nem gondoltam,hogy egyszer még kimondhatom:minden szavaddal egyetértek:) az itteni fikázóknak már ajánlottam,hogy nézzenek Tornóczky Anitát,hogy érezzék a különbséget,de úgy látszik,nem fogadták meg...:P
Alinda szépen beszél, jó kapcsolatteremtő, jó beszélgető, nem erőltetett. Vannak, főleg korából fakadó hiányosságai, de ez még javulhat (rajta múlik persze).
Üdítő jelenség a sok műanyagember között a médiában.
Annyit még hozzátennék, hogy beszédhibás is (zárt szájjal, artikulátlanul beszél, hogy minél érthetetlenebb legyen), de ez liberáliséknál inkább előny, mint hátrány.
Kifejezetten remek, oldott volt az Alföldi interju. Se nem nem szakmázós nagyképű, se nem politizáló. Két ember valódi, informatív és szórakoztató beszélgetése volt, amibe a kölcsönös ugratás is belefért. A Marton Kati interju is jól sikerült. Akinek nem borja, ne nyalja!
Tegnap próbáltam nézni először. Minden rész ilyen?
Egyetlen egy válaszát se hallgatta végig Alföldinek, állandóan és egyfolytában belepofázott a válaszokba, próbált okosnak és műveltnek látszani (nem sikerült), elég kevés értelmes kérdést tudott feltenni.
KEREKASZTAL-BESZÉLGETÉS SOROZAT A LUDWIG MÚZEUMBAN
Hol van Vietnám? címmel a Maladype Színház a Ludwig Múzeummal közösen 2008 januárjától havi rendszerességgel kötetlen beszélgetésre invitálja azokat a független társulatokat, amelyek a változó struktúrán kívüli struktúrában keresik változatlan(ul) helyüket.
A kerekasztal-beszélgetés sorozat vendége a Pintér Béla Társulat, 2008. január 13-án, vasárnap 16 órakor a Ludwig Múzeumban.
Moderátor: Veiszer Alinda
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!