Ha Citroën-ekről esik szó, akkor a GS/A modelleket többnyire -méltatlanul - elfelejtik, vagy épp csak megemlítik. Pedig létük igazi sikertörténete volt a gyár történetének. Pedig a GS a Citroën második legnagyobb példányszámban elkelt típusa, elnyerte az év autója címet is (1971). Várom ebbe a topicba a típus rajongóit. További adatokra a:
http://www.citroen-gs.hu
oldalon találhattok.
Üdvözlettel: GSdriver
Kerékanyát kb ennyiért vettem a múltkor a Szugló utcában is.. viszont itt sok hasznos holmit láttam, amire még szükség lehet, és amiből nem jó a bontott..
Beszereztem egy garnitúra téli gumit az autómhoz, de kicsit beárnyékolja az örömöt, hogy a felrakásnál két kerékanyámban is megszakadt a menet. Még jó, hogy volt épp 2db tartalék. Ha valakinek van feleslegben jó állapotú, arra vevő lennék.. Sőt, alufenihez való kerek "alátétes" is kellene.. bár az még odébb van, hogy az "alufelnis" autóm talpraálljon.
Nem voltam nála!! Csak vaterán szoktam figyelni a Citroeneket, és alkatrészeiket. És ha van valami, akkor azt megosztom veletek, hátha valakinek szüksége van valamire! :)
Aquabat, bxmpisti! Csak nekem tűnt fel a C6 modellnél, hogy beleszimatolva, új autó bőrszaga van? :) Illetve az feltűnt, hogy a váltót lehet kapcsolgatni? :D
Egy igazi Hy-t már rég vadászok, de ha fel is bukkan 1-1 darab, annak a karosszériája szatyorban vihető külön. Ha egyben van, akkor meg DS árban mozog :/
Ez elég népszerű úgy nézem! Nekem is van egy 1:18-as Norev C6-osom! :D Meg néhány DS, kacsa... Ilyenek. A kedvencem egy Honda motorversenyes HY szervízautó! Annyira kis "ocsmány" jószág! :D :D Imádnivaló!