Keresés

Részletes keresés

Zealander Creative Commons License 2003.12.31 0 0 1068
Jim Kirk? A hajóskapitány?:) Na ilyet sem mondtak még nekem:):) Magamról inkább nem fecsegek, majd kiderül, hogy "mi" a csuda vagyok.

A lista készül, sajna már csak 2004-re lesz kész, de legalább újak is kerülnek még bele.

Zealander - Toradishon: Tarashikomu onnawookasu josei itoshigaru.

Előzmény: aeon flux (1065)
lilpinksox Creative Commons License 2003.12.31 0 0 1067
:))

Én sem tudok napirendre térni afelett, hogy megvan neki, sőt mi több, meg is nézi! Saját akaratából!

Előzmény: jack_torrance (1066)
jack_torrance Creative Commons License 2003.12.31 0 0 1066
"no, majd ha kivégzek a második epizódot..."

kölcsönkéred valakitől, mert neked biztos nincs meg olyan film dvd-n, amire anno 10/4-et adtál? :))))

Előzmény: aeon flux (1064)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.31 0 0 1065
akkor még1x:

aeon flux: én
warren sapp: te
jack torrance: a recepciós
tovaris 209: a kém
cornhulio: az ember, aki sokszor látta a lotr-ot
ichi the killer: a pszichiáter
red sylvie: a pszichológus
lilpinksox: a zoknik szeretője
rumbatök: a designer
zealander: ö meg biztos a jim kirk, csak teszi a szépet :)

kihagytam vkit?

Előzmény: owen nolan (1060)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.31 0 0 1064
még szép, hogy nem értesz egyet. :] no, majd ha kivégzek a második epizódot...

addig is:

Előzmény: jack_torrance (1063)
jack_torrance Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1063
a negatívumok közül egyedül jar-jar must die-al értek egyet :)

(a zenéje az Empire Strikes Back-nek a legjobb)
(darth maul nem rossz, de nem egy vader :)

Előzmény: aeon flux (1056)
owen nolan Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1062
THX! jó volt :)
Előzmény: aeon flux (1061)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1061
Előzmény: owen nolan (1059)
owen nolan Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1060
lassan már én is Tovaris szindrómájában kezdek szenvedni, hogy ki-kicsoda itt :) (bár nem baj, írjatok nyugodtan, sok jó ember kis helyen is elfér :))
owen nolan Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1059
nem ismerem, ha megvan rakd be ide
Előzmény: aeon flux (1052)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1058
nos, ez nagyon tanulságos volt, JQ. sokan chertől datálják a vokóderezés tudományát. :]
Előzmény: Rumbatök (1055)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1057
- midikloridizék. az erő, mint vmi megfoghatatlan dolog sokkal hatásosabb volt.
Előzmény: aeon flux (1056)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1056
star wars episode 1: the phantom menace:

+ darth maul
+ pod racing
+ zene (a legjobb az eddigi 5 epizódból)
+ fénykard-párbaj (klasszikus jelenet: darth maul bekapcsolja a MÁSIK fénykardot is)
+ liam neeson
+ jabba vendégszereplése, s a kis gonoszságai
+ end credits végén darth vader légzése :]

- jar-jar binks (must die!)
- színészi teljesítmény (hiánya)
- hol túl bonyolult (kereskedelmi blokád? negociálás? eh?), máskor meg túlságosan banális (csak úgy megfogant az a kölök)
- a nagy fordulat egyáltalán nem meglepő (padmé=amidala)
- filozófiák (mindig van egy nagyobb hal)
- obi-wan kenobi, mint ötmondatos statiszta
- anakin szétlövi a hajót ("forduljunk vissza? qui azt mondta, maradjak a pilótafülkében!" no, ettől még vissza is fordulhatna...)
- mondtam már, hogy jar-jar must die? :]

Rumbatök Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1055
Biztos szeretik HAL hangját, retrofuture!
Előzmény: aeon flux (1054)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1054
interstella 5555: igaz, a discovery nem a legjobban sikerült daft punk album, a homework nyomába sem ér, viszont még így is kimagaslik a sok-sok fantáziátlan dancefloor termék közül - a vokóderezett énekhangok erőltetése ellenére. ugyanez elmondható a kislemez-számokhoz készült klipekről is: míg a da funk, az around the world és a revolution 9o9 mind-mind más és más miatt voltak zseniálisak, addig a discovery számaihoz tartozó, egy kaptafára készített klipek egy animé formájában megrajzolt történetet hivatottak elmesélni. a takenoucsi kazuhisa rendezte montázsok sztorija az MTV-n nézve nekem soha nem állt össze; gondolom, ezzel nem lehettem egyedül, így aztán kaptunk egy egész estés daft punk mozit, melyben az ismert klipeket egészítették ki apró történet morzsákkal. az intergalaktikus sikerbanda kalandjait elmesélő bő egy órás mozi meglehetősen banális, a zene sem mindig képes visszaadni a történet sugallta érzéseket, de még a feszültségét sem. sajnos az animáció is inkább azon stilizált animé formák felé hajlik, melyek miatt a nyugati közvélemény annyira elítéli ezt az ábrázolási módot. mégis be kell vallanom, hogy a csilli-villi, tarka-barka animáció és a kissé ostoba történet megfogott, s azon kaptam magam, hogy már-már megkönnyezem. de ez maradjon szigorúan köztünk! :]
aeon flux Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1053
das geisterhaus: egy picit megijedtem, hogy elvesztette varázsát, mióta legutóbb (úgy 5-6 éve) láttam. egyszerűen túl sok minden történik az első másfél órában ahhoz, hogy az embert elragadhassák az érzelmei: mire megsiratnád az egyik fontos szereplő halálát, vagy megünnepelnéd egy másik születését/boldogságát, máris bekövetkezik a következő sorsfordító esemény. szerencsére, a film az utolsó egy órában végre megtalálja a kívánt ritmust - nem mondhatnám azt, hogy lenyugszik, de végre minden a helyére kerül, engem meg elöntöttek az érzelmek. a bámulatos szereposztás, a kitűnő (bár egy kicsit sarkított) korrajz, s hans zimmer fenséges zenéje révén azon kaptam magam, hogy folyamatosan törölgetem a könnyeim. hú, főleg a szellemes részek tudják megcibálni az ember könnyzacskóit.
aeon flux Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1052
da bastard pinguin has returned!

(a gáncsolós változatot ismered?)

Előzmény: owen nolan (1051)
owen nolan Creative Commons License 2003.12.30 0 0 1051

:))

jack_torrance Creative Commons License 2003.12.29 0 0 1050

House of the Dead - 2003 - USA

Egy klasszikus, műfajteremtő mestermű is lehetne... ha nem csináltak volna már ezer ilyen és ehhez hasonló filmet. Sebaj, ettől még lehetne jó. De nem. Uwe Boll rendező mindent elrontott, amitől némi eredetiség is szorulhatott volna a filmbe. A sztori szar, a színészek szarok, a zene (betétdalok) szarok, a rendezés szar, a vágás csapnivaló, a gyilkosságok gyengék...Akció közben meg bevág ingame jeleneteket a film alapjául szolgáló játékból. Borzalom! Jah.. és valaki mondja már neki, hogy attól mert telepakolja a filmet bullet time-mal, attól még szar marad. Keresek valami indokot, hogy ne kelljen rá 0-át adnom..

Nem találtam...:(

imdb értékelés: 2,8

nálam 0.00%

(a filmben elhangzik George Romero neve.. a feliratot készítő ezt George Rosemary-nek írta:)))

aeon flux Creative Commons License 2003.12.29 0 0 1049
átpasszolhatnád nekem is azt a listát. három film már beválasztódott a programba, még egy negyedikre szívesen vevők vagyunk. sz'al hoci azt a listát.

ui.: PJ rulez!

Előzmény: Zealander (1047)
Zealander Creative Commons License 2003.12.29 0 0 1047
az év rendezője:

Peter Jackson

Hajrá New Zealand!

Bocs a patriotizmusért:)

A horror éjszakába ha kell szívesen besegítek. Elég sok ritka euro horror filmem van. (Warren: a listát már elkezdtem összeállítani)

Persze az is segítene, ha mindenki elmondaná, hogy mire is vágyik pontosan.

Buék!

Zealander

aeon flux Creative Commons License 2003.12.29 0 0 1046
a szilvesztert speciális meghívott vendégem, master of kung-fu fejének folyamatos elváltozásának tanulmányozásával töltöm, melyet a megnézendő filmek (csupa-csupa amerikai komédia), valamint az elfogyasztandó alkohol mennyisége és minősége fog kiváltani rajta. a transzformációt dokumentálni fogom, s dolgozatot írok belőle.

mi fog történni januér 24-én, megtudakolhatom esetleg? ha január 27-ét mondtál volna, azt érteném, akkor van ugyanis a születésnapom. :]

Előzmény: Ichi the killer (1044)
jack_torrance Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1045

Alien Hunter - 2003 - USA

Kellemes, kis költségvetésű X-Akták szerű sci-fi. Szimpatikus volt, hogy nem akart többnek látszani önmagánál és nem akart elkápráztatni olcsó, gagyi trükkökkel. Ehelyett inkább a történetre és a feszültségre koncentrált. Mindenképpen megér másfél órát.

75%

Ichi the killer Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1044
Mi szilveszterkor néhány középkori kódexet olvasunk fel egymásnak, valamint megismerkedünk Giacomo Cappanelli, a nagy reneszánsz zeneszerző pár könnyedebb művével. És te?

(Szerintem a horroréjszakát valamikor a január eleji kijózanodás és a 24.-i újabb bebaszás között félúton kéne. Egyébként családom tagjai bármikor, kérés nélkül is biztosítják a horrorisztikus élményeket, szóval jöhettek.)

Előzmény: aeon flux (1041)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1043
a ROTK worldwide bevétele két hét után 385 millió dollárnál tart. szép. főleg ahhoz képest, hogy a vagy 35 évig senki sem akarta megfilmesíteni tolkien regényét, PJ-t is vagy tucatnyi stúdióból kidobták, mire megtalálta a new line cinemát...
lilpinksox Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1042
Ajánlom is, hogy lebegjen!
Előzmény: aeon flux (1041)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1041
van nekem másom is. elküldöm onnan is a levelem.

szilveszterre van már programotok? gondolom, van. :] ha nincsm, akkor csak szólj!

amúgy januárban valamikor be kellene pótolniaz elmaradt horroréjszakát, már a szemem előtt lebeg a teljes program. :]

Előzmény: Ichi the killer (1040)
Ichi the killer Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1040
Felelősségre vontam, de azt mondja, ő mindig válaszol, csak neked freemailed van.

Én biztosan nem megyek, utálom a kerekasztalokat.

Előzmény: aeon flux (1039)
aeon flux Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1039
előreláthatólag az esemény idején (is) leltározni fogok, az egyik főszervező legnagyobb sajnálatára, aki mindezek tudatában azért hetente 2-3 alkalommal bombáz a programajánlóval. ti elmentek rá, icsikém?

(ashigaru nem válaszolt a levelemre, ellenben mage sem arra, amit neki írtam.)

Előzmény: Ichi the killer (1037)
owen nolan Creative Commons License 2003.12.28 0 0 1038
infernal affairs II & III KURVA NAGY CSALÓDÁS! a zseniális első rész után a második egy keresztapa rip, a 3. rész pedig egy barátok közt szintű családi dráma némi romantikával fűszerezve. shit!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!