Igen igen tudom, hogy a piros nem az utolsó MR2, de azért tettem be mert én erre gondoltam mint alap. A másik topikban az újról esett szó ami egyébként sem jöhetne számításba mert igen magas a vételára.
A coolcustomcars Fierora építi a Carrera GT-t, de szerintem botrányosan néz ki.... A piros MR2-es viszont nem az utolsó verzió, hanem az elötte lévö, én abból csinálom a 355-öst. Az utolsó MR2-esböl Modena Spidert építenek. A berlinettát viszont már Peugeot 607 coupéból is láttam. www.extreme-sportcars.com
A lenti képet nem tudom hol találták. Én a cicás topikból másoltam ide ott u.i. az a vita tárgya, hogy mi lehetett az alap. Viszont berakott valaki egy linket amelyen van egy replikáról több kép is. A linknél a főoldalra visszalépve viszont még sok más érdekességet is találhatsz.
Van itt egy ember akinek nem akarok reklámot csinálni, de aki látta a fókuszban leadott riportot vele az tudja kiről beszélek, szerintetek hány év kell ahhoz hogy valaki aki már épített F40 replikát, és akár évi 30-40 et is megépít legalább egy darab elkészítésével megbirkózzon? Rengeteget foglalkoztam a témával, de sajnos még nincs annyi pénzmagom hogy belekezdjek egy saját projektbe. Tetszika a topic!!! Örülök hogy megtaláltalak Dili, 8.32 megvan még? Azóta vettem egy HF Integrale -t. Most arra guritok vagy egy gurigát:) Üdv mindenkinek!