Igen, a kiszemelt férjjel együtt lakik. Az eljegyzett pasival nem. (Az egy felelőtlen eljegyzés volt :) )
Erre a minuszba menős dologra már én is gondoltam. Próbálkoztam publikus whoo-hoo-val is. Igy kisérletezgetés közben sok mindenre rájöttem :)
Ha ez sem jön be, akkor szegény csajszi úgy hal meg hogy "vadházasságban" él egy pasival.
Igazából csak azért okoz gondot, mert így a gyereket nem tudom magánsuliba küldeni, mert eljön ugyan a diri látogatóba, de el is húz azzal a felkiáltással, hogy itt nem rendezettek a családi körülmények. Majd akkor jön ha ez rendben lesz. A csajszi meg teljesen padlóra került, amikor elment a diri, mivel műveltség az aspirációja. (Földhöz vágta magát és hisztizett :) )
Nos már sok mindent kipróbáltam. Megcsalás, irritálás. Pofozkodás is volt már a megcsalás miatt. Egyszerün nem ad olyan opciót hogy felbonthassam az eljegyzést. A másiknál (a kiszemelt férj) meg nem jelenik meg az az opció ahol el tudná jegyezni. Szóval egyenlőre el vagyok keseredve.
igen ugy van. de azert az azzal jar, hogy a megcsalo olyat kap a volt szerelmetol, hogy na... es egeszen belevorosodik. Mielott megteszed, azert nezd meg, hogy a negativ aspiraciok kozott nem szerepel-e, hogy fel attol, hogy a szerelmevel felbomlik a kapcsolat.
En jobb megoldasnak tartom az uj kiszemelttel annyira osszejonni (piros sziv szint), hogy ott is megjelenik az engagement opcio. Ilyenkor nyilvan ket emberrel lesz eljegyezve, de vegul csak az egyikkel kot hazassagot, es a masik szepen lekopik. Vagyis, akkor ne talalkozz a masikkal, mert ha csak baratilag meghivod, kepes elbucsuzaskor a nyakaba ugrani, es az gaz...
csudi: Kösz, nincs mit! Egyébként Te félreértettél valamit, mert én nem Gery Greyhound vagyok, csak egy mezei Gary, akinek a neve a Weird Science című filmből van és még a 8 bit-es, (de szép is volt) C64-es időkig nyúlik vissza.
Amúgy Gery jobban megérdemli, márcsak a simmetria miatt is!
Doshika: Csald meg a szeme láttára, majd a balhé után már kapsz egy fölbontás opciót... assz'em.
NEM az Éjszakában, sem az Egyetemben és NEM is a Sims2 alaptartozékai, ezek HACK-elt dolgok. Az alapjátékból kiválasztott egy tárgyat és azt ruházta föl olyan képességekkel, amit Te is elérhetsz, ha beírod a megfelelő CHEAT kódot.
Energia festmény: ha rákattintasz, akkor nem azt az opciót adja, hogy nézegetés, hanem, hogy energia föltöltés. A cselekvés sorba bekerül és ha teljesül, akkor föltornázza a szükségletet. Assz'em az összeset és nem csak az energiát. CHEAT: maxmotives (ez a telken lévő összes sim szükségletét max.-ra állítja)
Irányítós tükör: ha rákattintasz, akkor kiválaszthatod, hogy a telken lévő, nem a családhoz tartozó sim-et is irányíthasd. Ez csak addig marad meg, míg át nem váltasz egy másik sim-re. CHEAT: boolprop testingcheatsenabled true (shift-tel együtt kell kattintani a sim-en és ott kiválasztani a MAKE SELECTABLE-t. Ez megmarad, míg a MAKE UNSELECTABLE-t nem választod)
Ezek a tárgyak csak az alapjáték és az Egyetem kiegészítőkkel mennek.
Nekem megvannak, de fogalmam sincs, hogy honnan, ám ha rákeresel pl.: energizer painting-re, akkor sikerrel járhatsz. Esetleg, sims2 hack...
En ezt a sorrendet betartottam. Mindent ugy csinaltam, ahogy a simmetrian le volt irva. Mukodik a haz, csak hat idetlen egy kicsit. Majd megprobalok fotot betenni.
Háát, lehet. A 339-es hozzászólásban van egy link, azon az oldalon van leírás is róla, én az alapján próbáltam assz'em... Mindegy, most nem kezdek építkezésbe :)
A használatával bármelyik sim-et oda tudod teleportálni. Értem ez alatt azokat, akik alapból benne vannak a játékben, és akiket már Te "gyártottál". Nekem valami gixer történt mikor szórakoztam vele (Az Éjszakákkal viszont már nem kompatibilis! Az energiát adó festmény és az a tükör sem, amivel a házadban lévő bármelyik nem saját sim-et irányíthatod... az Egyetemmel műxenek). Nah, szórakoztam, de valamit elszúrtam, mert a telefonkönyvből kitörlődött a szerelő. Sebaj, majd teleportálok egyet... nem jött... aztán még vagy 30 nem jött, a játék meg pár perc után, ha beléptem erre a lot-ra szaggatni kezdett... föltettem az Éjszakákat és beléptem ide, meg volt a szaggatás oka, vagy 30 szerelő (férfi/nő) szambázott a bokor körül... sz'al csak óvatosan!
Régebben próbálkoztam én is az "akváriummal", de valami hasonló okok miatt lemondtam róla. Inkább építettem egy medencét és egy kertet is a házba! :)
Nem tudom mi ez a teleport bokor.... Vadul hangzik az egesz.
Mindenesetre, kiprobaltam azt a bizonyos medencet a hazon belul. Azt, amikor az ablakon keresztul lehet a simet latni uszas kozben alulrol. Egesz jol sikerult, viszont sajnos nem akar az oldalso fal egyenes lenni. Igy eleg idetlen a dolog, mert egyreszt nem lehet korbe csempet lerakni, masreszt rezsutos a fala, es a levegobe a semmibe kilog a viz. Mi lehet a baj?
Ha nem csak az alap Sims2 van fönt, akkor előfordulhat, hogy az ahhoz gyártott skin-ek nem kompatibilisek az Egyetemmel és/vagy az Éjszakákkal... Furcsa, mert nekem is vannak custom skin-ek és olyan sim-ek is, amikre az van "húzva", és látszik rajtuk, pedig mindkét kieg. fönt van. Többnyire a tárgyakkal szokott gond lenni, azaz azok nem mennek a kieg.-ekkel. Az igaz, hogy mióta az Éjszakák fönnt van, azóta nem kreáltam új sim-et. Viszont az Egyetemnél igen és annak is custom skin jutott...
XP-n nekem itt vannak: C:Documents and Settings*saját bejelentkező név*DokumentumokEA Games... és itt most passzolnék, mert nem tudom, hogy mi van tovább, azaz ide, vagy van még sims2 alkönyvtár is és azon belül a Downloads-ba kell-e tenni, de próbálkozz, mert - szerintem - nem látja a program a könyvtárat.
Win98-on nem tudom merre van, de valahol a C:-n (dokumentumok) van egy EA Games könyvtár, abba kell, úgy mint XP-nél...
Letöltöttem egy csomó custom skinet a netről (*.package fájl), létrehoztam a c:/my documents/ea games/ the sims 2/downloads könyvtárat (alapból nem volt ott) és oda bemásoltam. Elvileg új sim létrehozásakor kellene a bőrszín mellett a csillagra kattintani és kiválasztani a letöltött skint. Nem működik. Volt már valakinek ilyen tapasztalata? Én csinálok valamit rosszul? (A játék eredeti)
Tegnap raktam föl én is az Éjszakákat és tényleg lehet választani, hogy milyen nyelven telepítsd.
Van ehhez egy sztorim is, igaz, az SG-n már ellőttem, de ide is beszúrom ok(k)ulásként! :)
"Egy kis érdekesség:
Angol Sims2 és University. Építettem egy házat, belül kerttel és medencével. Letöltöttem egy hack-elt bokrot, ami teleportként műxik, azaz, szinte bármelyik sim-et oda lehet "varázsolni". Be is került a kertbe, kicsit szórakoztam vele, majd meguntam, de maradt. Lehet, hogy ez (is) volt az oka, hogy a sim-ek emlék-ikonjai nem jelentek meg egy idő után. Bosszantott. Elmentettem a falut és föltettem a magyar Sims2-t és az Egyetemet. Mentett falu vissza, emlék-ikonok megjelennek, pár dolog ugyan angolul van, de ez a kis keveredés belefér. Aztán, havernak kellett pár foglalkozás különböző öltözete, ezért a beépített (...testingcheats...) csalás segítségével átöltöztettem a sim-et és fényképeztem, de valahogy, véletlenül sikerült kiiktatni a szerelőt a telefonkönyvből. Gondoltam, majd a teleport-bokor segít, de nem. Hiába próbáltam, egyetlen munkás sem jött. Majd később, 2-3 sim-nap múlva, iszonyatosan szaggatni kezdett a játék. A házban a szokásos 5 ember (ebből 3 gyerek), sz'al nem értettem a diavetítés okát, a gép: P4 2,8GHz Prescott, 1G Ram, G4Ti4200. Kipróbáltam, hogy a teleport-bokorral törlöm a nem rezidens lakókat, akkor egy kis időre megjavult... Tegnap föltettem az Éjszakákat (csont nélkül fölment, meg is lepődtem), bekukkantottam a problémás házba, hát nem ott csoportosult vagy 30! nő és férfi a szerelők fajából! És az a csodálatos, hogy NEM szaggatott egy csöppet sem! A bokor már nem műxik, sz'al hagytam, hogy maguktól hazamenjenek... :)"
Szivesen, ha ezt magadra vetted. Ugyan mar. Azt jeleztem ezzel, hogy elegem van az ellentmondasos infokbol.
Viszont, most beugrik a majom a vizbe. Megvettem, de nem a Media Marktban, hanem az 576-ban, es ott igeretet kaptam, hogy visszaadjak a lovet, ha osszedol a gepem a cucctol. A pasi megeskudott ra, hogy minden ok lesz. Remelem ezek ott igazi gamerek...
Az Egyetem (University) kiegészítőről van szó, igaz, jól értem? Amit a magyar boltokban kapni lehet, igaz? Én lehet hogy valamit félreértek, hogy te mit szeretnél, de még egyszer elmondom, hogy angol nyelvű Sims2 alapjátékom van és ezt a magyar boltokban kapható Egyetemet raktam rá _angolul_, tehát a "magyar példány" és az "angol példány" ugyanazon a lemezen van. Az első dolog, amit megkérdez a lemez, amikor beteszed, hogy milyen nyelven akarod installálni.
És már most szólok, hogy az Éjszakákat is fel lehet rakni angol nyelven, akinek angol az alapjátéka és angolul szeretne játszani. Eleve úgy gyártották Kaliforniában, hogy valami 12 nyelv (köztük a magyar is) rajta van.
Na kepzeljetek. Bementem a Media Markt-ba, hatha megis van egy angol peldany. Nem volt. Viszont majdnem eladtak nekem a magyart. (Kezdtem beadni a derekamat.) Az egyik elado azt mondta, hogy ha rainstallalom az angolra, akkor nincsen semmi baj, csak az uj targyak magyarul lesznek, meg a University helyszineken minden, de a vezerlo gombok maradnak, hiszen azt az alapszoftver adja. Ezutan meghallgattam egy masik eladot, aki szerint nem igy van, hanem nem is fog elindulni a progi, nem lehet a magyar Unit az angol S2-re ratelepiteni.
Viszont azt ajanlottak, hogy vigyem be az eredeti angolt, azt becserelik magyarra, es utana megvehetem a magyar Unit. Na ezt biztosan nem teszem meg. Franc fog fel-le telepitgetni, ha nem muszaj. Nem beszelve a letoltott cuccokrol.
Szoval feladtam. Keresek egy ismerost, aki jon amerikabol haza, vagy amerikait aki jon ide.
Az Ebay csak a virtuális piacteret összefogó/felügyelő szervezet, ahol elsősorban magánszemélyek (max kisebb vállalkozások) adnak-vesznek mindenfélét.
Így aztán nincsenek tököm tudja miért hozott idióta törvényi korlátok, bárki bárkinek azt ad el, amit nem szégyell. (Én is vettem már így olyan szoftvert, amit Amazonék nem hozhattak el ide.)
A PayPalos fizetés valószínűleg megbízható, legalábbis sokmillióan használják elvileg világszerte. Engem még nem károsítottak meg.