Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Sziasztok! Régebben vásároltam egy 4 GB-os Micro SD kártyát arra felmásoltam mindent amit kell és gyönyörűen működött minden. A minap megkért egyik ismerősöm, hogy neki is rakjam fel a 4 GB-os sima SD kártyájára az Igo-t. Felmásoltam a gyárilag formázott kártyára egy korábbi verziót az működött is szépen, újraformáztam, felmásoltam a saját verziómat, újraindult a MIO és ezután megjelent a Stopword ikon de olyan mintha nem lenne aktív (illetve a mellette lévő Multimédia ikon sem), ha "rákattintok" nem csinál semmit. Próbáltam már mindent, ha a Micro SD-vel csinálom ugyan azokat a dolgokat akkor működik, a sima SD-vel nem válik aktívvá az ikon. (illetve egy esetbe sikerül bele életet lehelni, azt pedig úgy ha USB-n rácsatlakoztatom a számítógépre és leveszem, akkor egy indítás erejéig aktívvá válik) Van esetleg valakinek valami ötlete? Egyszer már kicseréltük a kártyát azt hittük az a rossz, de az újjal is ugyanazt csinálja... MIO C720B készülékünk van mindkettőnknek...
c320-al akadt problémám, megnéztem a linket amit küldtél elég érthetően le van irva, viszont a fájl amit emlegetnek (kezdo_kari.rar; kari.rar vagy kartya.rar) sehol nem elérhető :( már segítségre hívtam gugli barátomat is de mindenhonnan lekerült már, valszeg mert túl régen lett felrakva. Erre tudsz valamilyen megoldást?
sziasztok! a MiO 2009 év végi frissítése megjelent a C sorozatra. 320 520 720 készülékekre, teljes Eu, a fergret@gmail.com címről küldök felvilágosítást.
Olyan gondom van amivel már 2 napja szenvedek, hogy nem akar sehogy se lejátszani a tcpmp lejátszóm flv-t Pedig azt a progit tettem fel amit itt ajnálottak, sőt még friss plugin-t is tettem hozzá(TCPMPflv2003-0.4.4) és úgyse... Minden elindul csak az flv-flash video nem, pedig annak is mennie kellene.
Mio C320-am van, a stopword szerint kicsit megspékelve, windows CE5-ös Ja és végig lesegettem mindent, de sajna nem találtam a gondomra semmi megoldást.
Előre is köszönöm a segítséget, ha valaki tudja, hogy mit tegyek!
Van egy NAVON 350-esem és csináltam rajta egy frissítést. Bekapcsolás után azonban nem jelenik meg a képernyőn a navigációs gomb.Mi lehet az oka mert így nem tudom használni.Kérlek segítsetek.
Tudom nem teljesen idevágó a kérdés, de hátha Ti tudtok ebben segíteni. Van egy Navon N350 GPS-em amihez van gyári 2gb-os Navon NavNGo 8.0.1.... kártya is. Namármost valahogyan meg lehet azt csinálni, hogy ha erre a gyári kártyára másolok fel új térképeket, hogy a gép lássa azokat? Mert sehogyan nem tudom frissíteni és már elég régiek a rajt levő gyári térképek.
Bocs, csak most tudok reagálni. Még nem találtam megoldást, szóval továbbra is érdekel, hogy hogyan lehet feltenni a C520-ra az IGO 8-at. És ismét leszögezem, hajlandó vagyok megvenni is az IGO-t, csak azt nem szeretném, hogyha megveszem, végül mégse működjön és kidobtam a pénzt az ablakon.
Hali! Nekem is van egy ilyen mio-m, ilyen c520-as, megnézem mit lehet vele kezdeni. Olvasgatok, sok okos dolog van itt. Hátha meg tudom oldani. Ha esetleg nem, majd jelentkezem, addig is köszi!