A 18. születésnapját ünneplõ srác felébred a buli után. Óriási monoklit talál a szeme alatt, de nem emlékszik semmire. Kitántorog a konyhába, ahol a szülei reggeliznek, megkérdezi, mi történhetett. - Fiam - feleli az apja - amikor hazaértél matt részegen hajnali ötkor, nem szóltunk semmit, elvégre egyszer vagy 18 éves. Amikor elküldtél engem a fenébe, anyádat lekurváztad, nem szóltunk semmit, hiszen részeg voltál. Amikor letoltad a nadrágodat, és szartál egyet a szoba közepére, nem szóltunk semmit, hiszen nem voltál magadnál. De amikor fogpiszkálókat tûztél bele, és kijelentetted: a süni ezentúl velünk lakik, behúztam neked egyet.
Most hívtak a farkasoktól hogy a vasárnapi meccset 13.00kor kezdenénk mert utána 16.00-tól lesz a div2-s meccs. Ez olyan reggel 9.00 indulást jelent vasárnap. Csak 26 fokot mondanak vasárnapra úgy szerintem mindegy mikor kezdünk. Vélemények? Holnap délelőtt válaszolnom kell, nekem jó a 13.00 kezdés.
Jó volt, elvoltunk vagy 3 órán keresztül. Jelen volt a mai edzésen: Kálmánattis, Vargatomi, Sándortomi, Sándordávid, Szenteattis, Hbéla. Aki szólt hogy nem tud jönni: Forgácsgeri, Csontoszoli, Deliroli, Marótilevente, Meg szerinted TUDani is suliban volt vagy hazafelé tartott a vonaton.
"Somewhere behind the athlete you've become, the hours of practice, the coaches who push you, the teammates who believe in you, and the fans who cheer for you, there is the little boy who fell in love with the game and never looked back. Play for him."
Akkor a szombati edzés pénteken lesz 16.00-tól falván a szokott helyen. Addig nyomatjuk amíg bírjuk a szúnyogokat. kb:20.00 ig. Az off fal mindenképp legyen már ott. Egyébként jó volt ma az edzés, végre megint fáj a nyakam és a fejem is egy kicsit. Ez már hiányzott az edzések után.
LB posztra való használt felszerelés lehetőleg egyben eladó! Adams A2000, fújható belsős sisak guard ráccsal (L)28 000 Ft MC David fejvédő sapka 1000Ft Rawlings Combat vállvédő (XL 19-20")14 000 Ft MC David c.coller nyakmerevítő XL 10.000Ft Edző mez 2000Ft nadrág + öv4000 Ft térdvédő1000 Ft combvédő2000 Ft csípő- és farokcsontvédő2000 Ft protektornadrág 2000 Ft szuszpenzor 2500 Ft Easton táska 5000 Ft molinarijozsi@freemail.hu tf:30/8240981