ez enyhe túlzás :))) igaz, hogy szabadságon vagyok, de építkezünk, így most van itt az ideje a különböző nyalánkságoknak, mint tetőcserép, ereszcsatorna, beltéri ajtók, külső nyílászárók, burkolatok, csempék stb... kiválasztása... nemrég értünk haza :))) Jól kipihenem így magam :))) Most eszek jó hideg dinnyét és megyek aludni :)))
ja és képzeljétek: most már (12+4) egyértelműen látszik a has. Mármint a has eddig is látszott, de mostmár kivehetően nem pufihas, hanem gyerekeshas. Bámulatos volt: 2,5 nap alatt lehetett látni a változást: pénteken még bálnulás, vasárnapra már látszott. Durva... :)) Nem gondoltam volna, h ilyen hirtelen ugrik meg.
hú, ez most visszaolvasva elég hülyén és kioktatóan néz ki, de nem úgy gondoltam, csak még ntok fogalmazni, nézzétek el, korán kezdődött a nap :(
ráadásul sikerült az utóbbi fél év legrosszabb alvását produkálni, a gyerek valamiért nyüglődhetett, amit apró, de vissza-visszatérő hasgörcsökkel jelzett, baromságokat álmodtam, ráadául a Csík Zenekar és Lovasi közös koncertet nem tudtam megvárni, mert addigra taccsvonalra kerültem (11 után kezdődött)
A terhesség miatti aluszékonyságra viszont mesteri példát statuáltam: végigaludtam a Besh o Drom koncertet az 5. sorban :D
A Kaláka volt a fénypont szokás szerint, a gyerekfesztivál meg a felnőtt koncert egyaránt.
mel, ha _esetleg_ mégsem így lenne ;) akkor ide nyugodtan jöhetsz aggódni és parázni... sztem vagyunk egy páran, akik ilyen nemes elhatározásokkal vágtak neki a terhességnek :D ezekben a parákban az lesz a jó, h csak olyan pótcselekvés-parák lesznek: tudni fogod, h minden rendben van (mert minden rendben lesz) de azért a rend kedvéért kell majd egy kis nyavaly :)
halak jó jegy :) noha erősen győzködtetek a vízöntő gyermek nehéz természetéről, de hosszas vívódás után úgy döntöttem, mégse fogom a horoszkóp kedvéért enyémkölyköt 3 héttel túlhordani. éljenek a kihívások! :)
sziasztok, visszaértünk a fesztiválozásból (reggel fél 7-kor indultunk Dgyőrből :S), szuper volt, majd ha érd. vkit, beszámolok. Most próbálok gyorsan visszaolvasni.
stunc: jóóóó! :) bár igazából akkor nyugszom meg (egy időre :) ), ha túlleszek a pénteki UH-n. Te is mindjárt betöltöd, nem?
Szvsz elszégyellné magát, ha olvasna minket...ááááá, de csak nem rak fel olyan képet, ami gáz lenne neki...ezt meg vállalja. Hihihhi...(Sosem tűnt megjátszósnak....és azzal is tisztában lehet, hogy páciensek is meglesik arrafelé...meg tutira beállított kép...ő csak aludt, a többi gonosz meg csak körépakolta az üvegeket...vagy anno statisztált egy sörreklámban... :oP Jófej doki, ez a lényeg! :o)))))))
Isten őrizz! (Annyira jóban még nem vagyunk...vagy csak nem tudok róla...az egy dolog, hogy jobban belémlátott, mint a Zuram, de....) Szvsz azt sem tudja, ki vagyok... :o)