Bakker, mi a jó a kagylóban? 'an, mint egy darab takony! Nekem ne mondja senki, hogy az finom! Csak beképzelés! Mert a menők eszik?! Természetesen ez csak egy magánvélemény, nem biztos, hogy ragaszkodom hozzá.
addig is kérnék technológiai leírást a készítésről. gondolom nem kell neki több mint 1-1 perc grillezés..., vagy kevés párolás. vagy tán nyersen is jó?
mélyhűtött fekete kagylót már készítettem az egy falat franciaország c. könyv receptje alapján...
Vidéki (Veszprém) Tescoban van FRISS fésűkagyló, friss, héjas Fekete kagyló, friss Kürti csiga, stb. stb. Szerintem próbáld becserkészni a környéked beli hipereket;)
a pécsi Metro-ban lehet időnként kapni, csakúgy mint az adriai halak közül párat + kampit .
A kép sajnos több mint egy éves, mostanában nem csináltam kagylót, csak nosztalgiáztam a Szent-Jakab kagylódtól ihletve.
Az igazi persze az amikor a halásztól veszünk a tengerből frissen kiszedetten, bár az Adrián ilyet nem láttam, ott a fekete vagy a fehér kagyló a jellemző.
Én itt a topiknyitó vagyok, szóval ne játszd itt az agyad! Főleg ne az első hozzászólásoddal (ez nem biztos)! Itt komoly kollégák vannak akik nem szégyelnek hülyéskedni, és elfogadják mások véleményét, de kioktatását soha!
Szóval ha hosszú történetű szeretnél itt lenni, akkor vegyél vissza az arcodból!
Ja! egy-egy szmájlí vagy egyéb ilyesmi jól elveszi a beszólás élét, így ha viccelni akarsz akkor senki sem érti félre!
Én városi gyerek vagyok, ha megkérdezed mi borítja a csirkét azt mondom neked, hogy nylonzacskó!!!!
szóval mi az a fugu? Talán rosszul elkészített ördöghal????
én nem értem, hogy ez milyen világ... kijavítják a topiknyitót, hogy nem gyomor, hanem tüdő (igaz legalább belül van-- legtöbb esetben). és akkor mindenféle fugukkal még stresszelik is.