Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Igen, kell az apk file és az Android/Obb/com.nng.igo.primong.hun10th folder. Nem próbáltam, mert én is a playstore-ból telepítettem, de valószínűleg először létre kell hozni a foldert, a tartalmát bemásolni, és ezután telepteni az apk file-t.
Az IGO szüliapp alkalmazást anno letöltöttem a telefonomra. Mivel vettem egy új telefont szerettem volna áttenni az alkalmazást , de sajnos nem sikerült.
Van csak itt az indexen vagy 20-30.000 topik, ahol nyugodtan kérdezhetsz a mókolt igo-dról, ez az egy deklaráltan nem olyan. Na hol teszed fel a kérdésedet a mókolt igo-dról? Naná, hogy itt. Te egy nagyon okos ember lehetsz, csak ügyesen leplezed.
. DAT fájlokat /amelyek "működnek"GPS készüléken/, bemásolva Androidos táblagépre /IGO primo save mappa/ nem olvassa. Létezik ehhez valami konvertáló program?
A felhasználói adatokat (útvonal, POI) kml formátumban kell bemásolni. A POI-kat a content/userdata/poi és content/userdata/usericon mappába az útvonalakat a content/userdata/route mappába. A felhasználói adatok használata mint a neve is mutatja NEM warez. Ne essünk át a ló túloldalára!
Sziasztok! Wayteq Xrider készülékemen Igo Primo fut. Milyen formátumban kell a megtervezett útvonalat mentenem, hogy betölthető legye a Primoba? Jelenleg az ITN Convertert használok a tervezéshez, de hiába mentem .dat formátumban - nem olvassa be.
Az a poén hogy a kollégám decemberben vásárolt vadi új,gyárilag Primoval telepített Navon GPS készülékén is megnéztük mert irányítószám szerint keresve ő sem találta a címet.
Ettől függetlenül persze meg lehet találni a címet mert akárhány kerületen is megy keresztül a belvárosi Lehel utca attól még minden házszámból csak egy van,csak ha a VI.kerület van-irányítószám szerint-kiosztva valakinek kézbesítésre(és még nincs helyismerete)akkor nem a XIII.kerületeben keresi a Lehel utca XX-et.
Segítséget szeretnék kérni tőletek hogy hol lehet beszerezni iGO8 által támogatott GPS készülékéhez a legfrissebb
Magyar autós térképet. A készülék paraméterei: Carerra 430 PDA Windows CE core 5.0. IGO 8 verzió: 8.3.4.117940.
A készülék kb. 5-6 éves, de ennek ellenére kifogástalanul működi, viszont csak 2013-a Magyarország térképpel rendelkezik. Akkor utánvéttel tudtam rendelni 2Gb os sim kártyán, de már nem tudom elérni az akkori forgalmazót.
Hivatalos, forgalmazó cég, vagy üzlet ahol beszerezhető.
Sziasztok, Valaki esetleg tud abban segíteni nekem, hogy mi lehet a probléma, ha a kedvencek között amikor szűrést végzek, akkor nem hozza fel az összes találatot? A térképen mutatja, de nem adja fel :(
Sziasztok! PLajos sebességmérő kamera kollekció egy kis módosítással, így a NextGen-t használóknak is helyesen mondja be Eszterke (TTS-hang) a szupertraffipaxot. http://data.hu/get/9406640/PLajos_kamera_kollekcio.rar