néztem a baon.hu-n a beruházás egyetlen láthatóü látványtervét, de az se volt se nagy, se jó kép...ráadásul megnéznék többet is. monnyuk mégegy bevásárlóközpont már tök fölösleges a városba, tehát minek? valami sportolási lehetőséget kellene hagyni az embereknek a városnak ezen a részén is. de nem úgy, ahogy most van.
Elindult Kecskemét blogja, ahol szeretnénk a városiakat érintő problémákról, eseményekről hírt adni. Egyik posztunk, a BMX-esek és a deszkások és a főtér kapcsolata eddig 120 kommentnél jár.
Ha van bármi, amit úgy gondoljátok, hogy a blogra való, küldjétek el a kecskemetblog@index.hu címre.
Utazás, - üdülés inkább így fogalmaznék! Az utazási irodák ajánlatához képest 50% kedvezmény bel-, és külföldi szállodákba. És a kedvezmény tartalmazza a repjegy, illeték, transzfer, stb költségeit kivéve a biztosítást!
Ez így már konkrétabb, de sokat tudnék még erről beszélni!
Mi a családba 5-en vagyunk, és az a jó ebben a kártyában, hogy a kártyabirtokossal még 6-an mehetnek, így ez egy fantasztikus ajánlat.
Nekünk nagyon bejött!!!
...gondolom nektek se mindegy, hogy mennyibe kerül az üdülés!
mi van, felcsaptál piaci tudósítónak? :-) én sose veszek ilyen őrült drága Pickes dolgokat, meg ilyen pizzaburgert vagymit, úgyhogy nincs ilyen problémám.... bolti kész műanyag teát meg plááááne, főleg nem 2százért, anyám..., mikor a liladobozos filteres SirMorton EarlGrey olcsó és FINOM! a retket meg az összeset megkóstoltad, amit Kecskeméten lehet kapni??
lehet reklamálni. saját jól fefogott érdekük, hogy javítsák a hibájukat. nem tudom már, melyik cég volt, de Pesten voltam és a elfelejtettek tojást tenni a tojásfeltétes pizzára, raklmaáció után ÚJRA kihozta a futár az ÚJ pizzát, amiért már természetesen nem kellett fizetni.
ECSK Bács-Spirit portál Bács-Kiskun megye új-spirituális közösségi hírportálja. A portált az Emberiség Csoport Kecskeméti rezgőköre üzemelteti.
Elsősorban Bács-Kiskun megye spirituális élete követhető nyomon. Rendezvények, előadások, tanfolyamok, klub összejövetelek. De ezen kívül számtalan a témába vágó érdekes, felemelő, vagy épp elgondolkodtató cikk, videó és hanganyag található.