World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Üti a bosst, nem? :) Healereknek segítsen akinek két anyja, különben is elunnák magukat ha nem kéne semmit csinálni. HCban meg sokkal jobban lehet szidni a healereket hogy már megint nem healelték ki a zöld trutyit amibe bele dobott a boss, mert épp nekem úgy esett jól hogy onnan üssem. :)
Most lehetnék dög és én kérdeznék tőled, hogyan is működik egy 25-ös raid. Mi a dolga egy fury warriornak, valamint hogyan tudsz adott eseteben segíteni a raidnek, a healereknek, tanknak. Ne menjünk messzebb, csak ToC bossai, bossokra lebontva, taktiktudás, saját képességeid ismerete, mire és mikor kell neked speciálisan vigyázni, pl. Acidmaw püfölése közben. Mivel tud többet a HC, mint a normál ToC (feltételezve, hogy normál ToC-ot végigverted már)
Minden kérdésre tudsz válaszolni? :-)
A játék nem egy atomfizika, de azért egy 25-ös hc raidben illik tisztában lenni a dolgokkal, már ha eredményes is akarsz lenni.
amire utal az az imba.hu cimu karakter audit oldal (ami amugy mar nem olyan jo, a wow-heroes.com meghaladta idokozben, de egyidoben az imba volt "a" mertekado)
amit igazan mondani akar(sztem) az az hogy eloszor farmoljad vagy 2 honapig normalban a TOC-ot mielott heroicba bemesz - nem mintha lenne guild aki bevinne most azok alapjan amiket itt irni szoktal:)
majd eljon a te idod is, nalam ugy masfel ev jatek utan kezdtem ugy erezni hogy mar nem vagyok annyira ordito nub - ezzel egyutt a mai napig van mit tanulnom:P
Nekem pl meglehetosen nagy csalodas volt, mikor nagy nehezen vegigmentem a rugo kuldisoron es tokre orultem, micsoda imba fejesem lett, aztan AV-bol honorert imba back aztan ahogy kiertem outlandra elso mobbol jobb cucc esett :) Aztan ugyanez pepitaban, mikor athajozol northrendre... Jelenleg ugy latom, a karakter fejlesztes csak es kizarolag raid bossdropok altal tortenik, nahyany kiveteltol eltekintve. Olyan nem nagyon van, hogy upgrade, raidkuldisor etc... Remelem a Shadowmourne megszerzese legalabb egy picit erdekes lesz...
T0.5 bracert megcsináltam magenek mert jó volt, a többi nem érte meg a ráfordítást vagy egyenesen szar volt :) Amúgy igen, T2 környékén került a játékba és sok havernek segítettem a nagy epic questsorban, ami egyébként jó ötlet volt. De hát biztos sok munka volt vele és mivel nem volt a T1-T2 szintjén, nem sokan törődtek vele, így azóta sincs ilyen rendszer. Kár.
Hmm, biztos? Innen nem érem el a wowhead-et de a szett az amin van szet bónusz. Arra emlékszem hogy voltak BC elején átszínezett T1-nek kinéző akármik, de nem emlékszem hogy lett volna rajtuk szetbónusz.
A D1 elnevezés az késöbb jött be amikor még ugy volt hogy lesz több Dungeon set is. De szerintem nem is nagyon honosodott meg. Amugy T0.5 full set szerintem kevesebb volt mint T1. És még mindig a legszebb druida szett, abban szoktam fényképezkedni. Meglepődve vettem észre hogy közben zölden világítani kezdett a vállas.
Jóóvanmár, te milyen egy kekec lézerpipi vagy mostanság :-D Az eddigiekből nem úgy tünt hogy bmw rögtön egy ToC 25 hardot pucoló pugban találja majd magát, ééén kérek elnézést ha tévedtem.
Szerintem tartsd meg a fokozatokat :-) Amit kinéztél az 25 ToC hard-ban esik, tribute chestből, ha Anub eldőlt. Mennyisége függ attól, hány try-od maradt az 50 lehetségesből.
Ha javasolhatom, az egyel alatta lévő cuccokat nézd, amihez Trophy of the Crusade kell, könnyebben beszerezhetőek :-)