Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Szépen helyt álltunk a jobb erőkböl álló hazai csapat ellen. :-) A Csajok meccse miatt letörve léptünk pályára és ez meg is látszott a végeredményen :-) Azért egy jó kis meccset játszunk. Köszönjük a lehetőséget. Még most is lihegek :-))
Azt gondoltam, hogy egy játékosnak be kell jelenteni, ha más csapattal tárgyal. Mivel szavaidból azt vettem ki, hogy Trebics a következő szurkolói meccsen nem kíván csapatunkban játszani - azaz leigazolnátok -, mint a csapat vezetője rettenetesen magas vételárat határozok meg. (Nem a tudása miatt - bár mostanában már gólt is dobott -, hanem az illendőség miatt.) A keddig edzésen a vezetőség meg fogja tárgyalni a dolgot, aztán majd értesítünk.
Javaslom, hogy nagy tárcával gyertek, hogy legyen miből fizetni és legyen mibe belepakolni a sok kapott gólt!!! :-)))
Te is tudod, hogy kit kell kivenni az ellenfél játékából, hogy eredményesek legyetek! :)
Azért hordoz magában sok veszélyt ez a vendégszereplés. Pl kiderülhet, hogy mennyire utálnak a saját csapatomban. Jobb ebben a boldog tudatlanságban élni! :)))
Amúgy benne vagyok, ezen ne múljon a szucsa-meccs!
SzuCsa beállósról volt szó. Most beszélek Trebics "menedzserével", hogy kölcsönben nálunk szerepelhessen, mert nemtom, hogyan leszünk középen. :DDD Kint kb. megvagyunk, de ha szom-vas lenne a meccs, akkor teljes kerettel mehetnénk Győrbe, így még az utazás sem tuti, de igyekszünk.
Igyekszünk. Több esély van arra, hogy lesz, mint arra, hogy nem. A holnapi meccsünk után dumálok a többiekkel, mindenképpen szeretnénk játszani, de lehet, hogy kérünk egy beállóst, mert mindhárom játékosunk kiesett. :(((
Győriek! Hívott ma Levi, Vác réme! :)) Azt mondta, hogy szombaton a meccs után tudunk játszani, nem pedig - mint ahogy eddig volt - előtte. Zöld mezt hozzatok!