A Biblia Szól Gyülekezet (történelmi hitelveken alapuló keresztény gyülekezet) prédikációi, evangélizációi. A gyülekezet egy Jézus-központú keresztyén, felekezetközi világméretű szolgálat része. Folyamatosan táplálja azt a látást, hogy megtaláljuk az elveszetteket a közvetlen közelünkben és az egész világon, ahogy azt Jézus tanítja a Mt. 28:19-20 és ApCsel 1:8-ban. Hisszük, hogy Isten szentháromság. A topik nem csupán prédikációk gyüjteménye, hanem teret enged jóízű, békés beszélgetéseknek is a hívők között. Nagyon boldog vagyok, hogy Isten munkálkodhat a szívemben és a ti szívetekben az Ő szeretete által. Nála vannak az örök élet beszédei! Tanulmányozzuk behatóan az Ő Igéjét!
Isten áldjon mindenkit!
1. Sám 15, 18: "Így szól a Seregek Ura: Megemlékeztem arról, a mit cselekedett Amálek Izráellel, hogy útját állta néki, mikor feljöve Égyiptomból. Most azért menj el és verd meg Amáleket, és pusztítsátok el mindenét; és ne kedvezz néki, hanem öld meg mind a férfit, mind az asszonyt; mind a gyermeket, mind a csecsemőt; mind az ökröt, mind a juhot; mind a tevét, mind a szamarat.
Szép volt az éjszakai termés. Majd fokozatosan mindent megkérdezek a pásztortól, de most nem akarom Őt folyton zaklatni az iwiwen. A Szent Szellem a Biblia, a pásztor, mind segítőink.
Le írtad a lényeget!Az embernek(hívőember)egyetlen zsinórmértéke a biblia kell,hogy legyen,nem a pásztorok és egyéb szellemi vezetők szava.Ha csak rájuk hallgatnánk,régen rossz lenne a hívőknek.Láttam már sok elbukott szellemi vezért!
Talán tényleg összezavartatott a nyelv Babilonban? Val.színű. Csak a Szent Szellem vezetése lehet tiszta, se emberek, sem emberi írások nem lehetnek tökéletesek.
Persze! A jerikóiak útban voltak a gonosz angyal választottjainak, az elsőszülött egyiptomi csecsemők (is) a "jogos" bosszú" ártalmas áldozatai voltak? Ki a bánatnak ártottak? Vagy talán állatok voltak? Nincs olyan előzmény ami ártatlan életek kioltását legalizálhatná Isten szemében. Persze egy gonosz angyal az mindjárt más.
Úgy van! Mi a bánat köze van az Ósz. Úr/Jhvh mittudomén milyen neveken szereplő szellemének, Isten Szent Szelleméhez? Változott egy kicsit az idő múlásával a Szent Szellem? Na ne!!!! No ezt ki magyarázná meg?
Ezeknek a dolgoknak voltak ám előzményei is,ez már csak a tragikus végkifejlet volt.ISTEN először mindig figyelmeztet és ha nem hallgatnak rá,jön az itélet!
2Móz 12/29"Lőn pedig éjfélkor, hogy megöle az Úr minden elsőszülöttet Égyiptomnak földén, a Faraónak elsőszülöttétől fogva, a ki az ő királyi székiben űl vala, a tömlöczbeli fogolynak elsőszülöttéig és a baromnak is minden első fajzását."
Józs8/" 5. Én pedig és az egész nép, a mely velem van, megközelítjük a várost. És ha kijönnek ellenünk, mint először, akkor megfutamodunk előttök. 6. És utánunk jönnek, mígnem elszakasztjuk őket a várostól, mert azt fogják mondani: Futnak előlünk, mint először. És a míg futunk előttök, 7. Ti támadjatok elő a leshelyből, és foglaljátok el a várost, mert az Úr, a ti Istenetek adja azt a ti kezetekbe. 8. És ha majd beveszitek a várost, gyújtsátok fel a várost tűzzel. Az Úrnak szava szerint cselekedjetek, vigyázzatok, megparancsoltam néktek! 9. Elküldé azért őket Józsué, és elmenének a leshelyre, és megszállának Béthel és Ai között, Aitól napnyugat felé; Józsué pedig ez éjszakán a nép között hála. "
Az apokrif-iratok a zsidó hagyományok részét képezik,azért nincsennek benne a szentírásban.Amit Isten az emberekkel közölni akart,az mind benne van az ó-vagy az újszövetségben.Üdv!
Nem szabad túl sokat ezekre oda figyelnem és gondolkodnom ezekről., amik nem szükségesek. Kételyek. Ha a rossz információra figyelek, kételyek lesznek. Majd túl sokat beszélek Istenhez, majd kezdem kétségbe vonni Istent.