El kell halasztani az adócsökkentési programot, augusztustól átlagosan 30 százalékkal emelkedik a háztartási gáz és 10-14 százalékkal a villamos energia ára. Az egyszerűsített vállalkozói adó (eva) kulcsát október 1-től 15 százalékról 25 százalékra kívánja növelni a kormány – jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az Országos Érdekegyeztető Tanácsban. Mindezt úgy vezette be, hogy „nincs szükség sokkterápiára”.
Választási ígéreteket azoktól szokás számon kérni, akiknek lehetőség adatott a választóktól azok megvalósítására. Az már egy másik történet hogy ez nálunk nem szokás...
A linkes topikot nyitottam,"kedves volt fanyüvő,mondta nézzem meg a többit is."
Látom a híg agyuak mindenhól ott vannak,mikór egy topikban elfogy az érük,előbb átmennek magyar tanárnak,aztán meg elhúzzák a csíkot egy másik topikba!
Te hiszel abban hogy ferike rendbe teszi az országot? Hát igen kemény intézkedések kellenek mert az előző kormány sz@r volt. Kik is voltak, már nem emlékszem...
Nézd, érterlmetlen dolog ma már levitézlett, szennyes figurákról beszélni, Orbán kiment a divatból. Az ország természetesen nincs csődben, megszabadult egy zavaró, undorító tályogként rajta tenyésző tehertételtől, az orbánizmustól.
A szociális kiadások és a reálbérek kicsit túlszaladtak, ezeket okos intézkedésekkel, szolidárisan és a lehetőséghez képest igazságosan megfogjuk, racionalizáljuk az ártámogatási rendszert és közelítünk az egykulcsos adóhoz, valamint megalapozzuk a reformokat. Ez ennek a két évnek a feladata, és a második Gyurcsány-kormány bizonyára jól fogja megoldani, nem olyan jól, mint a harmadik Gyurcsány-kormány, de annak a ciklusnak az előkészítéséül.
Figyuzzál vazza! Nem a zOrbán, hanem a Medgyessí-Gyurcsány kormány vitte csődbe az országot. Abban viszont remélem igazad lesz, hogy még 2év és elfelejtjük végleg ezt a pojácát. Kben nem picit irritáló, ahogy az arrogáns stílusában bejelenti a megszorításokat.
Az olaj és a gáz Gyurcsány miniszterelnök úr fejében ugyanazt jelenti, szeret általánosítani, az általános dolgok a fejében egyediek, az egyediek általánosak. Ideje lenne beiratkoznia az elemi iskolába...
Kicsit csalodtam GYF-ben: meg mindig tul puha. Biztam abban, hogy azonnal bevezetik az egyetemi tandijat minden hallgato szamara es - fokoztosan - megszuntetik a 13. nyugdijat. Az ingatlanadot is kivetel nelkul minden epuletre ki kellene vetni.
Akkor biztos azt is elmagyarázta hogy mit és miért hazudott. Nem orbi mellett vagyok hanem lopi feri ellen! Hazudnak a hatalomért és a sok hülye (ezt nem kell magadra venni) hisz nekik. Nem baj a köv. választáson már csak a szavazók fele lesz életben, a többi éhen döglik. Belehúzunk! (A gödörbe és aztán földet rá...)
Logikusan megmagyarázta Gyurcsány, mit miért tesz. Ha valaki még nem tudná, hogy adócsökkentésből nem lehet az államháztartást rendbe hozni.
Bár, mint mindenkit, érzékenyen érintenek a megszorító intézkedések, hitelesebbnek tartom Gyurcsány érvelését, mint Orbán hajdan volt, nevetséges ígéreteit. Aki elhitte Orbánnak azokat a választási ígéreteit, annak valami nem stimmelt a fejében.
Orbán és Gyurcsány beszédei között egyre nagyobb a minőségi előny az utóbbi javára.
Sváby nagyot nőtt a szememben. ferike meg csak makog... Kicsit el kell halasztani az adócsökkentést..., kicsit nő a gáz ára..., kicsit új adónemek lesznek..., adózott jövedelmeket kicsit újra megadóztatják... BEEELEEEHÚZUNK!!! CSAK BEEEELEEE NEEE GEEEBEEEDJÜNK!!! Nemsokára a háztetőkről szavazunk...
Ezeket én is megígértem volna nyugodt lelkiismerettel. Mint a példából látjuk, gátlástalanul lehet ígérgetni, adót csökkenteni meg majd a Bush fog, ha van egy kis szerencsénk és az USA lerohan minket is... Hirtelen ferike és sleppje észreveszi hogy valami nem frankó volt négy éven át, erre most húz a nadrágszíjon, nem a sajátján hanem a miénken. Normális ország normális népe nem választ újra ilyen kis csicskákat, bár mentségünk hogy nem volt sok alternatíva. Egyik kutya másik eb.