Logikusabbnak tűnik,hogy nem szeretnék, hogy biztosan tudjuk (esetleg még bizonyitani is), hogy hazudtak az állapotokkal kapcsolatban. Persze az is lehet, hogy sokan lopják a diszperzitesvödröket. :)))
nekem azt mondták, hogy a szerdai fővállalkozó meetingen kérték az építtetők, hogy ne mászkáljon be senki, mert zavarják a munkát és eltüntek dolgok. Ti mit loptatok el? Én egy vakoló kanalat....:)
Szomoru, hogy mire bekoltozunk lassan mindenkinek van valami ami miatt elegedetlen /nekem is, nem is egy/.
De egyebkent a hasznalatbaveteli engedelyen szerepelt par eset aminek kesz kell lenni bizonyos hataridokre. Ilyen pl a homlokzat. Erre ha jol emlekszem ennek a hatarideje november 15.
Vicces, hogy nekem is pont ez jutott eszembe, talán útban lehetett valakinek, így inkább felb@szták a korlátra. Kíváncsi vagyok, az oldalsó épületek mikorra kerülnek sorra. Amúgy amikor először megláttam az oldalsó épületeket a valóságban, azt hittem agyvérzést kapok. Úgy néz ki a homlokzat, mint valami szocreál cucc,egy régi laktanya több tíz éves festéssel.Hogy ki találta ki ezt a fáradt szürke, vagy nem is tudom milyen jellegtelen, ócska, undormány színt, el nem tudom képzelni.Egyáltalán nem is tudok már örülni.
Van a hivatalos álláspont (szerződés), meg van mindkét oldalról nyomás. Nyilván ők sem szeretnék megkockáztatni, hogy akár csoportosan, akár egyénileg megtámadják a július 31-i nyilatkozatukat. Ezt gondolom nem is fogja senki megtenni jó indok nélkül (pl. nem javították ki a hibákat, vagy kikényszerítették az átvételt). Az egyeztetett kötbért pedig vagy elfogadják és teljesítik 60 napon belül, vagy a következő nap mehet a fizetési meghagyás..
Addig is hivatalosan semmit nem tudsz tenni (kivéve a nyilatkozat-támadást, ami nyilván saját jólfelfogott érdekéből nem tette meg eddig senki)...
Milyen kötbérről beszélsz...?Amit 5 év pereskedés után nem kapsz meg, mert addigra nem lesz kitől? :((
Ne álmodozzunk,kérem alássan.
Én kb. 200 méterre lakok az építkezéstől és 1-2 hetente elmegyek arra...hiába vesz át vki egy lakást(nekem már ez is csodaszámba megy), nem tud sem autóval, sem gyalog bejutni a "kész" gúnynévvel illetett házába/lakásába...
A pár napja itt közzétett fotókból ez látszik, de élőben még siralmasabb a helyzet, és kb. két hete nem változott semmi!!!Addig még felraktak egy-két téglát ide-oda, de azóta semmi!
Szerintem csak akkor hiusul meg az atadas ha olyan jellegu a hiba, hogy nem tudod rendeltetesszeruen hasznalni a lakast. Egyebkent kenytelen vagy bekoltozni es minden egyes hibakijavitas miatt otthon varni a szereloket. Lehet inkabb a februari atadast valasztanam.... De javitsatok ki ha rosszul tudom.
En alairtam a muszaki atadast azzal, hogy okt31-ig javitjak a hibakat (egyebkent konnyen elojohettek volna azzal, hogy "a kovetkezo szabad idopont februar 31-en van", es megcsak nem is vitatkozhatsz). Ez igy nekem jonak tunik, elviekben akkor vagy hamarabb koltozhetek, mint a tobbi lakotars, akinek megvolt a muszaki. Ha nem javulnak ki, meghiusultnak tekintendo az atadas, tovabb folyik a kotber.
Az is jo kerdes hogyha 3-4 het alatt adtak (?) at 40 lakast, akkor meg ha a maradek 200 keszen is van akkor mikorra ernek a vegere? Meg kb 15-20 het (febr/marc vege)?? REMELEM NEM!
És vajon át is vették? Mégis hogy jutnak be az épületbe? Miért venne át valaki egy ilyen állípotú épületben bármit is? Gondolom megígérik, hogy záros határidőn belül befejezik, de már szerintem tiszta kellene, hogy legyen, hogy a Cordiának nem erőssége a határidők betartása. Szóval, nem értem ezt a 40 átadott lakást. Még az is eszembe jut, hogy kamu, de bízom benne, hogy nem mert az talán már től erős lenne.
Ez a néhány km-re már találunk normális bevásárlóhelyet tényleg erős... főleg, hogy Pestről beszélünk. Szinte hihetetlen. No, de ez most tényleg másodlagos. Ami fontosabb, hogy sajna az idei költözésre már én sem mernék fogadni! :(((
A bolton még ráérünk izgulni. Először normális lakásunk legyen. A liliom utcai Cba sztem nem nagy szam.Én már 2x vettem lejárt terméket...
De én egyenlőre a lakásom miatt aggódom. Vajon mikor kapom meg?!És milyen lesz a ház? Mert most elég siralmas állapotok uralkodnak. És hogy minek a radiátor a lépcsőházba ezt végleg nem értem. Legyen csak jó sok a közös ktg..
Kiváncsi leszek ki mikor fog beköltözni:-) Valahogy most lenne egy fogadásom arra, hogy idén senki.
A belváros már csak ilyen :/ CBA és Real mindenfelé. Wáááá...... Egy árkád-méretű interspart el tudnék képzeni azért. Tescoból maximum apró férne el szerintem...
Egyébként: - nagynak számító CBA a Liliom utcában gyalog 5 perc. Az amúgy egész normális. - normál méretű Spar a Mester utca elején gyalog 10 perc. Napi bevásárlásra OK. - Tesco a Koppány utcában (Vágóhíd, Soroksári HÉV végállomás) (4/6 + 21-es villamossal a Mesteren végig kb 20perc összesen). Szinte mindent megkapsz. - Auchan Savoya park (8km) - Tesco és Auchan az M1/M7 és az M5 bevezetőn, valamint a III. ker-ben (mind az öt 12km-re) - Auchan Dunakeszi (16km) - Összes Cora pontosan 20km-re
Amikor BPre költöztem, nem hittem, hogy pár év múlva nem találom soknak a 10-20km-nyi autózást egy nagybevásárlásért...
Hát ez Qrva jó!!!:-(( (Amúgy kösz az infót) Azt hittem egy ekkora épületben elfér egy Tesco, vagy Auchan, a közelben nem nagyon van ha jól tudom. Egyre jobban csalódok ebben az egész projectben, de ahogy olvasom itt a hozzászólásokat, nem vagyok egyedül. Költözésről a közeljövőben már álmodni sem merek.Nagyon gáz...
Lópunci, keresd meg a kardodat és tisztogasd meg: CBA lesz a bolt (a kapcsolattartóm mondta).
Tegnap beszéltem egy ügyvéddel és azt mondta, hogy ha póthatáridő kijelölési lehetőség van a szerződésben, akkor nem tudok elállni. Ti találtatok valamilyen passzust az ügyvéddel, ami lehetőséget ad az elállásra?