Keresés

Részletes keresés

Alhazred Creative Commons License 2006.03.19 0 0 1382

utálunk

pusz

Előzmény: lapposskuttya (1381)
lapposskuttya Creative Commons License 2006.03.19 0 0 1381
Szevasztok Bmeg!
Megerkeztunk Angliaba a csaladokhoz.Sulival vagyok kiserotanar, szoval nem rockandroll a cuccos, de azert nagyon jo.Metalos vonatkozas>Ma volunk a Stonehengenel.Maj irok meg, csak hulla vagyok a 2 napi buszutazas utan.
Pusz
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1380
Sin City 2:

Angelina Jolie "ájtatos kurvát" fog játszani benne, ehhe-hehe :)

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/dametokill03/
SolarTom Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1379
Újfent alkottatok. Tetszik. Megnézetem barátnővel is, hadd lágyuljon kicsi szíve.
Előzmény: diesel()diablo (1377)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1378
Zsíromány!

XL-es ffipólókkal hogy álltok?
Előzmény: diesel()diablo (1377)
diesel()diablo Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1377
SolarTom Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1376
Szólóturné vagy osztálykirándulás? :)
Előzmény: lapposskuttya (1374)
Alhazred Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1375
Előszöris baszd meg, másodszor is mire hazaérsz otthon fog várni a demonk, brada. :-)
Előzmény: lapposskuttya (1374)
lapposskuttya Creative Commons License 2006.03.17 0 0 1374

Na djerrekkek!!!

Ma húzok Angliába másfél hétre, úgyhogy, ha nem válaszolnék mailekre, akkor azé lesz:-)Ha netközelbe kerülök, írok mindenképp.

Puszi

SolarTom Creative Commons License 2006.03.15 0 0 1373
Wow. Király borító. A többit mailben.
Előzmény: lapposskuttya (1372)
lapposskuttya Creative Commons License 2006.03.15 0 0 1372

Szervusztok!!!

Örömmel közlöm Veletek, hogy a nagylemez április 10-én jelenik meg a Hammer égisze alatt.Országos terjesztés várható. A lemez bolti ára 1500Ft lesz előreláthatólag.A frontborítót itt láthatjátok.

Puszi

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.14 0 0 1371
Hmm. Egy hétig nem néz rá az ember a Tool honlapjára, és rögtön lemarad a legfrisseb
hírekről: új album címe, tracklist-je...
Kíváncsi vagyok, valós adatok-e, hehe :)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.13 0 0 1370
http://music.download.com/coheedandcambria/3615-8652_32-100130220.html

Előző cím lehet, hogy nem jelenik meg rendesen, de így rövidítve is műxik.
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.13 0 0 1369
http://music.download.com/coheedandcambria/3615-8652_32-100130220.html?tag=MDL_artist_tab_apsongs

Egyelőre ennyit tudok tenni Coheed and Cambria ügyben.
Ezen a címen van 4 ingyenes szám az új albumról.
A régieket barátnőm tölti.
Néztem videókat a honlapjukon. Viccesen néz ki az énekes-gitáros.
Itt-ott a hangja is vicces. Viszont az eddigiek alapján bejön, amit csinálnak.

Üdv.

A Vendégköny naggyon kirrrálly. Aki még nem nézte, csak ezt a fórumot, annak nagyon merem ajánlani. Bár nem mindenkinek való a Miguel- és SolarTom-féle bemutatása a bigmágocsi életnek. Az már nem is metál, hanem inkább brekk-tál.
lapposskuttya Creative Commons License 2006.03.11 0 0 1368
Bazzeg, folyamatosan az új Seput hallgatom, és szerintem akkor is kibaszott jó, ha mindenhol lehúzzák.Andreas Kisser egy isten, meg persze Igor is. Jó, a Dark Wood tényleg I-osan indul, de nem hinném, hogy direkt koppintás lenne.Sepultura Rulez!!!
Előzmény: Kukiverő Heverő (1367)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1367
Sajna otthon van az "I", de szerintem szinte egy az egyben lenyúlták az elejét abban a számban Sepuék, nem? Ismerd el, hogy legalábbis nagyon hassonnllóó.

Kőhidat egyelőre nem találtam.
Előzmény: SolarTom (1366)
SolarTom Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1366
Kőhíd és Kambodzsa zsenijó. Tőtteni lefelé.
Előzmény: lapposskuttya (1365)
lapposskuttya Creative Commons License 2006.03.08 0 0 1365

Jóanyádöcsi!!!

Ne fikázzad te a Seput, me a torkodba lépek, kis pöcs!!!!Tesóm letőtötte, és szerintem igenis hogy dzsennyális.

És a Coheed and Cambria??????Ha azt nem tűttöd, akkó szúba se állok veled többé, barom.

Muháháhááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bullodog nőnapot amúgy mindenkinek.

Előzmény: Kukiverő Heverő (1363)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.07 0 0 1364
Más: Pattogó linkjéről eszembe jutott egy oldal, amit mostanában olvasgatok:

http://kortarselvtars.freeblog.hu/

Van itt minden:

-letölthető Weöres Sándor: A teljesség felé c. könyve
-letölthető a Galaxis útikalauz stopposoknak
-fényképek csajokról
-fényképek dolgokról, amiket épp egy lövedék lő át

+ egyéb érdekes, néha elgondolkodtató dolgok

NI! Neked biztosan tetszeni fog. A Weöres könyvet mindenkinek tudom ajánlani.

A fenti link pedig a következő oldal utódja (szintén marha érdekes dolgok vannak ott Strajjáról [Ausztrália]):

http://aus.freeblog.hu/

Jó szórakozást, Májt!
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.07 0 0 1363

Satan=Lucifer
Lucifer="Bringer of Light"
Isn't it funny?

Anyway: Avenged Sevenfold, Harem Scarem and Sepultura albums are being downloaded. However, Sepultura's Dante XXI. is maybe just a promo version (it has four versions for the intro - very interesting).

One more thing: the beginning of Sepultura's "Dark Wood of Error" seems quite similar to the beginning of Meshuggah's "I". Sepultura as a copier? Khm-khmmm.

Előzmény: lapposskuttya (1362)
lapposskuttya Creative Commons License 2006.03.07 0 0 1362
Hell is a place where Satan lives:-)
Előzmény: Kukiverő Heverő (1361)
Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.07 0 0 1361
What the... Hell?
Előzmény: lapposskuttya (1360)
lapposskuttya Creative Commons License 2006.03.07 0 0 1360

Muhábrekkekekekekekekekekekekeke.

Beka beka bekapoda bekkkkkke

Brinyi nyi nyi nyi

Nyenye

Nyenye

Anyássss

Annnyáss

Annnnnyássss 

pattogo tevekuki Creative Commons License 2006.03.07 0 0 1359
http://www.mek.iif.hu/porta/szint/human/szepirod/magyar/karinthy/feleseg.hun
fácán5 Creative Commons License 2006.03.06 0 0 1358

BRUHÁHHÁHHÁÁÁÁ!

TOMI BAZMEG!NEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY A KÖRBEBASZOTT KURVA SZAR NAPOM UTÁN VAN MÉG EGY SZEMÉLY, AKI KEDVES LEHET NEKEM ESTÉRE!!!!

TÉGED NAGYON MEG KELL BECSÜLNI KOMA!FÉNY VAGY AZ ÉJSZAKÁBAN!

KÖSZÖNÖM!

SolarTom Creative Commons License 2006.03.06 0 0 1357

Pedig azt mondta a tyúkotok, hogy megvárja a következő Solar koncertet! Erre kiderül, hogy egy bödüs ribanc, aki minden jöttment tapsifülessel leáll! Pedig pont hoztam volna Gergő új gitárját és erősítőjét:

Előzmény: fácán5 (1356)
fácán5 Creative Commons License 2006.03.06 0 0 1356

AZT SZERETEM BIGMÁGONYBAN, HOGY MINDIG FELFRISSÜL A GÉNÁLLOMÁNY!

fácán5 Creative Commons License 2006.03.06 0 0 1355

NYE PATKÁNY!

lapposskuttya Creative Commons License 2006.03.03 0 0 1354

Meggyüttem fírgek!!!!

Na mijezahepajkoddás mán, akurvaistanbasszamegazeget!!!!?????

Kukiverő Heverő Creative Commons License 2006.03.02 0 0 1353

Danny nem keresett, mert annyira kiütötte magát magyar pálinkával, de az énekes csaj kicsit ki volt akadva, hogy miért nem jöttél, pedig direkt két dolog miatt jött: az egyik, hogy énekeljen az "A Natural Disaster" c. számban, a másik pedig te.
Mivel olyan qrva nagy szerencsém van, hogy 2 év után normális barátnőm van, ezért nem mentem oda hozzá vigasztalni.

Azonkívül biztosan volt még "Closer" erről az albumról, ha jól emléxem a "Pulled Under at 2000 Metres a Second" is, meg a "Flying".

A Judgement-ről volt a "One Last Goodbye", a "Judgement", amit nem játszottak végig, hanem egy másik számba kezdtek a szám közepén kezdődő zúzós résznél.

Lehet, hogy az az A Fine Day to Exit c. albumon van, ezért azt nem ismertem fel, mert valahogy kimaradt nekem ez az album. Meg van ez is, de valahogy még nem hallgattam. Szóval biztosan volt erről is pár szám, csak azokat én nem tudnám cím szerint felsorolni.

Utolsó számként a "Violence"-et járszották az A Natural Disaster-ről. Jókis zúzás volt, csak a szám eleji meglehetősen egyszerű zongoratéma volt kicsit uncsi 2 percen keresztül, és ugyanez a végén. Aztán lementek a színpadról.

Természetesen visszajötttek egyszer, és eljátszottak egy új számot (ha jól emléxem), meg egy Pink Floyd nótát (legalábbis én nem ismertem fel Anathemának, de az énekstílus, és a gitárszóló egy az egyben Pink Floydos volt - sajna nem vagyok annyira művelt Pink Floydban, hogy biztosra mondjam).

Másodjára már nem jöttek vissza, pedig legalább 5 percig ment még a taps, fütty, meg a kórusban Anathemázás.

Összességében jó hangulat volt, és korrektül eljátszották a nótákat. Egy csöpp dolog, ami nem tetszett, az az, hogy Danny használta egyszer a kis samplerezőjét két szám közt, és így két szám közt, miközben gitárt cseréltek, hallatszott egy kis ismétlődő gitározás. Ez a szólókoncertjén nem gáz, mert kell egy kis kíséret, de itt nekem rosszul jött ki.

Hát ennyi. Többet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki.

A De Facto-t nem ismerem, arról csak annyit, hogy nekik is jó az énekesük, bár a szövegviláguk manapság már nem fekszik nekem, és ahhoz képest, hogy két gitár is van, nem volt túl bonyolult a zene, de a gitárszólók tetszettek. Viszont elég sok számnak ugyanolyan a ritmusa, és egy idő után kicsit monotonnak éreztem a koncertet. De ez csak egy szerény magánvélemény.

Angertea CD-t sajnos nem adtunk az arcoknak, mert Danny is bebaszott, Miguel is bebaszott, mindenki bebaszott, és ott a helyszínen, a JATE-klub színpadán mindenkit seggbekúrtunk egy dobverővel, amire előzőleg a dobosuk keze izzadt rá.

Előzmény: SolarTom (1352)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!