Ide várom azok hozzászólásait, akik kizárólag a ballib kormány hibájából rosszabbul élnek, mint négy éve. És itt könyörgök, ne a benzin és gázárakkal gyertek, mert azért abba kevés beleszólása van a magyar vezetésnek, konkrétan importőrök vagyunk ugye. És senki ne hiányolja a betevő plazmatévét és kamerás mobilt. Szóval olyanok írjanak, akiknek csökkent a reáljövedelme, a kormány miatt elvesztette az állását (tehát az állam rúgta ki, nem egy becsődölt vagy Kínába költözött vállalat), kevesebb kaját meg gyógyszert tud venni, ilyesmi. Hadd lássuk csak testközelből, mekkora az Orbán által vizionált nyomor és kétségbeesés!
Enyhe recesszió van abban a szektorban ahol dolgozom, ennek ellenére most pont a 2xese (tehát fityiszesek: 100%-kal több!!)a fizetésem a 2002-esnek, és bombáznak pluszban munkával, rendesen.
Szal, engem nem érdekel hogy híjják azt a kormányt amelyik infrastruktúrát most épít, turul szobrot meg csak akkor ha már Battonyára is gyorsforgalmin megyünk le, én arra fogok szavazni mert most ez kell és nem a hepciáskodás, vagy a töménytelen mennyiségű erkölcscsőszködés, meg pénzszórás mint '98-2002 között.
És én is viszek még 5 embert. Remélem a másik oldaltól. :))
Most van valami új plakát is, ha jól láttam a villamosról valami kaszás emberrel meg 98%-kal, de hogy most éppen a magyar föld 98 %-át árusítottuk-e ki, vagy a nagy kaszás járt 98 %-kal többször azt nem láttam. Valaki megszemlélte közelebbről?
A jegybank szerint 1425 milliárd forinttal 13 375 milliárdra emelkedett a lakossági vagyon, és megtorpant az eladósodás....
...Az adatok tanúsága szerint a lakossági eladósodás növekedése gyakorlatilag megtorpant: 2004-hez képest a háztartások adóssága tavaly 1036 milliárd forinttal növekedett az előző évi 1002 milliárddal szemben....
...A változások eredményeként december végére a lakosság pénzügyi követelései meghaladták a 19 ezer milliárd forintot. Ezzel szemben a kötelezettségek állománya 5635 milliárdra rúgott...
"Mégsem élünk rosszabbul MTI 2006. február 22., szerda 15:16 A családok pénzügyi vagyona tavaly ugrásszerűen megnőtt - derül ki az MNB legfrissebb, előzetes adataiból. A jegybank szerint 1425 milliárd forinttal 13 375 milliárdra emelkedett a lakossági vagyon, és megtorpant az eladósodás...."
úriember vagyok, így nem szidom azt aki a világra hozott, te szerencsétlen korcs:-)
ha rosszabbul élsz, kérj egy kis zsét Viktátorotoktól, a korona úsztatós magánrepülőgépes zsékből. vagy kérd el tőle a (ő nevezte így) malaclópós szürke kabátját, vidd be egy second-handbe, kapsz némi zsét, vegyél rajta egy kis ennivalót, azt tömd a pofádba, addig is kussolsz, te szerencsétlen!
JOBBAN ÉLEK, MINT 4 ÉVE! ÉS MÉG LEGALÁBB 4 ÉVIG ÍGY AKAROK ÉLNI! EZÉRT ÁPR. 9.-én VISZEK MAGAMMAL még 5 !!! Embert!
Ird meg miért élsz rosszabbul, és hétha segíthetünk ötletekkel, javaslatokkal. B@ssz ki a kormánnyal, s használj ki minden legális lehetőséget boldogulásod érdekében.
A topik nyitója állítólag azt szerette volna, ha a rosszabbul élők irogatnának ide. Erre ti szálljátok meg ezt a topikot, ahelyett, hogy "A kutyák dala" c. verset olvasgatnátok.