájéka.

Furcsa, hogy nem tudod elképzelni, mennyi idő, fény van csibészkedni nyáréjszakánként. Főként a medárdi esők előtt, amikor az albioni gabonakörök is keletkeznek.

No, érthető, mert a hegyekben viszonylag kevés a sík gabona tábla, ahol nem kell vacakolni a lejtős hegyoldal leküzdésével. Ha völgyekben kipróbálnátok, igen szép rálátásos fotókat készíthetnétek művetekről.

Bár a gabonakörzéshez gyakorlat, tehetség kell, nem is kevés!

Pölö egy ilyet megcsinálni min 1-2 hét tervezés, előkészítés előz meg, és valszeg két éjszaka meló kell hozzá.

Mivel a gabona zöld még, 99%, hogy a gazda nem néz rá a földjére, tudja, aratásig még van legalább 2 7.

Amikor elkészült, lefotózzák, és fölnyomják a NETre.

No, ekkor jön a hajtépés, ha a gazda ráébred, kibattak vele...

Előzmény: hali1 (472)
Szotyol Creative Commons License 2009.07.04 0 0 473

Nem értem hogy évszázadok óta iderajzolják a müveiket és lényegében még SENKI SEM FEJTETTE  MEG azokat,talán néhányat kivételesen de az sem volt képes senki se közkinccsé tenni :)))

Magam is hajlamos vagyok a megfejtésemet itt,ott,amott közzétenni :)) de  lenyügöző hozzámszólás még nem volt,értelmes is kevés,a többség mondandója pedig egyszerüen mondva  szánalmas vagy kifejezetten böszme................................

Igy aztán ugye mi értelme van ennek az egésznek ?

Mondhatnám öszintén hogy  földönkivüliek ! csesszétek meg a nehezen hozzáférhető mondanivalótokat ! Nem jutunk messze általuk még közel se...sőt az is lehet hogy  szadizó célzatuak,talán csak szivatnak minket.

Ha aszogatni akartok akkor inkább a kecskét ajánlom :))))))

hali1 Creative Commons License 2009.07.03 0 0 472
Mellé lőtél a belvárosal ,hegylakó vagyok a Mátrában.A kocsmázás nem az én világom.A természetröl lehet hogy láttam én is annyit mint te.De állits fel nyugodtan jellem rajzot.
Előzmény: joy (466)
joy Creative Commons License 2009.07.03 0 0 471

Igazad löhet.

Tucatnyi nano ufo kisebb föltűnést kelt, mint 3-4 tinikölök.

Előzmény: Törölt nick (470)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.03 0 0 470
Lehet hogy nagyon picikék az ufok, csak nagyítóval láthatók és azért csinálnak ilyen köröket. (hi-tech-jükkel egy éjszaka alatt megcsinálják, bár nekik nagy teljesítmény nagyon)
Szóval legközelebb majd aki megy a következő körhöz, vigyen mikroszkópot is meg nagyítókat! Hátha ott vannak a tett színhelyén és hahó-zva, integetve ugrálnak, hogy "itt vagyunk marhák, nézzetek már le a lábatok alá vaze..!!!"

8-DD
joy Creative Commons License 2009.07.03 0 0 469
Ja, és működő!!!
Előzmény: joy (468)
joy Creative Commons License 2009.07.03 0 0 468
Hitelesebb hírforrásod nincs ezeknél?
Előzmény: Rejtélyvadász (465)
joy Creative Commons License 2009.07.03 0 0 467

Koncepciózus lükeség.

Előzmény: Rejtélyvadász (464)
joy Creative Commons License 2009.07.03 0 0 466

"... Óh, ha jártál volna már,

Fenn a hegy tetején, oly selymes pázsit vár..."

/Psota: Két kicsi kecske./

Ha esetleg kimozdulna a zúr a belvárosi kocsmák világából, megláthatná, milyen gyönyörű a holdvilágos nyári éjszaka, mikor teremtett lélek sincs a 6árban, legföljebb 1 sunyi róka settenkedik a 2-3 kmre levő tanya tikólja felé, vagy elkésett süni fújtat az avarban, mitől a frász jön a bambuló emberre...

Előzmény: hali1 (460)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!