Keresés

Részletes keresés

Kék skorpió Creative Commons License 2005.05.27 0 0 1634

A Csapatnak tényleg jár az elismerés, szép volt fiúk!

A nyáron mindenképpen erősíteni kéne, kérdés, vajon lesz-e rá pénz? Az utánpótlásunk rendben van, biztos onnan is érkezik pár játékos. 

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: coldfield (1633)
coldfield Creative Commons License 2005.05.27 0 0 1633

Szépjóreggelt Mindenkinek!

Mi ez az üresség. Gratula a fiuknak a 12. helyért, nem volt rossz teljesítmény. Jövőre is NB-es a Rákóczi!!!

Az átigazolásokra nagyon kíváncsi leszek. Erősíteni kellene a csapatot. Ehhez képest úgy néz ki, Oláh elmegy tőlünk. Helyére is kellene egy új ember. Szvsz nem lesz könnyű.

Harjá Rákóczi!

kaposvari Creative Commons License 2005.05.23 0 0 1632
Igaz. Nem tudom miért hittem, hogy több győzrlmünk van a Pécsnél. Biztos mert annyira szerettem volna:-)
Előzmény: Muntanitz (1631)
Muntanitz Creative Commons License 2005.05.23 0 0 1631
A Pécset "sajnos" nem előztük meg, és papírforma eredmények alapján nem is fogjuk. Elsődlegesen a több győzelem rangsorol az azonos pontszámmal álló csapatok közt, ha ez is egyforma, akkor a gólkülönbség, s csak harmadik szempont az egymás elleni eredmények egyenlege a bajnokság folyamán. Mivel a Péccsel azonos pontszámúak vagyunk, s a győzelmek száma is megegyező, a gólkülönbség az ő javukra dől. S mivel alighanem leverik az utolsó fordulóban a Békéscsabát, őket aligha előzzük meg. Akiket én gondoltam, hogy megelőzhetünk, az a Vasas és a Honvéd, ők ugyanis ebben a sorrendben az MTK-val illetve a Fradival játszanak, s ez utóbbi két csapat valószínűleg még hajtani fog az utolsó nemzetközi kupaindulást nyújtó helyezésért. Ha tehát bejön a papírforma (aminek természetesen az is része, hogy győzünk a Nyíregy ellen itthon), akkor tizenegyedikek lehetünk, bár, ahogy Balu1st is írta, valóban már a 12. hely is az eddigi legjobb eredményünk lenne.
Előzmény: kaposvari (1630)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.22 0 0 1630

A fiúk csak összekapták magukat a végére! Bizosan bennmaradtunk és még a Pécset is megelőztük. Minden jó ha jó a vége. Csütörtökön győzelemmel kell búcsúzni!

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.22 0 0 1629
Meglássuk, a vak is azt mondta.
Előzmény: Kék skorpió (1628)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.05.22 0 0 1628

www.nb1.hu:

Kaposvár, május 22., 16.45 Az újpestiek is érdeklődnek a támadó iránt?

A pápaiak labdarúgója, Tomás Medved továbbra is vezeti a góllövőlistát, az ő egyetlen góljával győzte le a Pápa a Honvédot. A kaposvári Oláh Lóránt töretlenül üldözi a szlovák csatárt - főleg miután kettőt rúgott az Előrének - de szerinte már nincs sok esélye utolérni riválisát.
- Medved is szerzett egy gólt az elmúlt fordulóban, így már 18 találatnál tart, míg én "csak" 15 gólt jegyeztem - kezdte a 25 éves támadó. - Nem hinném, hogy sikerülne befognom őt, hiszen három vagy annál több gólt kéne lőnöm a Nyíregyházának, az utolsó fordulóban. Még az is nehéz, hogy holtversenyben legyünk gólkirályok, mindenesetre szép lenne.
A támadóval kapcsolatban úgy értesültünk, hogy többen is látták a zentai származású csatárt egy kaposvári kávézóban Kovács Péterrel, az Újpest tulajdonosával beszélgetni.
- Igen, igaz. Csak beszélgettünk, de nem kívánok erről nyilatkozni - kommentálta a 15 gólos labdarúgó.
A játékossal készült bővebb interjúnkat, később "A nap interjúja" című rovatban olvashatják.

Úgy látszik, Lóri semmiképp sem marad.

Előzmény: coldfield (1627)
coldfield Creative Commons License 2005.05.22 0 0 1627

Jó érzés, hogy bizonyított a csapat, hogy igenis képes arra, hogy ne csak "egyszeri látogató" legyen a felső osztályban. Jó tudni, hogy jövőre is nb1-es meccsekre járhatunk Kaposváron.

Gartula a csapatnak és a Prukinak!

Hajrá Rákóczi!

Oláh tényleg el akar menni a Fradiba?

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.22 0 0 1626

Szerintem a 12. is az lenne, én úgy emlékszem, a 13. volt eddig a legjobb.

De a lényeg mégis az, hogy végre - nem sok péda volt rá! - sikerült a hajrában fordítani, és bentmaradt a csapat.

Remélem, az utolsó - immár tét nélküli - meccsen jól játszanak majd. Én sajnos nem tudok ott lenni - köszönhetően Lothar Matyi hülyeségének -, de aki teheti, menjen ki, hogy meglegyen az általam jósolt 7 pont az utolsó 3 meccsen:-) Pruknernek már úgysem lehet igaza, 6 már nem lehet belőle:-))

HAJRÁ RÁKÓCZI!!!

Előzmény: Muntanitz (1625)
Muntanitz Creative Commons License 2005.05.22 0 0 1625
Szerintem már mindenhonnan kritikát hallott az utóbbi időben, nem gondolnám, hogy pont az enyémet vette a szívére! Amúgy nagyon köszönöm a gratulációt! Most, hogy a bentmaradás már biztos, előrenézve az utolsó fordulóra azt kell mondjam, látok esélyt arra, hogy a 11. helyre fussunk be, ami a Rákóczi valahavolt legjobb első osztályó helyezése lehetne. Nem nagy cucc, de nem vagyok egy telhetetlen szurkoló, nekem az apró lépések is megteszik! 
Előzmény: Zöldferi (1624)
Zöldferi Creative Commons License 2005.05.21 0 0 1624

Hello Mun!

Lám,ki szerezte a győztes gólotokat "CSabán"? Biztos meghallotta a múltkori, Sport utcai lelátóról felé intézett kritikád.

Gratulálok a bentmaradáshoz minden Rákóczi szimpatizánsnak!!! 

Lecso11 Creative Commons License 2005.05.21 0 0 1623
Bizony :)))) Méghozzá mondhatni egy bravúrosan megfordított meccsen :)
Előzmény: Kék skorpió (1622)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.05.21 0 0 1622

Bentmaradt a csapat! :-)))

WW_Tomi Creative Commons License 2005.05.20 0 0 1621
Félreértések végett, nem a BKV-oké a "písz" zászló hanem a Kaposvár BKV barátság jelélül volt kinnt a kerítésen (kaposvárié a zászló...), semmi köze a kis izraelitákhoz...:) Csak megtéveztő volt mer tőlünk csak 2ember volt fennt, és a drapit mi vittük volna de a MÁV miatt nem tudtunk feljutni vonattal páran, mivel nem tudtak jegyet adni Pestig, de ez megint egy hosszú történet..Egyszóval megtévesztő volt mivel nem volt kinnt egy kaposvár drapi sem...
kaposvari Creative Commons License 2005.05.20 0 0 1620
Én személy szerint nem tudom. A BKV-sokat kérdezd inkább, övék a zászló.
Előzmény: h3o (1619)
h3o Creative Commons License 2005.05.19 0 0 1619

Megkérdezhetem, hogy a szivárványzászló nálatok hogy jön a képbe?

Előzmény: kaposvari (1616)
Muntanitz Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1618
Pár nap késéssel én is csatlakoznék: ezt a pontot Balajcza mentette meg nekünk, nagyon nagy védései voltak. Remélem, így folytatja jövőre is, meg a védelmünk is hasonló javulást mutat majd, mint amit az utolsó tavaszi fordulókban tapasztalhattunk! És én is megemlítem, hogy nagyon lelkesen és sportszerűen szurkoltunk a Hungárián!
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1617
Hát igen, Szabolcs fantasztikus volt tegnap, néha már bent láttam a labdát, aztán valahogy mindig kikaparta. Ha Lóri nem akar önzetlen lenni az ötös sarkánál, még a meglepetés is meglehetett volna. A retekklubon nem mutatták a helyzetet, de pont az orrunk előtt történt a 2. félidőben.
Előzmény: kaposvari (1616)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1616

Ráadásul megérdemelt is volt a pontszerzés. Pruki jól megszervezte a védekezést és Balajcza nagyon nagy formában védett. Jövő héten matematikailag is biztosíthatjuk a bennmaradást. Tegnap kb. 25-30-an voltunk a vendégszektorban megerősítva a BKV fanatikus Vikingekkel akiknek ezúton is köszönjük a szurkolást!

Hajrá Kaposvár!

Előzmény: Törölt nick (1615)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1615
Én látva is azt mondom, hogy tökéletes, azért volt pár nagy helyzete az MTK-nak.
Előzmény: Lecso11 (1614)
Lecso11 Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1614
Látatlanban azt mondom tökéletes az 1 pont! És a többi eredmény is jól alakult!
Előzmény: Törölt nick (1613)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.15 0 0 1613
Kívánságod meghallgatásra talált:-)
Előzmény: Muntanitz (1612)
Muntanitz Creative Commons License 2005.05.13 0 0 1612
Korábban elhangzott véleményekkel szemben szerintem igenis van az MTK-nak motivációja a holnapi meccsen (vesztett pontok tekintetében egyelőre ők állnak a legjobban a még európai kupaindulást jelentő második helyért), de azért már a Békéscsabának, a Pécsnek és a Diósgyőrnek is sikerült elrabolnia egy-egy pontot a Hungária körútról, úgyhogy nekünk is összejöhet. A Fehérvár elleni győzelem után talán egy kicsit kisebb a görcs a fiúkban, én nagyon bizakodom legalább egy pont megszerzésében.
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.12 0 0 1611

Remélem a kaposvár kiveri a paksot, bár sztem még mindig a paksiak az esélyesek, akik sztem egy kicsit túl is van sztárolva.

jazoli Creative Commons License 2005.05.12 0 0 1610
Ja! Meg a kosármeccseken....Hajrá Kaposvár!
Előzmény: Wagner Lopez (1609)
Wagner Lopez Creative Commons License 2005.05.10 0 0 1609

Aki meccsre jár, láthatja, mi folyik a stadionokban

Pont. Itt a mondat vége. Nem kell válogatni. Amúgy lassan normális ember már nem jár focimeccsre. Mert ezek a balhék jórészt egyetlen sportághoz köthetőek. Sőt, csak néhány csapathoz. Kézi- vagy hokimeccsen jól elvannak egymással a legádázabb ellenfelek is. Ők ugyanis ellenfelek, nem ellenségek...

Előzmény: Törölt nick (1606)
Muntanitz Creative Commons License 2005.05.09 0 0 1608
Gondolom, a két évvel ezelőtti pécsi magyar-horvát után több horvátországi internetes fórumon is sűrűn elnézést kértél a horvát szurkolóktól a pécsi készenlétisek fellépése miatt. Egyébként, ha megtetted is, akkor sincs igazad abban, amit itt most a szemünkre próbálsz vetni, de akkor legalább nem gondolnám azt, hogy végre ismét találtál egy ürügyet a Kaposvár-ellenes fóbiád kiéléséhez.
Előzmény: VIOLA_ (1598)
Simi23 Creative Commons License 2005.05.09 0 0 1607

Minden rendben van nálad? Mert elég nagy problémákat vélek nálad felfedezni! Úgy írsz a városról, mintha ott csak a rendőrség lenne és mindenki azt csinálja, amit ők mondanak. Ez teljességében egy baromság, mert nem így van. Ha valami bajod volt a meccsen a rendőrökkel, akkor azt velük beszéld meg és ne minket meg a várost alázd meg emiatt, mert nem szolgáltunk rá! A mostani balhéról semmit nem tudok, mert nem voltam a meccsen, ezért azt sem tudom, hogy ott hogy viselkedtek a szurkolók. De azt tudom, hogy a pécsiek ellen indokkal léptek föl. Igaz lehet, hogy a gumibotból az is kapott, aki nem szolgált rá, de sajnos ezt a rendőrök nem tartják szem előtt, csak ütik akit érnek! (de ez nem csak itt van így) A pécsiek ellen már csak akkor léptek föl a rendőrök, amikor már félig lebontották a vendégszektort és repültek a székek, valamint egy vasrúd is, ami ugye nem tartozik az szurkolási eszközök közé! De ha bármi sérelem van az miatt, hogy netán nálunk a pécsi és a fehérvári szurkolók érkezésekor sok rendőr van szolgálatban, az csak azért van, mert már ez a két szurkolótábor Kaposváron és környékén letette a névjegyét és csupán csak elővigyázatosak.

A továbbiakban légy szíves ne úgy állítsd be Kaposvárt, mint egy rendőrváros, mert ez nem igaz és történtek már atrocitások más városban, ahol pl egyértelműen rendőri túlkapás volt, tehát nem egyedi az eset, meg nálunk nem is olyan rossz, mint amilyennek leírod!

Előzmény: VIOLA_ (1598)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.09 0 0 1606
Ez nem keménység. Csak tudod az embert ha sok sérelem éri, és rájön, hogy tud tenni ellene, tesz is. Így vannak a szurkolók is a rendőrökkel. És butaság lenne a szurkolói csoportokra szűkíteni a kört. Aki meccsre jár, láthatja, mi folyik a stadionokban rendfenntartás címén.
Előzmény: Wagner Lopez (1603)
kaposvari Creative Commons License 2005.05.09 0 0 1605
Úgy néz ki én is ott leszek az MTK meccsen.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!